Veel mensen worden heel onrustig van nog meer slecht nieuws, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #343


Rusland, Noodwet Canada, Truckers worden opgepakt, bankrekeningen bevroren, trucks in beslag genomen, de A status van het virus verlengt in Den Haag, dit gaat niet goed komen vertelde een hevig ontdane dame mij aan de telefoon, “ik moet er even over praten”.


“Komt goed maak je niet druk, alles gaat volgens plan”, was mijn antwoord. Stilte, “ja maar”, … en een herhaling van dezelfde indrukken, en, … en, … en, …

Veel mensen hebben geen idee wat er allemaal aan het gebeuren is, worden totaal gek gemaakt door de propaganda media en de eveneens vaak slecht nieuws spuiende alternatieve media. Het ene na het andere doem scenario passeert de revue.

Een WhatsApp bericht aan mij: 

“Belangrijke info: 

Na 30 juni 2022
– Raad van Europa heeft resolutie 2361 aangepast en heeft geen bezwaar meer tegen verplicht vaccineren.
– EU heeft per 1 juli 2022 de “wetgeving” voor de verplichte EU COVID 19 Certificaten bekend gemaakt die alle vrijheden ontnemen als je geen QR covid certificaat hebt.
Kuipers zal deze EU “wet” in mei 2022 ondertekenen. Als er een meerderheid van lidstaten is, wordt gedwongen vaccinatie ingevoerd!
– Eind 2022/2023 komt er een digitale currency. Niemand kan dan nog aan zijn/haar geld komen!
– De EU legt zonder overleg een digitaal ID op aan elke EU burger.
Kijk maar eens in “mijn overheid, digid” hij staat er al bij!
– Alle geldautomaten worden in de komende tijd vervangen voor QR code geldautomaten.
– etc, etc, etc

Elke week verbazen we ons erover hoeveel nieuws we krijgen te verwerken bij dotcom.radio en we focussen alleen en uitsluitend op; “onze Vrijheid” !! Nieuws wat aan het eind van de week een ‘Oh ja’ moment geeft van, da’s waar ook, dit gebeurde ook nog deze week. 

Het is nu 23 februari, en tot 30 juni gaat er nog zoveel gebeuren wat een stok in het wiel kan en gaat steken van de dictatuur plannen.

De Rolling Stones hadden een grote hit met; “Time is on our side”. De dictators hebben die tijd niet meer, hun window of opportunities is reeds verstreken.

De nep virus crisis is voorbij, de meerderheid van de bevolking geloven er niet meer in, gevaccineerd of ongevaccineerd, er worden overal open discussies gevoerd en het thema is overal; “Ik kan het niet meer geloven allemaal”

Overal moet men nu gedwongen de teugels laten vieren afhankelijk van, … wanneer het verkiezingen zijn in het land. In Nederland mogen ze nu carnaval gaan vieren, Frankrijk blijft op slot tot eind maart omdat daar pas in midden april verkiezingen plaatsvinden. Maar ik zie nu al de eerste vakantiegangers rijden hier en die zullen zich ongetwijfeld afvragen of het virus hier hardnekkiger is of zit er wat anders achter zal menigeen zich afvragen.

Intussen zien we steeds weer, net zoals de afgelopen maanden, ziekenwagens met sirenes door de straten rijden. Een virus in de komende lente is niet erg gebruikelijk, zou er toch iets mis zijn met dat vaccin en de gemelde oversterfte?

Maar in de kamer hebben ze toch weer de A status voor de vijfde keer verlengt, dat heb je toch ook gehoord? Natuurlijk niet, er is immers een groot probleem met de boekenverkoop van Thierry Baudet en een aanslag in de Apple Store.

Ja, en, … ze zullen wel moeten, het verlengen van de valse strategie, hun hele strategisch spel dondert nu al in elkaar, ze moeten de schijn ophouden voor de laatste gelovigen.

En in Canada daar heeft het parlement de noodwet zelfs aangenomen zodat Trudeau vrij spel heeft, … vrij spel, met een noodwet tegen de burger bevolking die vreedzaam gebruik maken van hun stakingsrecht en de stad schoner en veiliger hebben achter gelaten dan toen ze kwamen. Denk je echt dat er ook maar een enkele persoon is in geheel Canada die niet in de gaten heeft dat Trudeau een dictator is van de eerste (wan)orde ?

Een Rusland dan, daar krijgen we oorlog, dat dreigt helemaal uit de hand te lopen hoor ik in de media.

Dotcom.radio maatje Mike Donkers schreef daar over:

[Mike] Oekraïne: Allereerst is Oekraïne geen echt land. Het is gecreëerd door de Sovjets en later werd De Krim daar nog aan toegevoegd. Het “land” Oekraïne en De Krim waren historisch gezien altijd al Russisch.

In 2014 besloten Obama en Biden tot regimeverandering in Oekraïne. Met de hulp van Soros begonnen ze een kleurrevolutie op het Maidanplein in Kiev om de toenmalige pro-Russische leider Janoekovitsj uit het zadel te wippen. Ze brachten grote menigtes op de been op dat plein en in februari 2014 vuurden scherpschutters plotsklaps op de demonstranten. Janoekovitsj kreeg de schuld en hij moest halsoverkop naar Rusland vluchten, waarna er een pro-westerse fascistische junta werd geïnstalleerd onder leiding van Porosjenko. Het idee hierachter was om Oekraïne zich aan te laten sluiten bij de NAVO en bij de EU, zodat het westen zich letterlijk tot aan de Russische landgrens zou bevinden. Joe Biden en zijn zoon Hunter liepen compleet binnen met corrupte energiedeals in Oekraïne en Hillary verkocht Amerikaans uranium aan de Oekraïne.

De bevolking van De Krim wilde niets te maken hebben met deze nieuwe regering en zij hielden een referendum over heraansluiting bij Rusland. Ruim 90% van de inwoners van De Krim stemden hier mee in, maar het westen weigerde deze democratische stemming te erkennen. Poetin respecteerde de uitslag echter wel en in de media is dit bekend komen te staan als de “annexatie” van De Krim door Rusland. In Oekraïne, vooral in de regio’s Donetsk en Loehansk, riepen pro-Russische separatisten de onafhankelijkheid uit, alsmede hun wens tot heraansluiting bij Rusland. Porosjenko begin daarop een zeer vuile burgeroorlog tegen deze opstandige regio’s, die grotendeels stil is gehouden in de westerse media. Het westen was uit op oorlog met Rusland en ze zijn zelfs zo ver gegaan dat ze MH17 hebben neergeschoten, waarbij alle inzittenden het leven verloren, alleen maar om Rusland de zwarte piet toe te kunnen schuiven.

Sinds die tijd vinden er Russische militaire oefeningen plaats langs de grens met Oekraïne en Wit-Rusland. Destijds riep de media ook voortdurend dat er sprake was van een op handen staande “invasie” met bijbehorende Russische “troepenopbouw”. Net als de bevolking van De Krim hebben de onafhankelijke republieken Donetsk en Loehansk nu hun wens uitgesproken voor het aanhalen van economische en militaire betrekkingen met Rusland, omdat het westen daar opnieuw voor aanhoudende spanningen zorgt. Gisteravond heeft Poetin deze wens ingewilligd door de democratische republieken Donetsk en Loehansk officieel te erkennen en daar een vredesmacht naartoe te sturen. Poetin heeft de strategische keus gemaakt om geen oorlog maar juist VREDE te bevorderen!

Veeg al deze zaken maar eens op een enkele hoop, dan zie je dat de Deep State wereldwijde dictatuur coupe agenda in het gedrang komt. 

Gisteren, alweer een ‘hele’ dag geleden kwam truthsocial online in de VS en langzaam maar zeker worden de eerste aanmeldingen verwerkt, de eerste van vele en vele miljoenen. Nog nooit vertoont in het sociale media landschap.

Daarna is het censuur monopolie voorgoed doorbroken en zijn wij, de wereldburgers onderdeel van ‘het nieuws’. 

En wat kunnen we onder andere verwachten;

– De onthullingen van de verkiezingsfraude in de VS

– De inmenging van meerdere landen hierbij, wat gezien wordt als een oorlogsdaad.

– We gaan ook zien dat de verkiezingsfraude zich niet beperkte tot de VS

– De ongekende kindersmokkel netwerken en pedofilie misdaden worden aan de grote klok gehangen wat mensen tot in de kern zal schokken.

– De frauduleuze FISA aanvragen die ongekende spionage mogelijkheden gaf aan de democraten tegen Trump.

– De zogenaamde ‘Uranium One’ hoogverraad zaak

 … en vele, vele andere zaken maar wellicht even erg zal het besef zijn dat er nog nooit in de geschiednis op deze schaal medische experimenten hebben plaatsgevonden, nog nooit !!

De laatste tijd kregen we het nieuws via de druppelende kraan binnen, de sluizen gaan binnenkort wagenwijd open en zullen een tsunami veroorzaken die veel mensen gaat schokken, maar uiteindelijk moet gaan leiden tot een vernietigende nederlaag voor de criminele bende die zich wereldleiders durfden te noemen. Maar vooral de macht van de krachten achter de schermen waardoor al die “leiders’ gezien kunnen worden voor wat ze echt zijn, gemanipuleerde marionetten poppen.

 30 juni 2022 noemde de EU voor hun volgende stap, als ook maar èèn van de bovenste zaken zou uitkomen dan is het reeds gedaan, laat staan alles tegelijk. Wij denken te weten dat dit laatste het geval zal zijn. Nog nooit vertoond maar het zal er voor zorgen dat iedereen als een blok tezamen hun woede gaan bundelen op die ‘relatief’ kleine groep mensen die ons van generatie op generatie al die tijd onderdrukt hebben. 

En wij hebben nog een zee van tijd, vier hele maanden, zo’n 130 dagen.

“Time is on our side, Yes it is”

“Tribunalen” zal nog meer dan voorheen een gevreesd woord zijn in ‘het huis van de democratie’. 

Vier weken geleden, … vier hele weken, … schreef ik dit artikel; 

Is de wereld zich organisch aan het bevrijden? “Yes it is”.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk