Doe de kinderen niet, vaccineer niet. Don’t do the kids !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #329


Alweer een klokkeluider, opnieuw uit de begrafenis wereld, Australië zo te horen. Het is nu al onbeschrijfelijk hoeveel baby’s we binnen krijgen en jongemannen. Hartfalen, hersenbloeding, de papieren tonen geen doodsoorzaak en vaak worden ze gecremeerd zonder daarbij de familie aanwezigheid. Ze krijgen de urn toegezonden, … De hartekreet, … “Don’t do the kids !!” Vaccineer geen kinderen.


Waarom willen [ze] zo graag kinderen vaccineren?


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk