Als Bewustzijn je realiteit schept, hoe sloopt angst dan die realiteit, … ?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #316


Al zo’n 12 jaar geleden stuitte ik voor het eerst op de video boodschap van Gregg Braden en een quote van hem; “You can manifest the life you truly want with clear intention, emotional intelligence and imagination…like it or not, your life is what you have chosen. – Je kunt het leven dat je werkelijk wilt manifesteren met een duidelijke intentie, emotionele intelligentie en verbeeldingskracht… of je het leuk vindt of niet, je leven is wat je hebt gekozen.

Al een paar weken schrijf ik artikelen met de gedachte aan de eigen scheppingskracht. Nog nooit was de bovenstaande quote van Gregg duidelijker zichtbaar in het dagelijkse leven. De tweedeling tussen angst en vertrouwen (scheppingskracht) !!


Als Bewustzijn je realiteit schept, hoe sloopt angst dan die realiteit, … ?

Het Maharishi Effect: Bewustzijn schept werkelijkheid. (Bron)

Voor het eerst werd in 1972 in Amerika in een onderzoek aangetoond dat de criminaliteit in verschillende steden met ongeveer 16% afnam, zodra ongeveer 1% van de mensen met dit doel voor ogen mediteerde. Dit zogenaamde “Maharishi-effect” werd reeds in 1959 voorspeld door de uitvinder van Transcendente Meditatie (TM) en werd in latere studies herhaaldelijk bevestigd.

De natuurwetenschapper Gregg Braden verklaart al sinds meerdere jaren de achtergrond van deze effecten met onderzoeksresultaten uit de kwantumfysica, die ook overeenkomen met inzichten uit oeroude spirituele tradities:

Ons lichaam en onze wereld zijn gematerialiseerd door een intelligent kosmisch energieveld. In dit veld zijn voortdurend meerdere mogelijke realiteiten parallel aanwezig in de vorm van elektrische en magnetische golven, waaruit wij via ons bewustzijn een golf kiezen en zo de realiteit vormen.

Wij gebruiken daarvoor niet onze hersenen, zoals men zou kunnen vermoeden, maar ons hart. Het is meetbaar dat de elektrische energie in het menselijk hart ongeveer 100 maal sterker is, en de magnetische energie zelfs 5000 maal sterker, dan in onze hersenen. Misschien wel het meest spannende inzicht van Gregg Braden is dat we deze hartenergie kunnen laten ontstaan door het samenwerken van gedachten en emoties en deze kunnen controleren via ons bewustzijn. Of om het met de theoretisch natuurkundige John A. Wheeler (1911 – 2008) te zeggen: “Wij maken deel uit van een universum dat niet af is. Wij zijn geen toeschouwers, maar medescheppers van onze wereld!”


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk