Maartse Waanzin: Update Oekraïne + complotdenkers willen hetzelfde als jij, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #353


Vandaag deel vier in de Maartse Waanzin. Teveel, veel te veel mensen informeren zich bij de verkeerde bron, de nep nieuws media, bedenk dit: “De mensen die nu allemaal de vrijheid zeggen te beschermen van de Oekraïne, deze zelfde mensen waren nog niet eens in staat hun eigen vrijheid te beschermen !! Stop met het straatje schoon te vegen van dé vijand, de Deep State !!


Mijn duiding van wat er werkelijk achter de schermen gaande is deel I |deel II:
Door: Mike Donkers Fa(c)tsforum | dotcom.radio

Er is totaal geen reden voor paniek. Er komt geen derde wereldoorlog, Rusland heeft deze juist VOORKOMEN met hun verrassingsaanval op Oekraine.

Ja maar, Zelensky kreeg een staande ovatie van het Europese parlement en hij wil per direct aansluiting bij de EU en bij de NAVO? Dat wijst toch alleen maar op internationale escalatie? Wat we vooral zien is veel ophitsende WOORDEN, kijk naar de DADEN. Amerika en Europa hebben sancties uitgevaardigd en allerlei belachelijke pesterijen als Russen niet mee laten lopen met de Vierdaagse en ze uitsluiten van sporttoernooien, maar daar blijft het verder bij. Er wordt geen enkele toezegging gedaan aan Oekraine voor verdere economische en militaire samenwerking.

Tuurlijk, er wordt wat westers oorlogsmaterieel gestuurd naar Oekraine, maar het is al te laat, de Russen hebben hun strategische doelen al zo goed als allemaal gebombardeerd. Want dat is het, mensen, een LUCHTOORLOG, geen grondoorlog. De media wil de schijn wekken van een conventionele oorlog met talloze doden aan beide kanten, daarom maken ze ook voortdurend gebruik van oude beelden die vaak niet eens afkomstig zijn uit dat deel van de wereld. Ook willen ze suggereren dat Poetin hier niet ophoudt en doorstoot naar de Baltische staten. In werkelijkheid is dit een schoonveegoperatie. Commando’s zijn eerst de westerse biolabs in gegaan om ze onschadelijk te maken en om bewijs te verzamelen, daarna zijn deze labs platgebombardeerd. Poetin waarschuwt de bevolking van grote steden om zich uit te voeten te maken voordat de gevechtsvliegtuigen hun bombardementen daar uitvoeren om burgerslachtoffers te MINIMALISEREN. Ook geeft hij de boodschap af aan Oekraiense militairen om zich niet voor het karretje van de neonazi’s van het door het westen gesteunde en bewapende Azov-bataljon te laten spannen. Daarnaast zijn de Russische militaire handelingen diverse keren stopgezet om ruimte te geven tot onderhandelen. Welke tirannieke overheerser doet dit nu? Deze operatie is helemaal geen conventionele oorlog en is al helemaal niet gericht tegen de burgerbevolking van Oekraine.

Het ziet er eerder uit dat het westen Oekraine heeft afgeschreven en compleet laat vallen. De Deep State erkent hun verlies aldaar, Poetin is ze te snel en te slim afgeweest en beschikt nu over de strategische militaire gebieden, de landbouwgrond en de mineralen van Oekraine. De biolabs zijn zo goed als volledig onschadelijk gemaakt en vernietigd en er wordt een eind gemaakt aan de grootschalige criminele handel in kinderen en foetusweefsel vanuit Oekraine. De Deep State is schaakmat gezet en Oekraine is voor hen een waardeloos stukje land geworden. Waarom zouden ze nog enige energie steken in het proberen te beschermen of terugveroveren van Oekraine? Zelensky staat helemaal alleen en zal uiteindelijk geen andere keus hebben dan zich tot Rusland te wenden. En misschien was dat al die tijd wel de bedoeling en spelen Poetin en Zelensky onder 1 hoedje, onder leiding van de patriots. Verwacht binnenkort een soortgelijke film in een ander theater, Taiwan, deze keer met Poetin en Xi als hoofdrolspelers!


De complotdenkers willen hetzelfde als jij, …

Beste Normies… (Normie, een NOS / RTL nep nieuws volger)

Luister alsjeblieft naar me.

“Samenzweringstheoretici” vertelden jullie dat Russiagate onzin was.

We hadden gelijk.

“Samenzweringstheoretici” vertelden je dat Spygate echt was.

We hadden gelijk.

“Samenzweringstheoretici” vertelden je dat Covid een hoax was.

We hadden gelijk.

“Samenzweringstheoretici” vertelden je dat het uiteindelijke doel eindeloze vaccins en een digitaal opsporingssysteem was.

We hadden gelijk.

“Samenzweringstheoretici” vertelden jullie dat er veilige, goedkope en effectieve medicijnen waren die ontelbare levens hadden kunnen redden.

We hadden gelijk.

“Samenzweringstheoretici” vertelden jullie dat de vaccins ineffectief en schadelijk zouden zijn. Dat ze de gegevens zouden verdoezelen om het verhaal te beschermen.

We hadden gelijk.

“Samenzweringstheoretici” vertelden je dat Biden en de Democraten de verkiezingen hadden gestolen. Dat zijn regering een epische ramp zou worden.

WIJ. WAREN. GELIJK.

Maar hier is het ding …

Onze missie is niet om ons te verkneukelen.

Onze missie is niet om te bevestigen of te rechtvaardigen.

Onze missie is om je te helpen ZIEN. Voor de allereerste keer.

De MSM heeft WETEND gelogen in je gezicht 24/7/365 voor decennia. Ze hebben jullie achter gesloten deuren uitgelachen terwijl jullie hun valse verhalen slikten, haak, lijn en zinklood. Ze spenderen elke avond uren om jullie te vertellen hoe vreselijk de wereld is… om jullie geest te vullen met negativiteit en angst.

Ze bestempelen degenen onder ons die je proberen te helpen begrijpen als dwepers, racisten en terroristen.

Je weet dat dat gewoon niet waar is.

Ze hebben alle afwijkende meningen het zwijgen opgelegd en die gedachten als een bedreiging voor de democratie bestempeld.

Je weet dat dat niet juist is.

Bent u het niet zat om belicht en voorgelogen te worden?

Wie heeft er meer te winnen bij het liegen tegen u?

Uw familie en vrienden of de mensen die zichzelf verrijken via een corrupt, frauduleus en immoreel systeem dat alleen de 1% ten goede komt?

Diezelfde corrupte en onoprechte verzameling pratende hoofden vertelt u nu dat we op de rand staan van een nucleaire oorlog met Rusland.

“Samenzweringstheoretici” vertellen u dat dit niet waar is en dat massale corruptie zal worden blootgelegd als gevolg van Poetin’s “speciale militaire operatie” in Oekraïne.

We zullen weer gelijk krijgen.

Laat dit alstublieft de laatste keer zijn dat u zich laat misleiden door mensen die niets om u geven en die betaald worden om in uw gezicht te liegen.

Laat dit het moment zijn waarop u zich eindelijk realiseert dat het ONS (WIJ HET VOLK) VERSUS HUN (DE MACHT HONGERIGE VERRADERS) is.

Wij worden niet gedefinieerd door onze politieke voorkeur.

Het twee (meerdere / kartel) partijen systeem is een illusie van keuze.

Een briljante maar maniakale verdeeltactiek.

We worden niet gedefinieerd door de kleur van onze huid of in welke God we willen geloven.

WIJ ZIJN MENSEN. WIJ ZIJN EEN.

Verdeel en heers is al eeuwenlang de methode van hun waanzin.

Laat dit het moment zijn waarop jullie eindelijk beseffen dat de mensheid beter verdient.

Dat de mensheid de waarheid verdient.

Dat de mensheid opbloeit als we VERENIGD zijn.

Dat ons dat gevoel al vele generaties ontnomen is.

Laat dit het moment zijn waarop je beseft waarom de term “Samenzweringstheoreticus” überhaupt is uitgevonden.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk