Vrijheid, onvoorwaardelijk, ons grondrecht, een bericht van hoop, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #332


Enkele berichten die ik zaterdagmorgen deelde op Gettr

* De wereld is in “beweging” met de Truckers Konvooien wereldwijd. Wat in Canada begon, gaat nu de hele wereld over. Truckers arriveren vandaag in Parijs hier in Frankrijk. Opgewacht door 7200 politieagenten met zwaar materieel.

In 2010 schreef ik dit lied, ontdek hoe het past in de tijd van vandaag


* Ik las dit op een “populaire” online nieuwskrant nu. nl

“Het truckers protest werd in januari voor het eerst georganiseerd rond de Canadese hoofdstad Ottawa, en het fenomeen lijkt nu over te slaan naar Europa.

Sinds woensdag rijden tegenstanders van de COVID maatregelen in vrachtwagens, maar ook in andere voertuigen, in optochten richting Parijs. De Franse regering heeft al strenge sancties aangekondigd, waaronder hoge boetes, gevangenisstraffen en jarenlange intrekking van het rijbewijs.”

“lijkt over te waaien” = De Truckers staan NU al voor de deur

“Hoge boetes” = We hebben NIETS meer te verliezen!!!

Lees; “Tribunalen voor dit hoogverraad”

<< it’s happening >> – << het gebeurt >>

* I LOVE THIS TWEET – een waarheid bom

* Jullie (Ik) worden in de gaten gehouden (wereldwijd)

Nu niet bang zijn, want wij houden hen in de gaten !!!

<< BIG WAY >>

* Ottawa maakt er het beste van om warm te blijven. De steun over de hele wereld houdt hun hart “warm”. 

* Truckers op weg naar Parijs

Gepantserde voertuigen van de Gendarmerie worden ingezet in de hoofdstad Parijs. Ze kunnen worden ingezet om stilstaande auto’s weg te duwen.

* Heeft u ook dat gevoel, al weken, dat u al het nieuws niet meer kunt bijhouden?

Zaterdagmorgen zat ik weer aan de computer gekluisterd, ik wil alles volgen Ottawa Canada, Australië, Den Haag, Parijs, tenslotte wordt er NU GESCHIEDENIS GESCHREVEN, waar generaties op terug zullen kijken …. En ik was erbij op dit moment van de geschiedenis, maar ik kom tijd te kort, want ik moet vanmiddag weer gaan demonstreren, want onze organisator is gearresteerd en heeft onze steun nodig.

* Ik hou er niet van om de geschiedenis van vandaag te missen

Mijn gemiddelde schermtijd op de computer was deze week weer +9 uur, zeven dagen per week en dat is exclusief mijn telefoon gebruik !

Ik kreeg zaterdagmorgen een reactie op Gettr met de opmerking; “Vrijheid is aan de horizon” Dit naar aanleiding van enkel postings die ik die ochtend had gedaan.

Hier in Frankrijk op de Mont Beuvray zo’n 30 kilometer van ons huis, daar kun je soms met helder weer de Mont Blanc zien. (245 kilometer ver weg / 1 keer per jaar ongeveer) Dus de horizon is ook een rekbaar begrip. “Wij” zien waar anderen nu nog geen enkele weet van hebben, …

Kunnen wij de [Q] inzichten ook vergelijken met die éne dag per jaar ?

Ik denk het wel, de inzichten hebben bij mij in ieder geval altijd rust geschonken.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk