dotcom.radio aflevering 300 van 20-02-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #340


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 300: Organisch ontwaken – Konvooi nieuws – Noodwet Canada / totale dictatuur – Nationale vlag verboden – WOB verzoeken geven inzicht – de macht ligt in de EU dictatuur – Trump Nieuws – Clinton onthullingen en meer …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

  • Uitvinders laten altijd ‘iets’ ontstaan uit onvrede (Mark Devlin videocast en schrijver van de Musical Truth)

    Kan ik vaststellen dat dit gevoel van onvrede als een gezwel aan het woekeren is over de gehele wereld op het zelfde tijdstip. Een fenomeen wat zich nog nooit eerder in de geschiedenis vertoonde? Ik denk van wel

    Er vindt momenteel een organisch process plaats in de wereld waarbij er een ongekende “chemie” is ontstaan in alle uithoeken van de wereld.

    Steeds meer en meer mensen zijn bezig te ontdekken hoe de wereld echt in elkaar zit, zijn aan het ontsnappen een de magische kracht van de “Matrix”, zijn dat zelf aan het uitvinden. En dat zelf uitvinden is ook de enige weg die je kan bewandelen. Iets van horen zeggen is immers tweedehands informatie, maar eenmaal op weg kan je snel ontdekken dat je op de goede weg bent en profiteren van de kennis van anderen die je vertrouwen geeft. Dat ga je plots zien wat je eerder nog niet zag, nog niet kon zien, nog niet durfde in te zien. 
  • Met deze ogen kijk ik naar de wereld van vandaag, ik zie de protesten wereldwijd organisch groeien. Ik zie mensen de armen ineenslaan, niet alleen symbolisch maar om ook een politiekordon te doorbreken als ware het een psychologische daad waar de politie geen antwoord op heeft, inbeuken met geweld tegen mensen die met de armen ineengeslagen zich niet kunnen verweren is voor de gehele wereld zichtbaar een asociale daad die meer en meer onvrede zal oproepen en het leger van “uitvinders’ nog sneller gaat versterken. 
  • Alles, werkelijk alles wat de dictators nu nog gaan verzinnen en aan de wereld tonen zal contraproductief werken, alles. het gehele artikel

Als een betere wereld uitvinder
Een, wij kunnen het samen verbinder
Een nieuw elan van eensgezindheid
Tezamen tegen de kwaadgezindheid
– HM

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Marij] Wob-verzoek: ministerie VWS sprak over ‘worst voorhouden’ aan mensen om gedragsverandering te realiseren

* Telegram: Zondag 13 febr. Parijs: burgers kregen in Frankrijk een boete van 135 euro voor het hebben van een blauw/wit/rode vlag. Het is ontoelaatbaar, beschamend. “Ik had nooit gedacht dat ik dit op een dag in Frankrijk zou zien”.

* Weetje van de dag: Het aantal wapens dat alle wereldburgers samen in bezit hebben wordt geschat op 857 miljoen. Daarvan is ca. 46 procent in handen van Amerikaanse burgers.

[Angelface] Oosterijk: Digitale ID met daarin ALLES omtrent uw persoon inkl. vaccinatie-test status geldt per medio 2022 als officiele ID/Paspoort

[Angelface] Zondag: Politiestaat Canada: de grensblokkade op de Ambassador Bridge in Canada wordt opgebroken door zwaarbewapende troepen die arrestaties verrichten en alle voertuigen van de Ambassador Bridge slepen.

[Geert] Trudeau zet de noodwet in

[Marij] Maar verderop aan de Amerikaanse zijde vinden weer nieuwe blokkades plaats meldt ZeroHedge

* Zerohedge GiveSendGo Hacked, Donor List To $8.6 Million Freedom Convoy Exposed

[Kefirkev] 20.000 voertuigen, in 40 konvooien blokkeren de straten van Jeruzalem en eisen een einde aan de covid-mandaten!!!

[Marij] Dinsdag Epoch Times: Trudeau Declares State of Emergency Over Protests Against COVID-19 Mandates Sorry but the TRUCKERS were first with their “State of Emergency” with protesting agains the dictatorship(s) all over the world. Get in line Mr. Trudeau and wait for the Tribunals
– Premier van Canada Trudeau beroept zich op de nooit eerder gebruikte Emergencies Act, de opvolger van de War Measures Act, om protesten in Canada de kop in te drukken.

[Ron] Here’s Freeland announcing that anyone who donated to the trucker crowdfunds is a terrorist financier, and can have their bank accounts seized WITHOUT a court order. Freeland will “share relevant information” about her enemies list with the banks:

* What we don’t see on tv Odessa police refuses to go against its people

[Mike] De truckers kondigen hun vertrek aan uit Ottawa:

[Assie] Het politie apparaat is kapot en niet meer te redden. In Parijs gaan ze op de vuist met de brandweer Toch he… Ik dacht dat het dieptepunt wel bereikt was, maar zie hier de tragiek. (geen link maar Telegram video)

[Marij] BlueTruth: Wees geen klootzak – Aan al onze politie collega’s
– In het heetst van de strijd na het zien van weer schandalige politie optredens schreef ik: Elke ME’er heeft ook een gezin, een thuisfront

[Geert] KlaTV “Zodra de mensen beseffen wat voor macht ze hebben, is het voorbij”

GV De complotdenker als terroristische bedreiging – de vergeten bom
– Hoe Jon Rappoport terecht opmerkt dat vrijwel alles in de consititutie gaat over de burger te beschermen tegen een ontspoorde overheid

[Marij] Lokale afdelingen VVD en CDA weigeren PVV en FvD uit te sluiten | BNR Nieuwsradio

* Nederland weer open? Van Meijeren (FVD) over de versoepelingen
– Belangrijkste punt opnieuw miljoenen in de doorontwikkeling van de QR app gestoken !!

[Mike] Gideon van Meijeren (FVD) legt leugens Van Dissel bloot
– Van Dissel wil hier uiteindelijk niet op ingaan !!

* GV Jon Rappoport De complotdenker als terroristische bedreiging – de vergeten bom
De bedreiging die verdeeldheid zaait binnen familie en vriendenkring, met medewerking van de overheid !!
– [Fries Foar Frijhiid] Hoeveel mensen zouden mentaal ziek zijn: in het echje of in de ogen van de ogen het medische en politieke complex, dat werd me niet helemaal duidelijk in de video maar men wil wel een wig drijven tussen kritische denkers en de zombies. Te laat, gaat niet meer lukken

[Liesarie] Brief van schoonmoeder naar haar broer in Australia, zelfs brief geheim bestaat daar niet meer: zie bericht van familie: “….received card and letter. It had been opened by Australian Customs but eventually arrived.”

TRUMP– & –Qanon

[Angelface] Maandag De Telegraaf bericht zelfs over servers gehackt van Trump door Hillary Clinton (Het campagneteam van Hillary Clinton heeft een techbedrijf ingeschakeld om servers van Donald Trump te hacken en zo schadelijke informatie over de voormalig president op tafel te krijgen. Dat blijkt uit ’explosieve’ stukken die een speciaal aanklager bij de rechtbank heeft ingediend, waarover The New York Post bericht.
[Rinno] New York Post voorpagina; “Hillary the Spy

[Geert] Sinds president Trump de gouden roltrap afliep, nu 6 jaar geleden is het voor iedereen duidelijk dat de Deep State een coup tegen de gekozen president Trump heeft opgezet. En een coup tegen president Trump terwijl hij in functie is. Een korte samenvatting van 6 jaar corruptie en hoog verraad

[Wida] Buitenlandse inmenging in de verkiezingen van 2020 en het onomstotelijk bewijs hiervan is de oorlogsdaad die nodig was om devolution in te kunnen stellen. Dit artikel van een ervaren IT’er legt uit hoe Trump deze misdadigers kon betrappen via DNS-verkeer (DNS=Domain Name Server) en zo in real time onomstotelijk bewijs kon verzamelen.

* Het is nog geen March Madness, voor mijn gevoel lopen we nu al een beetje voor op de agenda ! … maar X22 report kwam deze week ineens met een andere tijdlijn.

[Mike] Valt het niet op dat [ZE] nu ineens luidkeels aankondigen welke plannen [ZE] met ons voor hebben? Digital ID, overhevelen ‘pandemiebestrijding’ naar EU/WHO, black box in nieuwe auto’s, terugbtengen veestapel, etc. Kijk naar de reacties die dit teweegbrengt bij de paniekvogels onder ons: OMG, we zijn er nog lang niet!  Hoewel we alert moeten blijven is het m.i. vooral van belang om in te zien dat[ ZE] al verloren hebben, het spel hoeft nu alleen nog maar uitgespeeld te worden. Het maakt niet uit wat [ZE] allemaal in petto hebben, denk aan deze gevleugelde woorden:

You’re watching a movie. Enjoy the show.
En:
Now comes the PAIN.

[Mike] X22 report Wederom een geniale zet van Trump en de patriots! Hillary heeft Trump bespied toen hij president was. De servers van het Witte Huis zijn dermate beveiligd dat dit onmogelijk was zonder hulp van binnenuit. De CIA heeft Hillary de toegang verleend en heeft hiermee landverraad gepleegd. Dit wordt het eind van de CIA! Dat de media dit doodzwijgt maakt niets uit, NCSWIC. Via TRUTH Social zal dit verhaal (plus vele andere) alsnog naar buiten komen. GAME OVER.

[Marij] Gateway Pundit 204 Wetgevers roepen op tot 50-state audit, decertificatie waar nodig en mogelijke bijeenroeping van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden

CORONA

[Geert] de Andere Krant: Regering wist: coronabeleid mist wetenschappelijke basis
– STOP DE PERSEN – elke ondernemer kan nu een rechtszaak aanspannen tegen de overheid

[Geert] in dictatuurland Duitsland zou het idee van een vaccinatieplicht voor iedereen op dit moment geen meerderheid krijgen in de Duitse Bondsdag.

[Marij] In Dublin Ierland WERDEN ZE GEDWONGEN OM TOE TE GEVEN DAT ‘COVID-19’ NIET BESTAAT... via een FOIA

* Viruswaarheid weekjournaal. Nieuwe categorie in Lareb vaccinatie doden leeftijd onbekend.
– VAIDS is de vaccinatie schade

* GV Bestaat HIV? (Als veroorzaker van AIDS?)
– Ook toen al, een overdosis gifstoffen als oorzaak
– HIV Virus, ook daar zijn de protocollen niet aangehouden !!

Virus waarheid vervolg
– Maskers gaan af van de dictators Geld tegoeden bevroren van de Truckers
Spontane bankrun Het Sociaal Krediet Systeem wordt zichtbaar
* GV Nadat Trudeau bankrekeningen van betogers bevriest, ontstaat een bankrun, Canadese banken sluiten de totale dienstverlening

[Medusa] Waarom nadert het aantal sterfgevallen in grotendeels gevaccineerd Denemarken recordhoogte?​
– aantal sterfgevallen naar recordhoogte, terwijl meer dan 80 procent van de Denen volledig gevaccineerd is. Dat is vreemd, aangezien er relatief weinig mensen op de ic liggen. Israël vertoont een soortgelijk patroon: 

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

* Succesboeken Nieuwsbrief
Wist je dat de meeste mensen hun leven, hun gezondheid, hun baan, hun meningen en zelfs hun dagelijkse denken baseren op aannamen van anderen en niet op bewezen feiten?

[Angelface] Ep. 3: “Return to the Middle Ages” – The Movement by Thierry Baudet​
– Pleidooi voor terug naar de landen staat, zo kun je leren uit het verleden

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten