Slapend Nederland leest de krant !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #313


Na lange tijd, na een -heel lange tijd- heb ik weer eens een kort rondje voorpagina’s Nederlandse Kranten gedaan maar ben weer snel opgehouden, heel snel. 12 jaar geleden heb ik dé krant opgezegd. terugkijkend denk ik; “Hoe heb ik het in hemelsnaam nog zo lang uitgehouden?”


Dit rondje Nederlandse kranten deed ik om te kijken wat er werd gemeld over de vele demonstraties dit weekend tegen het het ‘gezag’, tegen de dictatuur en vooral tegen de COVID QR code apartheid wereldwijd en dicht bij huis in de zetel van de EU in Brussel waar een massa demonstratie plaatsvond wederom ontsiert door de Antifa Soros rellen uitlokkers.

Geen enkele aandacht, geen foto, zelfs geen negatieve aandacht, totaal alles verzwijgen. Topper was nu punt nl die de oorlogstrommels slaat aangaande Rusland. (Wat nu al tevergeefs is) Dat plan B, nu de Corona / SARS-Cov / COVID crisis voorbij aan het waaien is, ook dat plan B om de wereld in de houtgreep van de dictatuur moest brengen gaat hopeloos mislukken !!

ONDERBREEK NOOIT EEN VIJAND DIE BEZIG IS ZICHZELF TE VERNIETIGEN

[Q]

Ik maak hierboven gebruik van de MSMedia beelden omdat deze niet worden gecensureerd. Hopelijk herken je de misleiding, de indoctrinatie, de propaganda en de leugens ook zelf, …

–> scrol naar beneden om de tekst te lezen


Het is Show Time voor de media, de leugens zullen zich openbaren een voor een, …

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk