De QR code app (Sociaal Krediet Systeem) in Jip en Janneke taal, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #318


Met het Canadese GIGA protest konvooi, het Australische tuckers konvooi en een vervolg hierop wat mogelijk gaat plaatsvinden over de gehele wereld even een opmerking van een van de truckers aan de grensovergang. Hij sprak de douane beambte aan en wilde zijn QR code laten zien. “Nee dat is niet nodig, ik zag al van een afstand dat je een geldige code hebt, je truck, telefoon en je paspoort verschenen al op mijn scherm”, aldus de douane ambtenaar. 


Zo gaat dat dus, weg je laatste ‘ietsie pietsie’ privacy. Er komt, als dit door zou gaan geen agent meer aan te pas. Ze hoeven je geen bekeuring te geven, nietes, nada noppes. Zo gauw je niet meer voldoet aan de normen die de overheid aan je stelt gaan de app op ‘rood’ en wordt de toegang tot vele leuke dingen in het leven ontzegt. En naar mate je meer ongehoorzaam bent geweest rest je vrijwel alleen maar tijdelijk of langdurig huisarrest. 

Bijna een jaar gelden vertelden wij het reeds op dotcom.radio, dat verzekeren voor gevaccineerden een lastige zaak zou worden, je nam immers een experimenteel gentherapie ‘goedje’ dat men een ‘vaccin’ noemde. Nu komen er druppelsgewijs berichten binnen uit de hele wereld dat mensen naar hun verzekeringen kunnen fluiten. En wat dacht je van een vaste baan, ga je ooit nog krijgen mocht je van werkplek veranderen?

Geen boostershot 4, 5 en meer, helaas mag je niet meer deelnemen aan het ‘normale’ leven. Iets onaardigs gezegd op de sociale media, extra strafpunten, etc, etc. Verdiep je maar eens in hoe het gaat in China met het Sociaal Krediet Systeem. 

De tweedeling wordt al aan den lijve ondervonden in de samenleving en steeds meer mensen zijn zich nog niet bewust maar zonder de booster ben jij al snel “een van hen’. Je staat gelijk als ongevaccineerd te boek en ondervindt aan den lijve de kromme redenatie van ongevaccineerden zijn de boosdoener.

Hoe krom is deze redenatie, hier komt ‘ie.

De gevaccineerden neuken met 2 + (booster) is drie condooms over elkaar heen om niet zwanger (besmet) te worden en beklagen zich dat die andere levensgevaarlijke mensen, de ongevaccineerden, het zonder condoom doen waardoor zij toch nog zwanger zouden kunnen worden.

Zo krom, zo oer dom, wordt de waanzin aan de man gebracht en vele vertellen het gewoon na zonder ook maar een seconde na te denken wat voor totale onzin ze nu zelf uitkramen. 

Dat de PCR test niet werkzaam is om een virus te ontdekken en het dus totale onzin is om je te laten testen is bij het TV volkje nog niet doorgedrongen. Onder de verstoten, en uitgesloten burgers wordt al menig keer getwijfeld aan het IQ van het QR volkje. 

Ik hoorde van iemand die een feestje bezocht dat de gastheer stelde, je bent hier veilig voor ongewenste reacties want er komt hier geen gevaccineerde meer in huis. De uitsluiting begint al twee kanten op te werken.

En dat allemaal dankzij die brave jongens en meisjes in onze regering waar je ‘in het huis van de democratie’ (hoe verzin je het) het woord “tribunaal” niet meer zou mogen gebruiken. 

Ik zie de huidige tijd net als een snelkookpan, de veiligheid staat al lang indringend te gillen en het punt dat alle water verdampt is, dat punt is nabij. Een indringende stang verspreid zich door het huis van de democratie. Je moet de neus dicht gaan knijpen om niet naar te worden van de misselijk makende verdorven geur. En nee zelfs een vol gelaatsmasker kan dit niet tegenhouden. 

Maar wat als er iemand de veiligheidspal ontgrendeld, met wat voor snelheid zal het deksel dan gaan knallen?

Dat is nu aan het plaatsvinden, het begon in een van die uiterst strenge landen waar de waanzin en de verplichte ‘vaccinatie’ mandaten de spanning ten top lieten stijgen. In Canada zijn het de truckers die hun toekomt in de eigen hand hebben genomen met hun buigen of barsten eis. Alle mandaten van tafel en alle bestuurders opstappen. Wat daarna gaat komen kunnen we al zien in andere landen.

Nog zo’n terroristen overheid, in Australië zien ook daar al een konvooi vormen met een ‘goed voorbeeld doet volgen’ mentaliteit en ook in de EU vormen zich plannen om Brussel te gaan bezetten vanuit alle windstreken.

Waar je nu ook staat, aan welke kant van de lijn, ik zou maar eens goed na gaan denken wat ik zeg, hoe jij jezelf uit op de sociale media en in het dagelijkse leven.

Want als deze crisis over is, wordt je dan niet aan gekeken als de zot, het gekje van de klas? En hoe lang gaat het duren voor je de eigenwaarde weer herwonnen hebt ik de samenleving waar het woord ‘samen’ nu danig verstoord is. De vraag is, hoe, waar en wat heb je daaraan meegewerkt om die verstoring te helpen ontstaan of hebt gedoogd en daarmee de rest tot een ware kwelling bent geweest of erger?

Het begon allemaal met die onzinnige QR code maar het eindigde tot op heden met een totaal ontwrichte samenleving en daar moet een einde aan gaan komen en daar komt ook een einde aan !!

Militaire tribunalen zijn onmiskenbaar en onomkoopbaar op het moment dat iedereen de volle omvang gaat zien, moet gaan zien. Ik kan mij nog geen voorstelling maken van de omvang van de volkswoede.

Na eeuwen van onderdrukking dacht de Deep State hun duistere plan af te ronden met totalitaire heerschappij. 

MAAR, … waarschijnlijk liep het plan van de Grote Ontwaking, de Grote Reset op de achtergrond al even lang mee alleen was het massale ontwaken een vereiste om een ieder bewust te maken wie de vijand nu eigenlijk was en wie er allemaal solidair mee was voor het eigen gewin of totale domheid. Deze giga ontmaskering heeft zich nu voltrokken, de wereld is toe aan de volgende stap, de duizelingwekkende onthullingen, laat het deksel maar van de pan springen. Het is tijd. 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk