Onwetendheid, … is een virus !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #337


Dat de wereld heel anders in elkaar zit is nooit eerder voor zovelen duidelijker zichtbaar geweest dan in de afgelopen 2 jaar. De vele, ogenschijnlijk op zichzelf staande feitjes plegen al snel in de vergetelheid te verdwijnen en het overzicht gaat verloren. Dat is ook de bedoeling.


Musical Truth boeken Mark Devlin
Artikel door Erick van Dijk

In Nederland is nu ook eindelijk zicht op het einde van de “maatregelen.” Heel toevallig net voor carnaval. En heel toevallig slechts een kleine drie weken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hoe doorzichtig kun je zijn? Hoevelen zullen er weer intrappen?

We dienen van de geschiedenis te leren. “Dit nooit weer!” Terugkijkend op het Era van de Plandemie moeten we toch constateren dat we daar in de afgelopen 75 jaar collectief niet bepaald in geslaagd zijn. En wanneer we niet leren van de geschiedenis dan zal deze zich herhalen, zoals nu is gebleken. Het enige wapen tegen herhaling van dergelijke tirannie is het beschikken over een gezond werkend verstand en degelijke, gewogen informatie.

Behalve dat Muzikale Waarheid deel 3 de vervolmaking betekent van Mark Devlins trilogie, met de bijzondere en unieke invalshoek vanuit zijn expertise, de wereld van muziek en, in bredere zin, alles dat valt onder de paraplu van entertainment, is het ook een kroniek van deze tijd. Het laat pijnlijk duidelijk zien hoe enorm de wurggreep is waarin de wereldbevolking, althans het overgrote merendeel, wordt gehouden, hoe sterk de conditioneringen zijn waarvan we allemaal slachtoffer zijn. En hoe de wereld van entertainment daarin een alles bepalende rol speelt.

Wie de eerdere delen heeft gelezen weet al dat deze industrie alles behalve onschuldig is. Integendeel, Mark heeft met zijn boeken ons een ruime blik gegund op wat zich achter de schermen afspeelt, wie de werkelijke spelers zijn en wat de methoden zijn die ze aanwenden om de massa’s te manipuleren en te sturen in de richting van de door hen gewenste uitkomst.

Ook al volgt deel 3 de lijn van zijn voorgangers was het voor Mark nodig om af en toe af te dwalen van de muziekwereld. Soms leest het als een boeiend geschiedenisboek, uiteraard doorspekt met Marks specifieke gevoel voor duistere humor, sarcasme en cynisme, altijd een uitdaging om de kracht ervan intact te houden in de vertaling.

Een nieuw aspect in dit deel zijn de Sound Bites, korte verhaaltjes en weetjes uit de wereld van muziek die niet echt in de stroomlijn van een hoofdstuk pasten en daarmee een aangename afwisseling vormen, een adempauze, even weg van de materie die meer en meer lezers bekend in de oren zal klinken.

Maar het is niet alles hel en verdoemenis. Eenmaal kennis genomen van de veelal psychologische methoden waarvan deze psychopathische machtswellustelingen zich bedienen wordt het moeilijk mensen nog te bedotten. Ken je eenmaal de goocheltruc dan werkt de magie niet meer. En, net als het geval was in de eerdere boeken, sluit Mark af op een positieve noot, dit keer met het onthullen van een groot en goed bewaard geheim, waar blijkt dat oeroude kennis, zij het goed verstopt, zich al sinds de jaren 1960′ recht onder onze neus bevindt.

Onwetendheid is een virus. Het leidt tot het falen van het voorstellingsvermogen. Informatie is de remedie. Na twee injecties met Muzikale Waarheid is dit jullie boosterprik. Gratis. Graag gedaan!

Erick van Dijk

Muzikale Waarheid 1

Muzikale Waarheid 2

Muzikale Waarheid 3

De kwaal en de remedie

De kwaal en de remedie als luisterboek


Toeval bestaat niet, vandaag kreeg ik deze bovenstaande mail van Erick en besloot om die te plaatsen. Twee weken geleden kreeg ik een mail van Mark Devlin met de boodschap dat hij een artikel van mij in zijn podcast zou gaan gebruiken. (Is the world organically freeing itself?) (NL versie) Trouw keek ik ernaar uit op YouTube, … maar hij bleek daar een ban aan de broek te hebben gekregen. Hieronder de video op BitChute


De EU vraagt om een reactie op: Uitbreiding van de EU-verordening inzake digitale COVID-certificaten lees; “Wij willen graag totale controle over elke EU burger. De uitbreiding van de QR app die gekoppeld wordt als paspoort, bank registratie en alles wat de dictators goed uitkomt. Je mag nu op deze pagina daar een reactie op geven. Ja dan weten ze precies wat jij denkt, ik wordt daar niet warm of koud van. IK WIL DAT DIT STOPT, … NU !!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk