Was ik helderziende, … of was de rest blind?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #324


Waarom zag ik 12 jaar geleden in 2010 al waar mensen nu nog steeds moeite mee hebben? Als lid van de “Hoogste Tijd’ groep kwamen we elke maand bij elkaar met 30 tot 40 personen. Mensen die allemaal bezig waren met de gebeurtenissen in de wereld die verborgen waren in het donker. Daar kreeg ik de inspiratie deze tekst te schrijven voor een liedje dat ik in 2011 heb opgenomen: “LEADERS LEAVE THE STAGE, TO END A LONG DARK AGE. Donkere tijden waren het want er werd gesproken over wat ze van plan waren met Agenda 21. Adam Curry had op Arrow Classic Rock radio in zijn ochtend programma al melding gemaakt van het boek “the Economic Hitman”, en van het schoolklasje waar  veel politici en ‘leiders’ werden klaargestoomd voor hun rol. “MOVE LIKE PUPPETS ON A STRING, AND THE WORLD IS SUFFERING”.


Het was allemaal zo duidelijk wat we zagen gebeuren, toen al. Het internet had immers alle deuren open gezet. Bovendien liepen de misdadigers openlijk te koop met hun plannen. “THE WORLD IS NOT WHAT YOU SEE, BUT TRUTH WILL SET YOU FREE.

Indertijd had je nog zogenaamde ‘vredeslegers’ die met hun witte oorlogsvoertuigen overal de vrede kwamen bewaken. “YOU DON’T GET PEACE BY FIGHTING WARS, LET US MAKE A STAND AND HEAL THE SCARS”.

Maar wij wisten al met zijn allen dat onze tijd ook zou komen immers; “HOPE COMES IN THE DARK, JUST IGNITE THAT SPARK”. Maar hoe laat je zo’n vonk ontstaan, dat was de vraag? Gelukkig schoot daar de Deep State met al hun wijsheid te hulp. Ze spijkerden het internet dicht voor alternatieve geluiden en dreven met hun Corona griep sprookje de gehele wereld tot waanzin en ‘we’ werden de hoek in gedreven tot aan de rand waar we geen kant meer uit konden. Daar zagen meer en mee mensen het licht. Deze horror show moest hoe dan ook een einde aan komen.

“THE FUTURE WILL BE BRIGHT, AFTER DARK, COMES THE LIGHT’. Mensen gingen inzien dat er actie moest komen. Stakingen, … wereldwijd met miljoenen ging men overal de straat op en de dinosaurus media werden gedwongen om toch maar iets te schrijven omdat te veel mensen het met eigen ogen konden waarnemen.

“NOW IT’S TIME TO ACT, TO MAKE A STAND AND SEAL THE PACT’. Wetende uit de geschiedenis dat elk dictatorial bewind eens aan zijn einde is gekomen toen het volk zich tegen het bewind keerde. “AND OUR FUTURE COULD BE BRIGHT, ‘CAUSE I CAN SEE THE LIGHT”. We moesten een eeuwenlang vrijwel onzichtbare vijand verslaan, dat is niet een, twee, drie gedaan. Maar nu het momentum daar is, .. “THE WORLD IS CHANGING FAST, FREEDOM WILL COME AT LAST”, en ja warempel kregen meer en meer mensen zicht op die verborgen en donkere wereld.

“IT’S CRYSTAL CLEAR TO SEE, SO LEAVE THE POWERS THAT BE”.

Met ongekende nog nooit eerder vertoonde wereldwijde angst campagnes en ‘hun’ media propaganda machine was het duidelijk;  ‘CAUSE FEAR AND TERROR IS THEIR GAME, THEY RULE THE WORLD WITHOUT SHAME”.

En nu het COVID sprookje begint te vervagen komt het oude plan weer bovendrijven. Het plan waar men Trump van beschuldigde gaan ze nu zelf pogen uit te lokken; Russia, Russia, Russia is bad, maar velen weten het nu: YOU DON’T GET PEACE BY FIGHTING WARS, LET US MAKE A STAND AND HEAL THE SCARS”.

Maar de wonden kunnen nog niet geheeld worden al voor bij een ieder de ogen geopend zijn. En ook dat gaat gebeuren met de hulp van de Deep State, een diepe staat die tot in alle spelonken en kieren hun volgers hebben zitten, gehoorzame slaven en het kleine politieke gepeupel aan de slag voor het eigen gewin. Het ergste zijn echter de ‘gezondheidwerkers’ die nu op de rand van het uitstervende ‘virus’ zich vergrijpen aan de kinderen.


“NOW IT’S THE TIME TO AWAKE,
FOR YOU AND ME AND OUR CHILDREN’S SAKE”

Download; Hope Comes In The Dark

“NU IS HET TIJD OM WAKKER TE WORDEN,
VOOR JOU EN MIJ EN VOOR ONZE KINDEREN”Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk