Durf jij de wereld te gaan veranderen in je eentje?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #309


Heb jij je eigen toekomst reeds vormgeven in je gedachten, een voorbeeld voor anderen. Hét Tegengif voor de Propaganda Media en de mentale tralies in je hoofd doorzagen, de magische krachten doorbreken, de terughoudendheid afwerpen?


Of ben jij een van de vele mensen die hun eigen toekomst ondermijnen in hun gedachten?

Je gedachten bepalen wat je gaat doen en wat je doet bepaald je toekomst.

Ik hoor in gedachten al de “Ja maar, dat heb je nooit zelf in de hand” Klopt, maar als je het niet doet dan weet je het nooit en kom je ook nooit waar je graag zou willen wezen. Je bent voor jezelf een “Onbewust Bekwame Dambewaker”, (zie het plaatje hieronder) die er alles aan doet om de toekomst geen succes te laten worden, … reeds in je gedachten al. 

Heb je ooit wel eens ergens aan gedacht wat zich op ‘magische wijze manifesteerde’? Ik wilde iemand ontmoeten maar wist alleen dat die persoon in Raamsdonksveer woonde maar kende hem niet eens van naam. Ik liep op een biologisch markt en iemand liep op mij af stelde zich voor en, … maar dan ben jij de man die ik zoek. Dat soort dingen heb ik al vele malen meegemaakt, magie of was mijn onderbewuste voorgeprogrammeerd voor dit soort ‘magische gebeurtenissen’ (?) Ik weet het niet, jij mag het zeggen, maar ze gebeurden wel. 

Noot: In de rechter zijkolom staat een link naar een eBoek “de Kracht van je Gedachten’, dit eBoek staat daar niet voor niets al meer als tien jaar!!

Al die mensen die bang gemaakt zijn door de media+overheid propaganda machine en netjes meededen aan geen handjes geven, afstand houden en zich keer op keer laten testen en vaccineren waren allemaal ‘onbewust bekwame dambewakers die hun eigen toekomst ondermijnden. Meebewegend met de waanzin!!

Maar wat als ik in mijn eentje al bezig was de wereld te veranderen, als individu?

In 2012 begon ik mijn gedachtenvoer (.nl) website met als subtitel “Create a Better World”.

Ging het allemaal goed met die wereld? Nee niet eh, … niet helmaal. Wat een shit jaren hebben we in ’20 en ’21 gehad. Ik leerde echter vorige week; “De shit uit mijn verleden is de mest voor mijn toekomst”. Prachtig want de wereld heeft wel wat mest nodig. Maar mijn kleine wereldje dat zag er al redelijk goed uit volgens plan. 10 jaar volkstuinier met de ‘gedachte’ een permacultuur tuin te beginnen wonen we nu al twee jaar in Frankrijk in een fantastisch mooi natuur gebied en gaat de tuin binnenkort het derde seizoen in en begint al mooi vorm te krijgen. En dat is allemaal begonnen met een gedachte, …

Maar wat als we anderen nu ook eens “leren” om positief te gaan denken en collectief aan de slag gaan met die gedachtekracht? Al die individuen een toekomst laten uitstippelen voor zichzelf dan moet dat goed komen, want ik weet dat iedereen in de basis allemaal het zelfde wil. Leven in een betere, rechtvaardige en eerlijke wereld zonder al die Rutte, Macron, Fauci en Gates figuren.

Stel je nu eens voor dat jij je eigen geest, je gedachten, je onderbewustzijn ook al zo programmeert dat je die zonnige toekomst al kan visualiseren, hoe ga je dan reageren naar mensen toe op dit moment. 

Think or Stay Positive as a Positivity Mindset

Denk je dan opstandig als een politieagent ‘in het uniform van de vijand’, de onderdrukker, de lange arm van de dictator je iets sommeert? Of zou je al zo vast kunnen denken, lozer nog even genieten jij, van je rol als machthebber, over niet te lange tijd kan ik je gezondheid advies geven om je vax problemen op te lossen en ben je mij dankbaar daarvoor !!

Nu 22 jaar actief als complot onderzoeker heb ik als een eenzaam en onbegrepen individu tezamen met enkele gelijkgestemden de wereld verkent en gezien van de duistere kant. Daar waar mogelijk jezelf beschermend tegen de gevaren. Dit alles is door de jaren organisch uitgegroeid tot een wereldwijd collectief van mensen die onbewust bekwaam gingen samenwerken. Je zal zien dat als eenmaal de beerput is gedempt er allerlei onderdrukte initiatieven ontspruiten in rap tempo want die zijn immers op gedachten niveau al in elkaar gespijkerd !!

En om deel te nemen hoef jij je nergens bij aan te sluiten, als individu kun je starten je mindset, je gedachtekracht anders te programmeren, van positief en constructief gedachtenvoer te voorzien. En die gelijkgestemden kom je vanzelf wel tegen, daar hoef totaal niets voor te doen. Was het spreekwoord niet;

Verbeter de wereld begin bij jezelf.

Hoeveel mensen zouden er ook dat traject willen bewandelen waar je minder of geen zorgen hebt over je gezondheid, het op èèn na belangrijkste bezit op vrijheid na. Toen ik begon te vertellen dat mijn plan was om 100 jaar oud te worden heb ik veel ‘ja maar’s’ gehoord. Het zal wel, maar het is mijn plan en heb daar al heel wat voor gedaan, dat begon met bijscholing als tegengif voor de ziekte propaganda machine, de gedeeltelijke eigen voedsel productie, de keuze om in een gezonde streek te gaan wonen met een ouderwets gezonde vleesproductie dat de boer rechtstreeks aan huis bezorgd. En, … voorlopig word ik dit jaar 70 en heb al bijna 30 jaar nog geen enkel medicijntje gebruikt behalve wat natuurmiddeltjes.

Ik ben al ‘als individu’ waar vele anderen ook zouden willen zijn. De eerste stap is je mindset te veranderen, en dat kan van de ene op de andere dag, van de ene op de andere minuut, en gedurende de reis wordt je daar steeds beter in, zo en niet anders gaan we samen een collectief vormen om de wereld te veranderen. En uit mijn eerder artikelen blijkt dat er al een heel collectief samengesmeed is van allemaal individuen die voor zichzelf een betere wereld aan het creëren waren in hun gedachten en daden. 

Durf jij de wereld te gaan veranderen in je eentje?
Je zal wel moeten !!

Lees ook:

We zijn al aan de winnende hand !!

Is de wereld zich organisch aan het bevrijden?

…. en als je wilt (?) promoot dan onderstaande liedjes


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk