Maak jij ook al plannen voor -NA- de crisis?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #345


Als je net als ik vertrouwen hebt op de afloop van de ‘crisis’  dan kun je maar beter een plan maken om niet in een groot gat te vallen. Het; “Wat moet ik nu met mijn tijd doen” gat. 


Eigenlijk bedoel ik de duizenden crisissen die gecreëerd zijn de afgelopen bijna 70 jaar die ik mee gemaakt heb, bewust of onbewust, want we vielen van het een in het ander en dat heeft mij vooral de laatste 22 jaar behoorlijk bezig gehouden als complot onderzoeker / activist.

Als we in rustig vaarwater terecht gaan komen in de wereld en de mentale problemen helpen mede op te lossen dan kan het zomaar zijn dat het dagelijks verzamelen van nieuws een beetje saai begint te worden.

Terug weer naar de oude muziek hobby. 

Eigenlijk zijn we daar alweer mee begonnen met het opnemen van de protestliedjes die hieronder staan.

De verbouwing begint nu vorm te krijgen en na de zomer kunnen we de home studio weer op gaan bouwen. Ik ben ook een leuke, en vooral goede muzikant tegen gekomen hier in Frankrijk die aangaf het best leuk te vinden aan de slag te kunnen met het opnemen van nummers.

het bewerken van oude hits tot een cajun of zydeco versie lijkt me bijzonder leuk en natuurlijk nieuwe songs componeren. Ik de tekst (?) en samen de muziek.

En die beter wereld? 

Die zit eraan te komen, ik zie vele hoopvolle dingen gebeuren zoals het ontmantelen van de Deep State belangen in de Oekraïne 

En Mike Adams (NaturalNews) schreef er ook al over. “Een van de belangrijkste inzichten naar aanleiding van de nep-“politie” van Ottawa (waarvan velen VN-troepen bleken te zijn zonder enige wettelijke bevoegdheid) is dat de wereldomspannende cabal niet genoeg mensen heeft om hun tirannie uit te voeren. Zij moeten huurlingen uit andere regio’s rekruteren en hen betalen om de plaatselijke bevolking onder een tiranniek autoritair bewind te knechten”.

Dat zelfde zien we overal in Europa ook waar men het European Gendarmerie Force (EUROGENDFOR) ‘leger’ in moet zetten omdat de motivatie onder de politie met de dag minder wordt.

Langzaam maar zeker zien we de ontknoping van het grootste criminele netwerk uit de geschiedenis.

Ik was erbij, … om het allemaal bewust mee te maken in zoverre ik de lijntjes kon volgen. Dagelijks vele uren. Verleden week was mijn schermtijd, keurig bijgehouden door mijn computer, weer 9 uur per dag zeven dagen in de week, en dat is exclusief het telefoon gebruik.

Ik heb dus al een plan voor na de crisis, en jij?


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk