We zijn al aan de winnende hand !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #301


Voorwoord: Als je een positief artikel zou kunnen vinden wat je aanspreekt, zou het dan zo kunnen zijn dat dit idee zich in je onderbewustzijn gaat nestelen en je automatisch met een positievere outlook naar de wereld laat kijken? Ontdek, … want ik weet dat vele mensen het nog niet eens lezen

Als er geen macht is, moet verandering met geweld worden bewerkstelligd zoals -nu- de overheid geweld gebruikt !

  • (oude titel)

Terwijl macht op zichzelf staat, zonder de noodzaak om ergens tegen in te gaan, beweegt kracht zich altijd ergens tegen. Kracht is versnipperd en moet daarom constant van energie worden voorzien. Kracht verbruikt energie terwijl macht energie creëert. Terwijl kracht aanhoudende input vereist, werkt macht zonder inspanning. Conclusie de Macht moet hersteld worden door -wij het volk- !!

Bron artikel: Power vs Force: The inevitable collapse of the New World Order
Door: Ryan Matters Off-Guardian – Bewerking / aanvulling – HM

Toen Marij me dit artikel toestuurde van Off Guardian had ik het twee dagen ongebruikt in de eMail staan, wel gelezen, en het intrigeerde mij maar, … De essentie van het artikel heb ik nadien vertaald en aangepast aan wat ik dacht de echte kracht zou zijn. Met de keuze van de titel had ik ook totaal de plank misgeslagen. Vandaag een update samen met de video “OUT OF SHADOWS” die ik al meer als een jaar geleden gezien heb en eigenlijk al min of meer vergeten was omdat ik al veel verder was in mijn beeldvorming.


In feite hebben -wij het volk- de macht en heeft de overheid alle kracht nodig om ons -hun wil- op te leggen. 

Elke kracht (onderdrukking) levert altijd een tegenkracht op waardoor de kracht van de onderdrukker daarom per definitie beperkt is. Terwijl geweld moet strijden tegen oppositie, staat de macht stil. Machtseffecten veranderen door het eigen invloedsveld, zonder dat er energie voor nodig is.

Om jou te vertellen dat je voor de gek gehouden wordt is geen energie vereist, maar het schenkt mij / ons juist energie. Ik heb alleen geduld nodig omdat mijn woorden gaan galmen in je onderbewustzijn en gedurende tijd vanzelf weer aan de oppervlakte gaan komen !!

-HM

Kracht wordt geassocieerd met wrijving en conflict. Dit punt wordt misschien het best uitgelegd door Dr. David Hawkins zelf:

“Kracht creëert altijd tegenkracht; het effect is eerder polariseren dan verenigen. Polarisatie impliceert altijd conflict; de kosten ervan zijn daarom altijd hoog. Omdat geweld polarisatie oproept, produceert het onvermijdelijk een win/verlies-dichotomie; en omdat iemand altijd verliest, worden vijanden gecreëerd. Voortdurend geconfronteerd met vijanden, geweld vereist constante verdediging. Verdediging is steevast kostbaar, of het nu op de markt, in de politiek of in internationale aangelegenheden is.”

Hawkins, R, D., 1995. Kracht versus kracht. Hay House, Inc. herdruk 2012.

Nadenken over het concept van macht en kracht in de context van de huidige wereldwijde crisis leidt ons tot enkele diepgaande conclusies. Ten eerste worden agenda’s die draaien om ongelijkheid, controle, winst en materieel gewin altijd aangedreven door geweld.

Geweld is een hulpmiddel dat wordt gebruikt door degenen die geen macht hebben. 

Wanneer je motieven indruisen tegen het welzijn van de mensheid, wanneer je intenties er niet in slagen om het leven zelf te ondersteunen, is je enige optie die overblijft om geweld te gebruiken. Geweld omvat alle vormen van angstzaaierij, manipulatie, dwang en geweld. Kracht kan tot op zekere hoogte werken, maar zoals we ontdekten, vereist het een constante invoer van energie en daarom worden resultaten tegen een prijs verkregen.

Propagandacampagnes vereisen enorme hoeveelheden geld, coördinatie en onvermoeibare censuur. Vaccinatiemandaten vereisen steekpenningen, bedreigingen en het verbergen van alle ongewenste voorvallen waarbij het gevaar ontstaat dat mensen de waarheid gaan ontdekken.

Deze energie-input is immens en vooral onhoudbaar.

Omdat kracht wrijving veroorzaakt, moet het constant worden gevoed met meer en meer energie. Maar naarmate de kracht sterker wordt, neemt ook de wrijving toe. Kracht, vanwege zijn polariserende aard, verhoogt de entropie (maatstaf voor wanorde). Naarmate de entropie stijgt, neemt de beschikbare energie af, totdat uiteindelijk het momentum stopt en het hele ding tot stilstand komt.

Terwijl de bron van macht (wij het volk) vanzelfsprekend, onverwoestbaar en onbetwistbaar is, is geweld onderhevig aan ‘bewijs’ en vereist constante rechtvaardiging. Terwijl ware kracht voortkomt uit het bewustzijn zelf, wordt kracht gedreven door het ego.

Degenen die geweld gebruiken om hun wil aan de mensheid op te leggen, bezwijken altijd voor de macht. Zoals de geschiedenis heeft aangetoond, vallen alle totalitaire regimes uiteindelijk ten val – niet vanwege een goddelijke interventie, maar omdat ieder van ons wordt geboren met onvervreemdbare rechten die inherent zijn aan de menselijke schepping.

Daarom is het slechts een kwestie van tijd voordat de kracht van de “Deep State” implodeert. De tijd die nodig is om dat te laten gebeuren, hangt echter af van ons vermogen om wanorde te verminderen en macht te vergroten. Een lager entropie bewustzijn betekent dat er meer energie beschikbaar is om werk te doen, wat resulteert in meer kracht, vrijheid, geluk en liefde. Naarmate onze macht collectief groeit, creëren we een onwrikbare muur die in staat is om alle negatieve invloeden en snode bedreigingen af ​​te weren.

Aan de andere kant stelt de ego-geest voortdurend onbeantwoordbare vragen en maakt hij zich zorgen over onwaarschijnlijke toekomsten. Naarmate onze geest vol raakt met met angst beladen media, neemt onze macht af en zijn we overgeleverd aan de genade van ‘autoriteiten’.

Door onze aandacht af te wenden van de inhoud van het denken en ons te concentreren op het denkproces zelf, kunnen we orde in de geest brengen en iets totaal nieuws beginnen te ontdekken.

Op deze manier bevrijden we onszelf uit een staat van angst en verwarring en gaan we op weg naar vrijheid en zekerheid. Het resultaat hiervan is een toename van het vermogen.

Kracht is per definitie beperkt in wat het kan bereiken, en daarom is het niet de vraag of de “Deep State” gaat falen, maar wanneer.


In dit tijdstip zijn we nu aangekomen. Een tijdstip dat een einde gaat maken aan eeuwenlange onderdrukking, aan een giga “Matrix”, een geweldig moment in de wereldgeschiedenis om mee ta maken. Een moment waar nog eeuwen lang op terug gekeken gaat worden. En “wij” waren erbij, wij zijn bezig in opstand te komen om “onze” macht te laten gelden door eenvoudig te zeggen dat -wij de leugens doorzien hebben- !!

– HM

Een lijn in het zand; “Tot hier en niet verder”

Dat is waar we -nu- staan en de ongelovigen worden mee genomen (mee gezogen / mee gesleurd) in deze overwinning om zich later af te vragen; “Wat is er eigenlijk gebeurd, en hoe was het mogelijk dat ik dat niet zelf zag gebeuren?”

– HM

We zijn al aan de winnende hand !!

Uit de onderstaande film deze quote; “De waarheid wordt geleerd maar niet verteld”‘ Je zal zelf de reis moeten maken stap voor stap om te ontdekken dat je gehele leven op een leugen gebaseerd was, leven in de “Matrix” en je mag nu gewoon doorleven in die waanwereld of gaan ontdekken hoe de vork echt in de steel zit, …


“WE’ are the plan, …

mind parachute

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk