COVID: Pleeg je zelfsabotage als je niets zegt voor de ‘goede’ verstandhouding?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #321


De laatste weken stonden enkele artikelen op de site in het teken van het onbewust negatief programmeren van je onderbewustzijn, of zo je ook kan stellen het zelfsabotage programma van je persoonlijke welzijn, of wellicht jezelf hersenspoelen !!


Velen zijn onbewust bekwaam in zichzelf te demotiveren in de boodschappen die ze hardop uitspreken of denken. Boodschappen die ze afgeven aan hun onderbewustzijn die direct invloed hebben op de beslissingen die je niet durft te nemen, jezelf terughouden in zaken die je niet durft te benoemen omdat, … je de ander wellicht kwetst? 

Omdat die ander je negatief gaat antwoorden, want dat weet je al, … of zou het kunnen zijn dat jij de goede bewoording niet kiest zodat je de deur openzet voor een negatief antwoord? Omdat je door je onderbewustzijn programma je automatisch de verkeerde woorden gebruik, onbewust onbekwaam?

Hoor je de verschillen als je een zin begint met:

Ik hoop dat, ….
Ik denk dat, …
Ik weet dat, …
Ik heb grondig onderzoek vanuit alle gezichtspunten gedaan en ontdekt dat, …

Even een voorbeeld; “Iemand steekt over en had die moderne stille auto niet aan horen komen, hoe hard roep je; “pas op”? Als het een goede bekende is dan schreeuw je de longen uit je lijf. 

En nu weet je al net als ik dat de experimentele gentherapie injecties levensgevaarlijk zijn, hou je dan je mond omdat die ander je altijd al ziet als een complotdenker en je al weet dat je een negatieve reactie krijgt (?)

Ga je dan maar niets zeggen en heb je spijt niets gezegd te hebben als je alle gezondheidsklachten te horen hebt gekregen nadien of erger, op de begrafenis staat? 

Ik heb al mijn contacten in mijn WhatsApp een mail bericht gestuurd met de boodschap;

“Beste familie en vrienden. Zouden jullie kennis willen nemen van het artikel over het mRNA vaccin. Eergisteren ben ik te weten gekomen hoe levensgevaarlijk het vaccin is. Voor diegene die geen Engels kunnen laat iemand het je uitleggen. Het is een boodschap van leven of dood. Een tweede kans is er niet !! gedachtenvoer.nl

Dat was die schreeuw bij het oversteken en, niemand maar dan ook niemand heeft gereageerd. Ik weet ook niet of ze gekeken hebben maar mijn geweten wordt nooit verstoord met de gedachte; had ik maar? En met elke druk op verzenden werd mijn onderbewustzijn geprogrammeerd met deze gedachte. Kom ik ineens voor een vraag te staan, dan hoef ik niet te twijfelen en weet wat te zeggen.

Daarbij, een negatief antwoord dat deert mij totaal niet, ik weet wel beter, ze mogen al hun shit over mij uitstorten maar daarmee wordt alleen hun eigen welzijn ondermijnt. 

Dat bericht werd 17 maart 2021 verstuurd, bij velen weet ik de -wel of niet- vaccinatiestatus en ik praat nog met iedereen maar ik kom ook nooit meer op dat bericht terug omdat ik weet dat ze het allemaal gezien hebben.

In een direct gesprek is dat voor velen wat lastiger, behalve als je dat regelmatig doet dan wordt dat routine. En ja bij sommigen zeg ik nu na twee jaar ook niets meer als ik, door het stellen van enkele vragen, weet in hoeverre ze al heen zijn in hun zelfsabotage. Daar helpt geen rede meer, alleen een massieve dam kan dan nog het schip keren.

Ik las deze week ergens een spreuk;

“Als je denkt dat niemand de wereld kan veranderen in zijn eentje, dat is het duidelijk dat jij het in ieder geval niet kan”

Die gedachten kracht is zo sterk dat het mogelijk is om jezelf ziek te te maken. Gebeurd er iets onverwachts in je leven wat je bang maakt en je hebt jezelf al in een lage energiestand gebracht dan is er maar een klein zetje nodig. Omgekeerd is het zo dat iemand in een bewuste hogere energiestand wel tegen een stootje kan.

Boek: Hoe je geest je lichaam kan helen

Ben je bewust van het feit dat alles wat je denkt, wat je zegt je doen en laten beïnvloeden, je energie, en hoe anderen op jou reageren.

Lach eens tegen iedereen, zeg eens goedendag tegen iedereen. 

Wij waren op visite in Parijs bij een kennis. We liepen een blokje om en ik zie tegen iedereen “bonjour”, wetende dat ik nog geen goede gesprekken kan voeren in het Frans. Onze gastvrouw vond het eerst maar gek, want dat doet niemand in de stad. Maar vrijwel iedereen antwoord terug en ja we hadden een gesprekje met iemand, … ehh onze kennis had een gesprekje ik moest na een paar zinnen al afhaken.

Ik kan mij ook totaal niet voorstellen dat er mensen eenzaam zijn, zeg eens iets positiefs, tegen iedereen en elke dag. 

Ga slapen met positieve gedachten en wordt wakker met een positieve gedachte en bedenk wat je voor leuks vandaag gaat doen. Ga weer leven, en leef je eigen leven, laat je niet afleiden.

Heb je wel eens een mail van mij ontvangen dan lees je;

“Soyez guidé par votre imagination, et non par votre histoire”

“Laat je leiden door je verbeelding, niet door je verhaal”

Er had ook kunnen staan “door je verleden” Maar ik vond “door je verhaal pakkender”, dat verhaal heb je heel je leven over gedaan om te scheppen en sommige zijn in dat verhaal zo gaan geloven, in de pech, de tegenslag, de ik ben voor een dubbeltje geboren mentaliteit, dat ze vastgeroest zitten, “in het verhaal”

Her programmeer je gedachten en ga weer leven, ga de wereld weer eens opnieuw ontdekken. Succes !!

Nog even terug naar de titel; “COVID: Pleeg je zelfsabotage als je niets zegt voor de ‘goede’ verstandhouding? Je weet nu dat ‘je mond houden voor de goede relatie’ op termijn ook niet gaat werken. Je houdt de ander voor de gek door je niet uit te spreken, maar vooral programmeer jij je eigen onderbewustzijn met de verkeerde gedachten / uitspraken. Dat is de boodschap van dit artikel. Denk ook niet dat je de gevaccineerden niet meer kan helpen omdat het kwaad al geschied is, er is immers nog altijd HCQ en Ivermectine wat (mogelijk) nog kan helpen na lange tijd.

PS. O ja dit kwam ik nog tegen van de meester, dotcom.radio co-host Mike Donkers over New Agers, feminisme, spiritualiteit en nog wat meer levensbeschouwingen, lees het op zijn blog (waar mannen de dienst uit maken en vrouwen ‘mogen’ meelezen en gelijk boven de grond afgezaagd worden als ze een feministen mentaliteit ten toon spreiden)


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk