De waarheid boven tafel, druppel, druppel, … stormvloed


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #321


Als je de alternatieve media volg dan zie je de ontwikkelingen, mist je het nep nieuws omzeilt en herkend. Maar vooral met een grote boog om de NOS en RTL nieuws heen gaat anders wordt je dom gehouden. De Amerikaanse verkiezingen. Ik volgde het live op die beruchte 3 november nacht. Gewapend met de TV op CNN en drie alternative bronnen op mijn laptop, tablet en telefoon. Nog nooit zo’n verkiezingsfraude voor mijn ogen live zien plaatsvinden, en zo gaat het overal in de wereld maar wat minder opzichtig. Druppeltje voor druppeltje komen de bewijzen nu aan de oppervlakte, …


En zo gaat dit ook met de debielen, de Morons van het WEF, het World Economic Forum waar “onze” politici nu verantwoording bij afleggen. En bijna de gehele Tweede kamer nu medeschuldig is als verraders van het Nederlandse volk. Kamer voorzitter Vera Bergkamp doet het uitstekend om voor het kartel de oppositie steeds weer het spreken te verhinderen. Maar allle video’s vormen wel een spoor van bewijs voor de komende tribunalen, om het verboden woord nog maar eens aan te halen.


NEDERLAND IN V E R Z E T

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk