Weet jij al wie de vijand is?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #329


Voordat je iemand ergens van beschuldigd zal je moeten weten hoe de vork in de steel zit. Als je dan te gemakzuchtig bent om met kritische gedachten de achtergronden te onderzoeken dan is slechts een klein beetje propaganda voldoende om je in slaap te houden en zie je Ruslands Poetin als de agressor, de boosdoener. Ik schreef daar deze week al over.


De politieke spindokters draaien het nieuws 180 graden en hebben een makkie om dit te bereiken. Net zoals ik bij mijn vrienden kan zien wie er al enigszins aan boord zijn bij het globale ontwaken via hun uitlatingen op de sociale media. Zo kunnen de Deep State MSMedia hun verhalen zo spinnen dat het er als zoete koek ingaat bij de masse die geen tijd hebben om het nieuws te overdenken.

Geen (priori)tijd betekend dat [ze] jouw hele toekomst naar [hun] hand kunnen zetten door je uitlatingen te koppelen aan die van de [mede] slapers en daar door zorgvuldig gekozen bewoordingen de hypnose in stand kunnen houden.

De big data computer meet dit alles volgens de ingestelde parameters van de spindokters en geven realtime updates of de patiënten dreigen bij te komen uit hun coma tijdens de ‘operatie’. Dreigen te ontvluchten uit de Matrix.

Clif High, ik volg hem al meer als 10 jaar is ook zo’n data analist, echter werkzaam aan de andere kant van het spectrum en kijkt onder andere of de mensen ook al wakker aan het worden zijn.

Heel veel mensen hebben twijfel aan welke kan Trump staat (met de vaccinatie) laat staan dat ze de vinger kunnen leggen op de ontwikkelingen van Poetin in de Oekraïne. Hier gaat Clif echter niet op in bij ‘deze’ video maar wel het globale aspect vanuit de geschiedenis vertaald naar nu, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk