Hoe burgerlijke ongehoorzaamheid vrijheid waarborgt en tirannie voorkomt


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #327


Deze titel en video kwam ik tegen, een titel die ik volledig onderschrijf als activist / burgerjournalist. We hebben inmiddels allemaal gezien en ervaren dat de COVID waanzin totaal ontspoort is en tot een halt gebracht dient te worden. Via de rechtspraak is onmogelijk gebleken, de overheid is onze vijand geworden dus burger ongehoorzaamheid is het laatste redmiddel die naar een revolutie moet gaan leiden of burgeroorlog. Dat laatste gaat niet gebeuren weet ik want wij, de totale wereldbevolking zijn te machtig, 100 tegen 1 is de verhouding als er tenminste niet zoveel gehoorzame slaven waren, … waren (?)


Dat laatste, de gehoorzame slaven die de bevelen van de overheid zwijgzaam blijven opvolgen is hard aan het afkalven de voorbije twee jaar want, vergeet niet deze nep crisis is al twee jaar gaande nu. Zo’n geschatte 20% staat nu al ‘onze’ zijde ruim voldoende om het slavenleger te doen inzien; 

“Tot Hier En Niet Verder”

Het keerpunt is niet de verloren vrijheid, niet de ‘ongemakken’ niet de ellende die een ieder meegemaakt heeft of weet van heeft in nabije kringen maar de kinderen die nu ten prooi vallen van de eugenetica machine, de ongekende medische experimenten nooit eerder vertoond en vele malen erger dan de Duitse vernietigingskampen in WO II.

De dodentol zal in “Dit Mag Nooit Meer Gebeuren” tijdperk vele malen hoger zijn. Nu reeds vermoed ik dat in relatief korte tijd de doden al in de 1, 2 of meerdere miljoenen lopen, en …

HET EXPERIMENT IS SLECHTS PAS BEGONNEN

Geen enkele dokter of wetenschapper heeft ook maar enig idee wat er voor gevolgen zijn van dit slaafse gedrag, kanker, (V)aids, een hartinfarct, een neurotische aandoening, alles is mogelijk, maar ook wellicht slimme vrienden die je attendeerden op HCQ of Ivernectine waardoor je de dans ontspringt of wellicht ben je erfelijk gezegend met een uniek sterk zeldzaam immuunsysteem (?)

Wellicht is de halve wereldbevolking [???] deelnemer aan het grootste medische experiment, hopelijk minder en zijn de cijfers van de overheid net zo onbetrouwbaar als de overheid zelf.

Wellicht is er ergens nog een geheim middel dat nog uitkomst kan bieden [???]

Alle ongevaccineerden mogen blij zijn dat zij zich niet hebben laten verleiden, zich hebben laten dwingen om deel te nemen aan het experiment. Maar dan nog, ….

Nu heeft de dreiging zich verplaatst naar de kinderen. 

En De Kinderen Zijn Van Ons Allemaal !!

Daar moeten ze met hun poten van af blijven.

Dat gaat de gemeenschappelijk factor worden waar de wereldbevolking voor in opstand gaat komen. In Nederland is het Gideon van Meijeren (FvD) samen met Sietske Bergsma die in Nederland met GGD gate de misdaden aan de grote klok heeft gehangen.

De mandaten en met name de gekte tegen de kinderen maakt overal ter wereld wat los en de Truckers Convoy acties die overal ter wereld nu plaatsvinden zijn de burgerongehoorzaamheid waar we al die tijd naar uitkeken. The Game Changers, dé Spelveranderaars. Daar is geen Nieuwe Wereld Orde, geen WEF, geen puppet overheid tegen opgewassen als die 20% snel, razend snel gaat uitgroeien naar de volledige 99%

Wij Zijn Dé 99%

Met Gettr hebben we al een vrij sociaal platform zonder censuur, 21 februari over 14 dagen komt de eerste grote klap met truthsocial.com, CNN is al overgenomen door de Good Guys, en eenmaal bekend met de komende onthullingen zijn de grote spelers in media land van nu allemaal binnen een paar weken failliet, een paar weken, of een paar dagen, wellicht binnen enkele uren? 

Als eenmaal het deksel van de ketel af knalt gaat het snel. Alles gaat tegelijkertijd exploderen, financiële misstanden, politiek handjeklap in honderden jaren zogenaamde democratie. Verkiezingsfraude overal ter wereld. Oorlogen onder valse voorwendselen. Medische fraude over de gehele linie. Mensensmokkel en pedofilie netwerken en ook hier zullen de misdaden tegen de kinderen de wereldbevolking in woede doen ontsteken, …

Zet je schrap tegen deze vloedgolf van slecht nieuws, tegen deze tsunami en probeer je hoofd boven water te houden.

Probeer de lichtpunten te zien, of liever gezegd, de eveneens vloedgolf aan licht, want, … eindelijk in de duizenden jaren geschiedenis van geheime genootschappen komt dit alles aan het licht en kunnen we dit voor eens en voor altijd gaan oplossen, tezamen werken aan een nieuwe wereld, een eerlijke wereld. Waar de krachten en vindingrijkheid ten goede gaat komen aan ons allemaal en niet meer de op macht en geld beluste happy few.

De burger ‘ongehoorzamen’ gaan pogen zoveel mogelijk mensen of sleeptouw te nemen naar die nieuwe wereld, mee te sleuren indien nodig en afscheid te nemen van hen die bewust gekozen hebben aan de verkeerde kant van de lijn te staan, politici, rechters, dokters, verpleegkundigen, politieagenten, maar ook de meelopers die het allemaal wel best vonden die apartheid.

Velen zullen hun straf niet ontlopen, terwijl anderen diep in het stof moeten buigen, weinigen zullen de dans ontspringen. De bewijzen zijn verzameld de afgelopen twee jaar en iedereen heeft op de sociale media duidelijk gemaak aan welke kan van de lijn men stond, IEDEREEN !!

Wat een glorieus tijdstip in de geschiedenis om dit mee te mogen maken en actief onderdeel van te kunnen uitmaken.

Maar ook een transitie periode waarin niets, maar dan ook vrijwel niets waar bleek te zijn van wat je geleerd hebt van de geschiednis, op school, in de media, van de politiek, de burgermeester, de pastoor en de dokter die het vroeger voor het zeggen hadden in de dorpsgemeenschap. Alle heilige huisjes gaan omvallen. je doet mee, je gaat mee in de transformatie naar de nieuwe wereld een andere keuze, een andere smaak is er niet (meer) !!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk