Is dit het einde?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur plus dag #332


Het einde waarvan?

De pandemie? Waar de regering feilloos heeft laten zien hoe bijna een hele bevolking, door ze angst aan te praten, als hondjes op heeft laten zitten en pootjes geven voor een stukje koek? Dat deze regering tegen de bevolking heeft gezegd dat ze massaal dood zouden gaan als ze niet luisterden naar wat deze regering opdroeg?

Als geslagen schoothondjes deed de bevolking wat de regering hen opdroeg. Verder zelfs!

De regering droeg hen op de mensen die zo verstandig waren eerst onderzoek te doen naar de vaccins voor de beslissing te nemen de spuit in de arm te zetten asociaal te noemen. Ongevaccineerden zijn mensen die je op alle mogelijke manieren moet veroordelen, discrimineren, buiten sluiten en vooral vermijden! Terwijl deze verstandige ongevaccineerde mensen wel meebetalen aan de vaccins! De regeerders, virologen als Ab Osterhaus en Mevrouw Koopmans die belangen hadden bij de verkoop van vaccins er op tv op aandrongen te discrimineren! Maar ook de heer Kuipers blijkt belang te hebben gehad bij Astra Zenica. En naar deze mensen werd geluisterd! En nu nog!

Want Kuipers heeft het ondertussen tot minister gebracht. Die zich, in de eerste woorden die hij tot zijn bereidwillige luisteraars rekende, al in de fout ging! En voor het gemak wat dingen verzweeg!

Dan wenden we nu de blik even op een deel van het OMT. U weet wel, die burgemeester met die enorme dikke ongezonde buik die ook elk moment aangreep om ons er onder te houden. Hij voelde zich heel wat. Nu vind ik dat iedereen zelf beschikking heeft over het eigen lichaam.

Persoonlijke vrijheid en lichamelijke integriteit is het hoogste goed voor een mens!  Dat denk ik ook bij mevrouw Sharon Dijksma, de zeer ongezond uitziende burgemeester van Utrecht. Deze dame heeft als regeringsfunctionaris eens een zeer groot bedrag geschonken aan de Clinton Foundation. Betaalt ze dit ooit terug? Maar dat terzijde!

Waar het in wezen wel om gaat is de slaafsheid, onwetendheid en discriminatie bereidheid van een groot deel van de Nederlandse bevolking. En dat gebeurt nog steeds. Al komt er steeds meer verzet tegen de regering!

Ze komen al een beetje in verzet als blijkt dat de wetenschappers en regeringsleiders keihard hebben gelogen over alles dat verband hielt met de virus pandemie, vaccins, maatregelen, lockdowns en aantallen slachtoffers. Alles waar over gelogen kon worden werd gelogen.

Gelukkig zijn er nog enkele Kamerleden die onderzoek hebben gedaan! Maar dit zijn Kamerleden van slechts één partij. Kunt u zich dit voorstellen? Eén partij van alle partijen in de 2e Kamer die een werkelijkheid weergeven die volkomen anders is dan de rest van de Kamerleden van de andere partijen doen.

Al die andere partijen zijn voor de lockdowns, het dragen van maskers, de 1,5 meter afstand, de avondklok en als topper ook nog voor vaccinatie dwang. Van al die partijen die daar voor zijn, hebben die  onderzoek gedaan naar de werkelijkheid. Gezien hun reactie op die ene partij hebben ze totaal geen onderzoek gedaan dan alleen maar in angst luisteren naar de foute wetenschappers en de regeringsleiders. Net als het grootste deel van de Nederlandse bevolking!

En dan te bedenken dat deze mensen ons vertegenwoordigen in de 2e Kamer. En ook te bedenken dat er slechts één partij is die wel onderzoek doet, hierdoor tot een andere conclusie komt en hierover praat in de 2e Kamer.

Wat er dan gebeurt is werkelijk schandalig. Ze willen niet eens op een behoorlijke manier luisteren naar de argumentatie van de woordvoerders van die ene partij die wel opkomt voor haar kiezers en achterban! Constante interrupties. Ze tuimelen over elkaar heen om zo snel mogelijk hun schande uit te spreken over dat wat die ene partij beweert!

Het is duidelijk. Thierry Baudet, Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen zijn tegenwoordig de prominente woordvoerders.

Wel, hebben die andere partijen het dan helemaal mis? Dit kan ik met een volledig ja beantwoorden!

Gezien de stoffen in de vaccins kan ik niet anders!

Zo is het gevaar dat het Spike eiwit zich onbeperkt kan vermenigvuldigen een reële mogelijkheid tot het krijgen van een auto-immuunziekte. Dat is iets dat op latere termijn kan gebeuren.

Grafeenoxide en Grafeenhoxide, twee stoffen in het vaccin, kunnen overal in het lichaam schade toebrengen. Het zijn Nano koolstoffen die magnetisch zijn, terwijl Grafeenhoxide zeer scherp is en weefsel kan beschadigen.

DNA van Foetussen wordt ook genoemd als inhoudsstof van vaccins. De vraag is of dit oorzaak kan zijn dat het DNA van mensen hierdoor kan veranderen! Een andere vraag is of, net als bij genetisch gemanipuleerde gewassen, de patenthouder eigenaar kan worden van mensen wanneer het DNA van die mens genetisch is gemanipuleerd!

Dit omdat al voor de uitbraak van de “ pandemie “ de vaccins een patenthouder hadden!

Hier wil ik me niet gaan begeven in de bewijsbare plannen om mensen zo te manipuleren dat de ideeën van de NWO

( Nieuwe Wereld Orde )  en het WEF ( Wereld Economisch Forum ) tot uiting gebracht kunnen worden! Veel huidige politici hebben opleidingen gekregen van het WEF en staan nu aan het roer van landen. Ook in Nederland!

Wanneer we zien wat deze leidende politici tot nu toe hebben gedaan om de pandemie draaiende te houden en de mensen te manipuleren en de vaccinatiedwang in stand te houden, dan heb ik grote vermoedens dat deze politici nog steeds poging doen de mensen te onderdrukken en te manipuleren.

Daarom kan ik alleen tegen alle mensen zeggen; “ geloof mij niet, maar doe zelf onderzoek op internet. Daar kunt u alles vinden om tot een onafhankelijke beslissing te komen of geloof te hechten aan de woorden van de genoemde wetenschapper en politici.

U kunt ook luisteren naar wat de woordvoerders van Forum voor Democratie hierover zeggen.

Ga bij u zelf na of u het de moeite vindt voor u zelf of voor uw kinderen dit te onderzoeken!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel
Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk