Maartse Waanzin; Voorspelling


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #350


Poetin werkt samen met de patriots. En hij is niet de enige wereldleider! Xi gaat in maart naar alle waarschijnlijkheid Taiwan binnenvallen en het is niet ondenkbaar dat India en Australie en misschien nog wel andere landen betrokken raken bij deze ‘conflicten’.


Mijn duiding van wat er werkelijk achter de schermen gaande is:
Door: Mike Donkers Fa(c)tsforum | dotcom.radio

March Madness gaat volgens mij over de schijn van een derde wereldoorlog. In werkelijkheid zijn dit allemaal speciale operaties gericht op het uitschakelen van faciliteiten en organisaties voor biologische oorlogsvoering (de volgende ‘pandemie’) en internationale mensenhandel. Dit is ‘irregular warfare’ en het moet op deze manier gespeeld worden om de Deep State te verrassen en buitenspel te zetten. Only way forward is military en dit betekent niet alleen het Amerikaanse leger!

Moeten we ons dan zorgen maken om de mediapaniek die nu is ontstaan, die escalerend lijkt te werken? Welnee, want kijk naar de rol van de politiek en de NAVO nu, ze komen niet verder dan meer sancties waar Poetin al sinds 2014 niet van onder de indruk is. Maar gaan er dan niet in een later stadium troepen gestuurd worden?

De volledige westerse samenleving is volledig gefeminiseerd geraakt en vindt transgendertoiletten en ‘diversiteit’ belangrijker dan daadwerkelijk een krachtige strijdmacht. Vrouwen die nooit een dag van hun leven hebben gevochten worden Minister van Defensie gemaakt en alle legers zijn in de afgelopen jaren volledig kapot bezuinigd. WELKE troepen moeten we dan naar Oekraine sturen? En hoe moet dat dan als er binnenkort nog een paar strijdtonelen bij komen? Zelfs linkse commentatoren zeggen nu openlijk dat wie de vrede wil handhaven in oorlog moet denken!

Dus wat gebeurt er nu? Westerse politici roepen razendsnel wetgeving in het leven die aanstuurt op het nakomen van de NAVO-verplichting, nl. 2% van het BNP dient besteed te worden aan Defensie, iets wat ze jarenlang hebben verzaakt. Is dat niet precies wat Trump ook zei? Krijgen de patriots nu niet exact wat ze willen? Westerse landen bouwen hun legers weer op en de roep om het maken van een vuist is een nieuwe mannelijkheid die corrigerend werkt op de verregaande feminisering van het westen.

En wat te denken van die sancties? Banktegoeden van rijke Russen worden nu bevroren in het westen. Je bedoelt de door het westen gesteunde Russische oligarchen die Poetin al vanaf zijn aantreden probeert te bestrijden? Wie herinnert zich nog de Executive Order die Trump uitvaardigde op 21 december 2017:

Executive Order Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption

Hiermee kunnen de fondsen en bezittingen van personen of organisaties die zich WERELDWIJD schuldig maken aan corruptie of mensenhandel worden bevroren of in bezit genomen. Wie trekt hier nu werkelijk aan de touwtjes? Is dat Biden of het Amerikaanse leger?

Ja maar, ze kunnen ook nog besluiten om het complete financiele stelsel in elkaar te laten storten. Zeker, dat is niet een kwestie van of maar wanneer, maar met welk geld kan het dan ontstane acute tekort worden gedekt? Juist ja, met hun in beslag genomen geld! Het is geniaal wat er nu allemaal gebeurt. Er is helemaal geen oorlog gaande in Oekraine en die komt ook niet in andere gebieden, zoals Taiwan. Bij gebrek aan echte oorlogsbeelden gebruikt de media oude beelden van andere conflicten, die vervolgens in de alternatieve media weer razendsnel worden ontmaskerd, vaak nog op dezelfde dag. In werkelijkheid zijn het gerichte militaire operaties met militaire doelen, geen burgerdoelen.

Er is geen enkele reden tot paniek. Iedereen wordt bespeeld, van de westerse politici tot de westerse media tot de westerse bevolking. Patriots in control.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk