Het volgende virus is een kennis uitbraak, wereldwijd !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #315


22 jaar als complot denker, iemand vertelde mij; De Deep State heeft nog best wel verrassingen in petto, ren maar niet te hard jij”. Maar ik wil na al die jaren en jaren van kruipen wel eens gaan lopen onderhand, rennen is echt een utopie. 


Maar zoals het er nu uitziet, – eindelijke- gaan we toch een tijd meemaken van massaal ontwaken en niet zomaar, giga als ware het en virus dat over de gehele wereld uitbreekt.

Het Kennis virus,
The knowledge virus,
Le virus de la connaissance.

Na het eerste en tweede vaccin hebben velen zich niet meer in de rij geschaard voor de booster, met miljoenen tegelijk vervallen bij veel mensen het groene “vrijheid” vinkje. Wat anders dan nadenken over deze situatie rest deze mensen. De bakens verzetten en ervaren hoe de apartheid aanvoelt. 

De massa demonstraties overal rond de wereld, elke dag is er ergens een groots evenement in in de weekenden met vele miljoenen tegelijk. Het truckers konvooi dat door Canada en de Verenigde Staten trekt, mensen langs de weg en op viaducten om de truckers aan te moedigen te strijden tegen de monsterlijke vaccinatie mandaten. 

Via de nieuwe sociale media zoals Gettr en binnenkort TruthSocial bouw je in no time een netwerk van honderden volgers. Ik ontdekte dat er velen zijn met 10 duizend (10k) – en zelfs 100k onder de volgers. Je bereik is dan al snel groter als 1 miljoen via, via. Nieuws uit de gehele wereld bereikt je sneller als via de uitstervende dinosaurus media !! Vooral de mensen uit landen als China, waar altijd al censuur was op de nieuws voorziening, hebben giga netwerken en met de online vertaalmachines kan copy/past alles ontdekt worden. Ik heb dan ook al vele volgers uit die landen.

Het internet is de reden dat zoveel mensen over de gehele wereld toegang zijn blijven houden tot alternatieve informatie. Ondanks de massale censuur en de opkomst van de nieuwe sociale media hebben we steeds toegang kunnen behouden tot die bronnen. Het internet paspoort plan is te laat en gaat er nooit meer komen. 

De geforceerde uitrol van de Deep State plannen heeft er juist voor gezorgd dat, juist wat [ze] niet wilden gebeurde, het massale ontwaken van de wereldbevolking. het nieuwe virus wordt een kennis uitbraak.

“People who repeatedly attack your confidence and self-esteem are quite aware of your potential, even if you are not.”

“Mensen die herhaaldelijk je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde aanvallen, zijn zich bewust van je potentieel, zelfs als jij dat niet bent.”

― Wayne Gerard TrotmanNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk