Maartse Waanzin – March Madness


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #350


Afgelopen week had ik 8.06 uur schermtijd op mijn computer, exclusief telefoon gebruik, en nog bekruipt mij het gevoel dat ik het nieuws niet optimaal kan volgen, ik kom tijd tekort.

Alle nep nieuws en propaganda zorgt voor een vervuiling die je zomaar op het verkeerde been kunnen zetten, dan is er het trollen leger die bewust verwarring stichten tezamen met de MSMedia journalisten die elk nieuws item dat ze kunnen vinden opblazen om ons af te leiden van het werkelijke nieuws. Welkom in de Maartse Waanzin – the March Madness.


Wie weet er na 2 jaar verslaggeving nu eigenlijk al hoe de vork in de steel zit aangaande de COVID verslaggeving. Daar is nu de Oekraïne anti Rusland ‘oorlog’ bijgekomen waarvan de media zeggen; “Tezamen hebben we Hitler verslagen en met Poetin zal dat ook wel lukken”. Daarmee is de toon gezet en wat te denken van het idee om het FvD te willen uitsluiten vanwege hun kritische opstelling aangaande de oorlogszuchtige houding van de overheid ten opzichte van Rusland. 

Dan is er het Biden schandaal dat maar geen nieuws wil worden, maar de aanklachten zijn echt in de Oekraïne, ja daar dus, ten aanzien van de Biden familie.

Ook de Ghislain Maxwell zaak schijnt geen vragen op te roepen bij de beroepsjournalisten. Als je veroordeeld wordt voor kindersmokkel horen er ook legio zaken te komen met aanklachten tegen de afnemers van deze kinderen, de ziekelijke pedo’s en rituele satanische kindermoordenaars. Niets noppes, nada nieuws wat de vraag oproept; “Wie worden er beschermt’?

En met al dat nieuws en afleiding kunnen privé organisaties als de WHO, de wereld gezondheid organisatie en het WEF, het Wereld Economisch Forum gewoon de dienst uitmaken in de gehele wereld zonder dat de bevolking zich lijkt af te vragen hoe dat allemaal zomaar kan?

Maar breek er je hoofd maar niet over want komende maanden wordt iedereen die nog onwetend is met de haren bij de les gesleept als de Maartse Waanzin nog verder gaat losbarsten.

Wellicht ben je dan de Russische beer alweer vergeten als er weer een politiek brandje ontstaat in China over Taiwan, de media gaat iedereen gek maken om het nieuws te kunnen spinnen, om de waanzin onzichtbaar te houden voor de massa.

Ik kijk het rustig aan vanaf de zijlijn en heb al lang geleerd niet meer te reageren voordat men aan mij vraagt; “En wat denk jij daarvan?”

Maar die vraag wordt zelden gesteld want velen weten dat ik een complot onderzoeker ben. 

Ik heb geleerd tot tien te tellen en niets meer te zeggen, niet te reageren op de onzin, de waanzin de madness, en soms tel ik zelfs tot 2.000. 

Als iedereen vast loopt komen de vragen vanzelf. Ik heb immers de tijd, ik ben ongevaccineerd en veilig. Zoals een Rechter in Frankrijk oordeelde in een zaak van een verzekeringsmaatschappij die een vaccinatiedode zelfmoord vindt. Er was immers GEEN VACCINATIEPLICHT en de bijwerkingen mochten bekend geacht worden. 

Mocht je toch willen weten waar wij al dat nieuws vandaan halen, het waarom, waar, wie, wat en hoe. Met een heel team van nieuws verzamelaars, trollen pootje lappers, nep nieuws bloot leggen, daar doen we op de zondag verslag van met dotcom.radio.

In Maart 2020 toen de waanzin net begon hadden we in een enkele uitzending 141.000 luisteraars, iedereen wist het toen klaarblijkelijk of men geloofde niet wat wij zagen, voorspelden en berichtte (?). De belangstelling zakte na enkele weken weer terug naar gemiddeld 1.000 luisteraars.

Wij zijn niet slimmer als de rest, we doen er alleen veel meer werk voor en houden elkaar scherp. Met deze kennis proberen we gewoon uit de gevarenzone te blijven en in ieder geval een positieve kijk op de toekomst te houden, omdat we weten wat er komen gaat en wat er al heeft plaatsgevonden. En met deze, voor ‘ons’ gouwe ouwe kreet weet je uit welke hoek bij ons de wind waait. WWG1WGA

Q March madness

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk