dotcom.radio aflevering 297 van 30-01-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #319


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 297 – Truckers konvooi Canada – Boek Baudet – VS leger vaccin – Werden de Q posts massaal gelezen in Amerika? – Het volgende virus is een kennis uitbraak – ~Hoe programmeer jij je onderbewustzijn? – Het is tijd dat de bom gaat barsten – en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Geen betere raad dan voorraad !!

  • het voordeel van tellers: Ik zie nu veel nieuwe lezers op de site die mijn statement bezoeken -Over mij-

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Marij] Open brief van 30 burgemeesters aan de regering

* Een massief truckers convoy rijd door Canada tegen de vaccinatie mandaten
Revolutie in Canada – 50.000 Truckers en 1.4 miljoen mensen op weg naar het Parlement

* 20 jaar VS-misdaden tegen de menselijkheid in Guantánamo
– Is dit een opmaat voor nieuwe “bezoekers” ?

* De QR code app (Sociaal Krediet Systeem) in Jip en Janneke taal, …

* Als Bewustzijn je realiteit schept, hoe sloopt angst dan die realiteit, … ?

* Slapend Nederland leest de krant !!

* Het volgende virus is een kennis uitbraak, wereldwijd !!

TRUMP– & –Qanon

* Onderdeel van de devolution serie: US Army Creates Single Vaccine Against All COVID & SARS Variants, Researchers Say Walter Reed’s Spike Ferritin Nanoparticle COVID-19 vaccine, or SpFN, completed animal trials earlier this year with positive results.
– Ten tijde van december 2017 dat de Gain of function al speelde waren de Q post net begonnen en kwam dit verhaal daar helemaal niet in voor terwijl er al in het geheim aan een vaccin gewerkt werd tegen de plannen in van de Deep State lezen we in devolution part 15
– Hiermee zou Trump eindeloze lockdowns zijn voorkomen

* Een pol die dit jaar werd gehouden: Heeft Trumps pro vaccinatie standpunt in de media je doen beslissen om een vaccin te nemen?
– 1 % ja
– 99 % nee
Heeft het invloed op je stem gedrag als er nu verkiezingen zijn?
– 92 % pro Trump
– 8 % nee niet langer voor Trump

Dit zegt mij dat de Q posts massaal gelezen werden en Trump heeft zijn volgers geleerd de media te wantrouwen en zelfstandig na te denken.
– Met de nieuwe definitie van een vaccin bedoelde Trump met, “ik heb het vaccin genomen”, dus gewoon HCQ Maar dat kon hij niet openlijk zeggen want hij beheerde de media niet (video Clif High)

[Decem] Interview Trump

[Mike] Nu.nl Ruim een jaar geleden raakte de voormalige Amerikaanse president Donald Trump de toegang tot zijn accounts op Twitter, Facebook en YouTube kwijt. Het lijkt er niet op dat Trump snel weer welkom is op de platforms. Daarom komt hij volgende maand zelf met een antwoord.

CORONA

* Levende Virussen bestaan niet, uitgelegd in Jip & Janneke taal, …

* Boek Thierry Baudet Het corona bedrog

[Geert] We knew the TRUTH would come out BUT THIS IS WORSE!
noot: not for the complot thinkers because they are aware of this, a long time ago

* SGT REPORT LATEST 01/22/22 – IT’S A RACE SPECIFIC BIOWEAPON. CAN YOU GUESS WHICH ‘RACE’ IS IMMUNE? (EUROPESE witte bevolking exclusief de Finnen)
– Klopt niets van, omdat [Sailor] Ze hebben ook in de geschiedenis diverse pogingen gedaan om deze groep Joden uit te moorden vanaf de middeleeuwen en Spanjaarden tot Hitler, het gaat er bij mij ook niet in dat er 2 bevolkingsgroepen wereld wijd zijn die een afwijkende ace2 receptor hebben, de Finnen en de Joden die in de Romeinse tijd naar europa zijn gevlucht. — De bron van dit bitchute filmpje staat vol met grafeen oxide en dit filmpje is er niet of niet meer te vinden….

* Artiesten die r toe doen, … maar sommigen ook niet !!
‘It’s Him Or Me’: Neil Young Throws Tantrum Over Joe Rogan, Demands Spotify Remove His Songs

* ZeroHedge Insurance Companies Note Jump In Death Payouts Amid 40% Rise Among Prime-Age Americans

* CDC wijzigt taalgebruik over vaccinatiestatus – Schaft de term ‘volledig gevaccineerd’ af

* NineForNews Verpleegster in de frontlinie onthult: ‘Ik heb geen enkele patiënt zien sterven aan corona’

[Marij] COVID-DOOFPOT: Pfizer BEMOEIT ZICH slechts enkele dagen voordat massale FOIA-vaccingegevens vallen, FDA beweert dat de vaccinfabrikant moet helpen bij het beoordelen en redigeren van documenten voordat ze openbaar worden vrijgegeven

[Rinno] HUGE – they are being EXPOSED The DOD has been caught covering up massive numbers og Covid adverse reactions and deaths.

[Rinno] “We need to face the facts. These are not side effects. This is genocide.” “We have to talk about it” “They’re purposefully destroying our economies so that these platforms can take over” Dr. Reiner Fuellmich

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten