Truckers Forever (voor altijd)


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #330


Het Canadese konvooi, een van vele, vele vrachtwagens, nu in Ottawa, en de vele, vele mensen die het steunen, kunnen niet worden afgeschreven als een of andere vreemde ontsnappingsgroep.


Bron artikel NoMoreFakeNews: Truckers forever
Door Jon Rappoport

Dit is een volksbeweging.

Een golf.

Een lezer suggereerde dat het tijd is dat duizenden dokters en gezondheidswerkers, van over de hele wereld, de handen uit de mouwen steken en hun krachtige steun te betuigen.

Absoluut.

Maak de golf hoger.

Laat de wereld zien wat dit is: vrijheid van overheidstirannie; vrijheid van een nep medische dictatuur.

Stel je voor dat je leven afhangt van een keuze die je maakt:

DE REGERING KOMT ONS REDDEN.

DE TRUCKERS KOMEN ONS REDDEN.

Welke kant ga je op?

WE VERTROUWEN DE TRUDEAUS VAN DEZE WERELD.

Of:

WE VERTROUWEN DE TRUCKERS.

“Dit zijn de tijden die de ziel van de mens op de proef stellen. De zomersoldaat en de patriot in de zon zullen in deze crisis terugdeinzen voor de dienst van hun land; maar wie het land nu bijstaat, verdient de liefde en dank van man en vrouw.

Tirannie is, net als de hel, niet gemakkelijk te overwinnen; toch hebben we deze troost bij ons, dat hoe harder het conflict, des te glorieuzer de triomf. Wat we te goedkoop verkrijgen, schatten we te laag in: het is alleen de kostbaarheid die elk ding zijn waarde geeft. De hemel weet een juiste prijs te bepalen voor haar goederen; en het zou inderdaad vreemd zijn als zo’n hemels artikel als VRIJHEID niet hoog gewaardeerd zou worden.” Thomas Paine, 13 december 1776.

Wie belichaamt die uitspraak? Trudeau of de truckers?

Een of andere geloofwaardige medische kwakzalver die dient als COVID-adviseur en volksgezondheidsbureaucraat, of de vrachtwagenchauffeurs?

Een demente fascist die vaccinpaspoorten eist, of de vrachtwagenchauffeurs?

In de VS, de FDA, die op het punt staat de giftige COVID vaccins voor zes maanden oude BABY’s goed te keuren… of de Canadese truckers?

De vele Canadese ambtenaren die de truckers terroristen noemen, of de truckers?

De grote tech censors van de ware COVID feiten, of de truckers?

“Het is waar dat in de VS de federale database meer dan een miljoen rapporten bevat van verwondingen door COVID-vaccins; en het is waar dat dit aantal een grove understatement is; maar de oplossing is meer vaccinaties en meer boosters…”

Vertrouw je de experts die je dat vertellen, of de truckers?

Wie moet er in de gevangenis, Fauci of de truckers?

Als je naar een plek moet wijzen en zeggen DIT IS DE PLEK WAAR WE OP DOOD GAAN ALS HET NODIG IS, wie wil je dan op die heuvel hebben…Bill Gates of de truckers?

Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid heeft net een bulletin uitgegeven, “Samenvatting van Terrorisme Bedreigingen voor het Binnenland (07 februari 2022).” Het is een klassiek stuk logica-ontwijkende paardenstront:

“De Verenigde Staten blijven in een verhoogde dreigingsomgeving die wordt aangewakkerd door verschillende factoren, waaronder een online omgeving gevuld met valse of misleidende verhalen en samenzweringstheorieën, en andere vormen van verkeerde en verkeerde informatie (MDM) geïntroduceerd en/of versterkt door buitenlandse en binnenlandse dreigingsactoren. Deze dreigingsactoren proberen de maatschappelijke wrijving te vergroten om tweedracht te zaaien en het vertrouwen van het publiek in overheidsinstellingen te ondermijnen om onrust te zaaien, die mogelijk kan inspireren tot gewelddaden.”

Vertaling: Wij van DHS hebben de macht. Particuliere burgers doen hun eigen macht en vrijheid gelden, dus moeten wij hen in diskrediet brengen en het zwijgen opleggen en hen terroristen noemen. Als we zeggen “ze proberen het vertrouwen in overheidsinstellingen te ondermijnen,” is dat onze binnenpretje. Als wij niet de regering waren, zouden we de regering niet vertrouwen.

Vertrouw je op DHS Jokers of op de truckers?

Ben je een totalitair of wil je vrijheid?

Klamp je je liever vast aan fascistische Autoriteiten als zeepokken, of sta je als mensen op naast de truckers?

Wil je liever zwijgen en hopen op het beste, of je stem laten horen?

Hier is een oplossing: Maak je geen zorgen, alles is normaal. Het zal altijd normaal blijven. Onze enige koers van actie is geen actie. Gewoon afwachten. De situatie zal oplossen. Kijk naar het nieuws voor updates. Blijf kalm. Over twee maanden is iedereen de truckers vergeten. Laat je testen. Neem het vaccin en alle oppeppers. Verdien je welzijnspaspoort. In het ergste geval, als je in het ziekenhuis belandt na de prik, zullen de dokters voor je zorgen. De chirurgen verrichten tegenwoordig wonderen. Het is best mogelijk dat de belangrijkste indicator dat het vaccin werkt, dood is.

Wat vind je van die oplossing?

Laat me je een geheim verklappen. Shh. Achter het vaccinpaspoort dat regeringen mensen opdringen, zit een veel ouder paspoort. Het heet CARD-CARRYING CITIZEN. Het geeft aan: “Ik volg bevelen op. Ik vertrouw de experts. Ik doe wat iedereen doet. Ik ben normaal. Niemand kan me ervan beschuldigen uit de pas te lopen. Als een groep afwijkt van Normaal, keer ik ze de rug toe. Die groep moet verkeerd zijn. Als ze voor vrijheid vechten, hebben ze het ECHT mis. Ik weet dat omdat ik geen vrijheid heb. Censureer die groep. Stop ze. Ik ben al een kaart-dragende burger, dus het verdienen van mijn vaccin paspoort is makkelijk voor mij. Het bevestigt wat ik al ben.”

Is dat wat je wilt zijn, of wil je de truckers steunen?

Hier is nog een geheim dat we allemaal kennen. We kennen het zo goed, dat het een cliché is geworden. Elke dag, of je nu een keuze maakt of niet, je maakt een keuze.

Truckers voor altijd.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk