Vuren de Russen op “militaire installaties”. U.S. bio wapens aan de grenzen met Rusland


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #344


23-02-2022 De Deep State hebben al vele jaren pogingen gedaan om een oorlog in de Oekraïne te ontketenen met Nederland daarin als criminele partner (MH17). Vandaag kwam aan het licht dat er weer een adertje onder het gras vandaan gekropen was. Bio-wapen laboratoria, wellicht een Wuhan II poging om de wereld weer in lockdown te storten om de 2030 Agenda weer vlot te trekken? Lees het twitter draadje hieronder en trek je eigen conclusie !!


Update 27-02-2022 Keywords “Oekraïne” – “Corruptie” – “Biden”

Update 25-02-2022 Militaire doelen, geen burger oorlog !!

https://twitter.com/WarClandestine/status/1496745429672857602

Voor het geval de tweets zijn verwijderd, hier is nog een link

Pas op voor de Nep Nieuws Media als NOS / RTL en nu.nl


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk