dotcom.radio aflevering 301 van 27-02-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #347


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 301: de COVID crisis is over, de gevolgen nog niet. Sociaal Krediet Systeem nog steeds op de Agenda – Weet jij hoe het zit in de Oekraïne? – Oekraïne en Biden corruptie – Ken jij de vijand? – Heeft de Deep State voldoende soldaten? – China & Taiwan – COVID A status – en meer, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Stop now, in front of the TV commenting
Instead start active help this madness ending
Even if you are not fully awake
It’s your future, make no mistake
Freedom is non-existence
Without any resistance

– HM

De afgelopen 3 maanden zag ik steeds minder mensen op de website. Ik schreef steeds meer artikelen die niet zo spectaculair waren en meer oplossing gericht. Daar bleken mensen nog niet aan toe te zijn. het aantal bezoekers en dotcom luisteraars zie ik nu weer duidelijk toenemen

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Ik was een beetje benieuwd hoe het zit met de maatregelen in Frankrijk.
– Eind maart – begin april: op weg naar een opheffing van het pas?
– En men spreekt ook over het afschaffen van de maskerplicht pas op het zelfde tijdstip
– Oeps de verkiezingen zijn hier pas op 10 april

[Godsgeschenk] Viruswaarheid WOB verzoeken

[Medusa] Dit is groot nieuws. De linkse New York Times schaart zich achter de Truckers en niet achter #Trudeau. Benieuwd hoe onze media hierop gaan reageren.

[Mike] Het failliet van de Canadese politiek, het volksverraad is compleet:
– Canada parliament backs Trudeau on emergency powers

[Mike] 2 dagen later: BREAKING: Trudeau revokes Emergencies Act

* Opnieuw een ander geluid in medialand na 2 lange jaren ON
[Angelface] Die emergencies-act in Canada wordt verlengd waarbij buitensporige bevoegdheden tegen de bevolking kunnen worden gebruikt,” zegt @rblommestijn in de eerste uitzending van Ongehoord Nieuws.

* Mike Adams NaturalNews: “Consciousness grenade” explodes across the planet as the mass awakening accelerates
– One of the most important realizations emerging from the fake Ottawa “police” (many of whom turned out to be UN troops with no legal authority whatsoever) is that the globalist cabal doesn’t have enough people to carry out their tyranny. They have to recruit mercenaries from other regions and pay them to brutalize the local people under tyrannical authoritarianism.

* Truckers in de VS op weg naar DC

[Edwin] First I checked if the US even have biolabs in Ukraine. Turns out… we do. And in classic US fashion, it’s marketed as “defense”.

[Mike] Oekraïne: Allereerst is Oekraine geen echt land. Het is gecreëerd door de Sovjets en later werd De Krim daar nog aan toegevoegd. Het “land” Oekraïne en De Krim waren historisch gezien altijd al Russisch.

In 2014 besloten Obama en Biden tot regimeverandering in Oekraïne. Met de hulp van Soros begonnen ze een kleurrevolutie op het Maidanplein in Kiev om de toenmalige pro-Russische leider Janoekovitsj uit het zadel te wippen. Ze brachten grote menigtes op de been op dat plein en in februari 2014 vuurden scherpschutters plotsklaps op de demonstranten. Janoekovitsj kreeg de schuld en hij moest halsoverkop naar Rusland vluchten, waarna er een pro-westerse fascistische junta werd geïnstalleerd onder leiding van Porosjenko. Het idee hierachter was om Oekraïne zich aan te laten sluiten bij de NAVO en bij de EU, zodat het westen zich letterlijk tot aan de Russische landgrens zou bevinden. Joe Biden en zijn zoon Hunter liepen compleet binnen met corrupte energiedeals in Oekraïne en Hillary verkocht Amerikaans uranium aan de Oekraïne.

De bevolking van De Krim wilde niets te maken hebben met deze nieuwe regering en zij hielden een referendum over heraansluiting bij Rusland. Ruim 90% van de inwoners van De Krim stemden hier mee in, maar het westen weigerde deze democratische stemming te erkennen. Poetin respecteerde de uitslag echter wel en in de media is dit bekend komen te staan als de “annexatie” van De Krim door Rusland. In Oekraïne, vooral in de regio’s Donetsk en Loehansk, riepen pro-Russische seperatisten de onafhankelijkheid uit, alsmede hun wens tot heraansluiting bij Rusland. Porosjenko begin daarop een zeer vuile burgeroorlog tegen deze opstandige regio’s, die grotendeels stil is gehouden in de westerse media. Het westen was uit op oorlog met Rusland en ze zijn zelfs zo ver gegaan dat ze MH17 hebben neergeschoten, waarbij alle inzittenden het leven verloren, alleen maar om Rusland de zwarte piet toe te kunnen schuiven.

Sinds die tijd vinden er Russische militaire oefeningen plaats langs de grens met Oekraïne en Wit-Rusland. Destijds riep de media ook voortdurend dat er sprake was van een op handen staande “invasie” met bijbehorende Russische “troepenopbouw”. Net als de bevolking van De Krim hebben de onafhankelijke republieken Donetsk en Loehansk nu hun wens uitgesproken voor het aanhalen van economische en militaire betrekkingen met Rusland, omdat het westen daar opnieuw voor aanhoudende spanningen zorgt. Gisteravond heeft Poetin deze wens ingewilligd door de democratische republieken Donetsk en Loehansk officieel te erkennen en daar een vredesmacht naartoe te sturen. Poetin heeft de strategische keus gemaakt om geen oorlog maar juist VREDE te bevorderen!

* Woensdag stegen de gasprijzen al schrikbarend. Burgers betalen de rekening van het beleid

[Geert] In Den Haag krijgen ze het nog benauwd nu alle shit uit de Oekraïne naar buiten komt. (MH17 steen gaat ook boven komen)

[Mike] En terwijl iedereen kijkt naar Rusland, gaat China Taiwan binnenvallen?

Dit bericht was reeds een jaar geleden onder de aandacht gebracht
Kulik is de Oekraïense aanklager die onderzoek deed naar de Burisma-zaak, de Biden-misdaadfamilie en het door Soros gecontroleerde Nationaal Anti-Corruptie Bureau (NABU) dezelfde groep die in 2016 werkte om de Hillary Clinton-campagne bij te staan. We herinneren ons allemaal de video van Joe die opschepte over het dreigen met het inhouden van 1 miljard dollar aan financiering van Oekraïne tenzij ze de aanklager zouden ontslaan.

TRUMP– & –Qanon

[Wida] Devolution is an interim military government managing the crisis or national emergency behind the scenes while there is no real sitting President in power.

The previous President, before stepping down, gives standing orders to the military and establishes the conditions for removing those standing orders. The President writes PEADs for the agencies to follow during the crisis/nat’l emergency and establishes the conditions under which the national emergency can end and then someone else can then step into the Presidency and assume full control of it. THIS IS WHAT THOMAS WICTOR and PATEL PATRIOT HAS BEEN EXPLAINING TO EVERYBODY FOR GOING ON 2 YEARS NOW.

So the first thing I ask people when they want to talk devolution with me, I ask them: “Who’s President right now?” If they say either Donald J. Trump or Joe Biden, I change subject. I’m not interested in discussing a subject that’s been exhaustively discussed for 2 years where the person who wants to talk about it doesn’t even understand the first basic fact of the subject: for devolution to be happening, you can’t have a President in power.

Noot: de eerste uitleg over Devolution omschrijft dat er wel een president actief blijft

[Angelface] TROUW.nl Trump haalt zijn gelijk en roept om executies: werd hij dan toch bespioneerd?
– Niet gelezen want het nieuws was al jaren en jaren oud, … voor ‘ons’

* GV Weet jij al wie de vijand is?

CORONA

[Liever gezond] Artikel in de krant; “Wat zit er in de vaccins?’
– de mosterd na de maaltijd

* A status COVID verlengt voor de vijfde keer

[Lievergezond] German Health Insurer Reveals ‘Alarming’ Underreporting Of Vaccine Side-Effects​

* Na een week van “tolerantie” zijn deze week 3,5 miljoen Fransen hun inentingspas kwijtgeraakt. (Tous AntiPass)

[Marij] Gateway Pundit Nasal Spray that is 99% Effective Against COVID-19 in its Phase 3 Clinical Trial – Now Approved in India, Israel, Bahrain, Indonesia & Thailand

[Medusa] België Hopla, zo tussen Ukraine en Putin door… verplichte vaccinatie zorgpersoneel

* Dissident In Israël, een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, melden begrafenisondernemers een meer dan vertienvoudiging van het aantal sterfgevallen

SOCIALE & MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

[Geert] Scherpe tegenwind voor de mainstream: bestorming van Trump´s “Truth Social”-App De sociale mainstream moet zich vanaf nu warm aankleden en er rekening mee
houden dat ze met haar censuur van de waarheid miljoenen gebruikers kwijtraakt.
Want de voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zich aan zijn belofte
gehouden: zijn waarheids-App “Truth Social” staat in de App Store en werd in maar
enkele dagen regelrecht bestormd: 1,5 miljard mensen hebben sinds dinsdagmorgen
de toepassing bekeken.

[Marij] Patrick Davis 25-Year CNN Operations Manager Joins Project Veritas as Executive Producer

GEDACHTENVOER

GV Veel mensen worden heel onrustig van nog meer slecht nieuws, …
– “Time is on our side, Yes it is”

GV Zelfmoord: De dictators hebben al verloren, maar let op de medeburgers die dat nog niet weten!!

GV Maak jij ook al plannen voor -NA- de crisis?

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten