Is de wereld zich organisch aan het bevrijden?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #307


19-01-2022 Voorwoord: Als je een positief artikel zou kunnen vinden wat je aanspreekt, zou het dan zo kunnen zijn dat dit idee zich in je onderbewustzijn gaat nestelen en je automatisch met een positievere outlook naar de wereld laat kijken? Ontdek, … want ik weet dat vele mensen het nog niet eens lezen

Tevreden zijn wordt gezien als een goede eigenschap in de ogen van velen. Maar dit zelfde woord komt niet voor in de gedachten van een uitvinder. Elke uitvinding is immers ontstaan uit onvrede over, wat dan ook!! Maar hoe zit het dan met onvrede? Terwijl normaal gesproken de meeste mensen tevreden zijn kan dan dat gevoel van onvrede net als een uitvinding de wereld veranderen?


De vraag die zich dan aandient, hoeveel mensen zijn nu nog tevreden met de gang van zaken in de wereld, met dat hele COVID gedoe, de apartheid, de dictatuur? Hoeveel mensen die pogen met een groen vinkje zo normaal mogelijk te leven voelen ook die onvrede. Niet allemaal weet ik, dat merk ik aan de verhitte, ontwijkende of het uitblijven van enige reactie bij een opmerking over dit alles wat niet in hun referentiekader past. Ook daar is dus onvrede mag ik wel vaststellen. 

Kan ik vaststellen dat dit gevoel van onvrede als een gezwel aan het woekeren is over de gehele wereld op het zelfde tijdstip. Een fenomeen wat zich nog nooit eerder in de geschiedenis vertoonde? Ik denk van wel, …

Er vindt momenteel een organisch process plaats in de wereld waarbij er een ongekende “chemie” is ontstaan in alle uithoeken van de wereld.

Toen de eerste complotdenkers zich manifesteerden door de geschiedenis heen veroorzaakte dat hier en daar een rimpeltje in het water en bij de grote zaken als bijvoorbeeld de moord op Kennedy, kwam het niet verder als een boek, een film en een giga kater van onvrede die bleef doorwoekeren tot op de dag van vandaag. 9/11 is ook zo’n zaak die tot vandaag de dag een berg onvrede teweeg brengt om de “uitvinders” aan het werk te zetten. Het “uit”-“vinden” hoe het dan wel in elkaar zit, onderzoeken, speuren. De complotdenkers, de complotondeazoekers zijn de “uitvinders” van deze tijd, het uitvinden van een nieuw normaal. 

Overal in de wereld ontstonden al heel lang geleden poeltjes van onvrede, organisch tezamen gekomen aan de tap in de kroeg, bij een club avondje, bij de koffie machine op het werk. Maar waarschijnlijk nog het meest op allerlei forum clubjes online en thema websites. Ongevoelig voor de censuur en de moderne fact checkers.

Meer onvrede staat gelijk aan meer “uitvinders”. 

Steeds meer en meer mensen zijn bezig te ontdekken hoe de wereld echt in elkaar zit, zijn aan het ontsnappen een de magische kracht van de “Matrix”, zijn dat zelf aan het uitvinden. En dat zelf uitvinden is ook de enige weg die je kan bewandelen. Iets van horen zeggen is immers tweedehands informatie, maar eenmaal op weg kan je snel ontdekken dat je op de goede weg bent en profiteren van de kennis van anderen die je vertrouwen geeft. Dat ga je plots zien wat je eerder nog niet zag, nog niet kon zien, nog niet durfde in te zien. 

Al die poeltjes van onvrede, al die kleine stroompjes kwamen al lang geleden tezamen en werden een krachtige stroming die de overheid, de al jaren woekerende dictatuur zichtbaar maakte, waardoor men met man en macht het internet moest dichtspijkeren met censuur maatregelen waar ze maar ten dele in slaagden. Men moest de onwetenden aan boord houden en weerhouden om het pad van de “uitvinders” in te slaan. 

Alle censuur, de lockdowns, de avondklok, de gesloten kroegen, deze broedplaatsen van het ‘kwaad’ waar men tezamen kon werken aan de “uitvinding”, al de apartheid was niet voldoende om de wegen gescheiden te houden. Met het censureren van Facebook, Twitter, YouTube, Google en de propaganda media was het lek immers nog niet gedicht. WhatsApp, Telegram, Signal, Gettr, vriendenplekken en vele andere mogelijkheden is een ware Tsunami aan het ontstaan van online communicatie die komende maand een grote speler gaat onthullen met Truth Social die snel een aanval zullen kunnen doen op de Main Stream Media.

Met deze ogen kijk ik naar de wereld van vandaag, ik zie de protesten wereldwijd organisch groeien. Ik zie mensen de armen ineenslaan, niet alleen symbolisch maar om ook een politiekordon te doorbreken als ware het een psychologische daad waar de politie geen antwoord op heeft, inbeuken met geweld tegen mensen die met de armen ineengeslagen zich niet kunnen verweren is voor de gehele wereld zichtbaar een asociale daad die meer en meer onvrede zal oproepen en het leger van “uitvinders’ nog sneller gaat versterken. 

Alles, werkelijk alles wat de dictators nu nog gaan verzinnen en aan de wereld tonen zal contraproductief werken, alles. 

De situatie is al lang voor hen uit de hand gelopen, de stevige bries is al aan het uitgroeien tot een fikse storm, een tsunami van onvrede, en we weten allemaal dat tegen dit natuurgeweld niets is opgewassen. Wij -het volk- zullen voor het eerst in eeuwen onze macht laten spreken want, …

We zijn al aan de winnende hand !!

… en zo werd de COVID dictatuur zichtbaarNederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk