Ken jij de wet van vrijheid ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #308


In deze tijden waar Mensen Rechten dagelijks geschonden worden is het handig als je die Rechten en Plichten kent en waar ze op gebaseerd zijn. Deze video van MARK PASSIO & THE SCIENCE OF NATURAL LAW, is een mooie test om te zien wat je daar zelf over weet en geeft je ook een duidelijk inzicht wat er allemaal verkeerd gaat in het optreden van de overheid, rechtspraak, politie, dokters, en de ‘geloof’ van medeburgers die menen jouw rechten te kunnen schenden.


Mensen Rechten komen ook met Plichten, ken jij ze, … de Rechten & Plichten?

Ken jij de wet van vrijheid ?

… en als je deze regels niet kent en naleeft, hoe kan je dan ooit vrij zijn?


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk