dotcom.radio aflevering 295 van 16-01-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #305


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 295 Het grote ontwaken gaat verder nu mensen afhaken voor de booster. Project Veritas – De betovering doorbreken – De maatregelen extremer – de ontwaking versneld – Protesten nu dagelijks – Wij zijn al aan het winnen – en veel meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

De shit uit mijn verleden was de mest voor mijn toekomst
– bron onbekend

– mijn rijm: 2022 Het jaar van de boemerang

spreuk

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[medusa] U word voor gelogen over Kazachstan, men demonstreerde niet tegen hoge brandstofprijzen. Mensen demonstreerden voor vrijheid,men kon niet bij hun eigen geld op de bank als men niet gevaccineerd was. Dit is uiteindelijk ook het plan hier in NL, controle staat via QR code en crypto
– Overheids amtenaren vluchten het land uit
– Banken worden beroofd
– Politie moet zich overgeven of worden gearesteerd
– Dokters gearesteerd en vaccinatiecentra ontmanteld
– Totale chaos, en een overwinning voor het volk !!

[Medusa] Vuurgevechten in Almaty nu het Westen probeert de regering van Kazachstan omver te werpen, net zoals ze met Oekraïne hebben gedaan. Legertroepen die het opnemen tegen Huurlingen die gestuurd zijn door MI-6/CIA, en die zich voordoen als “demonstranten”.

* Kazakh Leader Says Order Restored: “Coup” Thwarted & 164 Killed – 8,000 Arrests

[Foolproof] Noord Australie voert 1G in. Als ongevaccineerde mag je helemaal je huis niet meer uit.
Australie voert 1G in

[Bull] Als we weer willen leven, moeten we onze navelstreng door durven knippen.
– Noot: Soms is de titel van een artikel al meer als voldoende en hoef je de rest al niet meer te lezen

* Afgelopen zondag in onze Franse “ontmoetingsplaats”. Wij zijn de enige niet gevaccineerden (12 personen). De gastvrouw vertelde in het begin van de middag dat er veel zieken zijn met heftige reacties. -Ik zeg niks- Later komt er een gast binnen die zich ontpopt als vaccinatie expert. Ik maak een achteloze opmerking. De Neurenberg 2.0 processen zijn in Mei 2021 al begonnen in Canada – “Dé wat, … waarom” – “Nou vanwege die experimentele vaccins”. – “Oh jij bent zeker ook zo iemand als Willem Engel en beweert dat virussen niet bestaan”. De gastvrouw zegt; “Ander onderwerp”. Maar het nieuws begint wel door te dringen bij de zombies, (een virus bestaat niet, maar dát kan natuurlijk niet)

[Marij] GV De betovering verbreken: MindSpace, Trance Oorlogsvoering, en Neuro Linguïstisch Programmeren
Massapsychologie is wetenschappelijk gezien geen erg geavanceerde studie, en tot nu toe hebben de professoren ervan niet aan universiteiten gezeten: het zijn reclamemakers, politici, en vooral dictators geweest.

[Marij ‘Tot mijn schrik heb ik geconcludeerd dat ik bij een massapropagandamachine werkte: het NOS Journaal’ (Janneke Monshouwer)

[Bull] FvD wil eigen basisscholen oprichten

[Angelface] Pepijn van Houwelingen FvD Vertrouwen in de media is gedaald volgens @SCPonderzoek. Hoe zou dat nou toch komen? Hier een mooi voorbeeld van feitenvrij “factchecken” bij @bnr van onze motie. Inclusief een mooie bijrol voor mijn gewaardeerde GL-collega @Lisawesterveld. Wellicht de volgende keer ons bellen? Onderwerp: Europa wilde verplichte vaccinatie, BNR zegt dat dit nepniews is en belt het FvD daar niet over op .

[Assie] Ondernemers Vlaardingen gaan open zaterdag

[Marij] DARPA funds Soylent Green as Empty Shelves in USA – #BareShelvesBiden Trends
IMDB, SOYLENT GREEN at DuckDuckGo
– (vergis je niet, JE EET DAN “DODE MENSEN” )

[Angelface] Politie nu ook een stroomstootwapen in het arsenaal
– [Medusa] Rubberkogels zouden ook goed van pas komen, …

* Zaplog Deense krant Ekstrabladet biedt excuus aan voor Covid-verslaggeving: We hebben gefaald.

* Fakkeltochten explosie in Nederland

[Mike] Ondernemers willen een einde aan de lockdowns

* Karin Spaink Het Parool. Tijd voor een media ban voor het FvD
– Klopt Karin, tijd voor een totale media ban, van de media !!

[Pieter] Politieagenten in Valencia: “We zijn solidair met de mensen, niet met corrupte politici. We hebben contact met Portugal, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Duitsland en Nederland om alle politie in Europa te verenigen! Geen gezondheidspaspoort!” Bron: Radio Genova

[Angelface] Willem Engel poederbrief met aardappelmeel, “Brand het al””

[Marij] GV Als er geen macht is, moet verandering met geweld worden bewerkstelligd zoals -nu-!

In feite hebben -wij het volk- de macht en heeft de overheid alle kracht nodig om ons -hun wil- op te leggen. 

Om jou te vertellen dat je voor de gek gehouden wordt is geen energie vereist, maar het schenkt mij / ons juist energie. Ik heb alleen geduld nodig omdat mijn woorden gaan galmen in je onderbewustzijn en gedurende tijd vanzelf weer aan de oppervlakte gaan komen !!

Kracht is per definitie beperkt in wat het kan bereiken, en daarom is het niet de vraag of de “Deep State” gaat falen, maar wanneer.

In dit tijdstip zijn we nu aangekomen. Een tijdstip dat een einde gaat maken aan eeuwenlange onderdrukking, aan een giga “Matrix”, een geweldig moment in de wereldgeschiedenis om mee ta maken. Een moment waar nog eeuwen lang op terug gekeken gaat worden. En “wij” waren erbij, wij zijn bezig in opstand te komen om “onze” macht te laten gelden door eenvoudig te zeggen dat -wij de leugens doorzien hebben- !!

Een lijn in het zand; “Tot hier en niet verder”

Dat is waar we -nu- staan en de ongelovigen worden mee genomen (mee gezogen / mee gesleurd) in deze overwinning om zich later af te vragen; “Wat is er eigenlijk gebeurd, en hoe was het mogelijk dat ik dat niet zelf zag gebeuren?”

* Quebec Government Becomes World’s 1st To Impose Steep “Health Tax” For Unvaxxed Citizens

[Maeij] Meerdere namen genoemd na seksueel grensoverschrijdend gedrag The Voice | Instagram | AD.nl

TRUMP– & –Qanon

[Marij] Hillary Clinton Uranium One signature document has surfaced

* een van de meme’s die nu veel opduiken, Dus Ghislaine Maxwell is schuldig bevonden aan kinderhandel … aan niemand !!

[Mike] Kleine voorspelling mijnerzijds n.a.v. de nieuwe X22 Report:

Net als ik zegt Dave nu ook openlijk dat Fauci naar alle waarschijnlijkheid de eerste arrestatie wordt. Tevens laat Dave weten dat de documenten die in handen zijn gekomen van Project Veritas afkomstig zijn van de mariniers. Net als ik vindt Dave dat dit geen toeval is, patriots in control. Uit die documenten blijkt dat SARS-CoV-2 van oorsprong een kunstmatig vaccin is voor vleermuizen, bestaande uit een synthetisch spike-eiwit dat geknipt en geplakt is aan de eerste versie van SARS, iets wat ik (maar ook Willem Engel) eveneens reeds geruime tijd naar buiten breng. En dan komt nu de voorspelling:

Ondanks dat we met deze info steeds dichter bij de realisatie komen dat ‘virussen’ helemaal niet bestaan als levend micro-organismes en dat er reeds vanaf het begin iets grondig mis is met ‘klassieke’ vaccins zal dat dit jaar niet naar buiten komen als onderdeel van de vele onthullingen en ontmaskeringen die we dit jaar wel zullen gaan zien. Ook zal dit jaar niet naar buiten komen dat dit biowapen uit China BEWUST is uitgezet in de wereld.

Waarom niet, zul je je afvragen. Het antwoord is dat de brainwashing zo groot is dat talloze mensen, OOK IN ‘WAKKERE’ KRINGEN, hier totaal nog niet klaar voor zijn, het is minimaal 10 bruggen te ver. Vraag jezelf af wat nodig is voor tribunalen: bewijs van een al dan niet per ongeluk ontsnapt biowapen uit China plus landverraad. Het scenario dat de wereld zal worden voorgeschoteld (en daarmee al schokkend genoeg is) zal zijn:

Er hebben in Amerika en China (maar ook in Nederland via het Erasmus MC o.l.v. Koopmans) gain-of-function experimenten plaatsgevonden. SARS-CoV-2 is aantoonbaar knutselwerk in een lab. Vervolgens is dit ‘virus’ per ongeluk ontsnapt en heeft China dit stilgehouden. De landverraders die meegewerkt hebben aan de totstandkoming van het virus en willens en wetens dit ‘ongeluk’ hebben verzwegen voor de wereldbevolking zullen worden opgepakt en berecht in tribunalen. En waarom wordt China de hand boven het hoofd gehouden? Om oorlog met China te voorkomen (het was immers een ‘ongeluk’), maar tegelijkertijd om China tot herstelbetalingen aan de hele wereld te dwingen, waarmee China geen economische en militaire wereldmacht meer zal zijn.

Mogelijk dat vele jaren na 2022 de waarheid over alles nog aan het licht komt, maar dit verhaal is goed te behapstukken voor zowel de normies als voor de ‘wakkeren’ en het is voldoende voor veroordelingen via tribunalen.

* NaturalNews Washington State legalized “flesh goo” liquefaction of human corpses before activating covid concentration camps
– The law is RCW 68.50.110 and the passage refers to “alkaline hydrolysis” as the new, legal means to dispose of human corpses.

CORONA

[Marij] BOMBSHELL: Veritas-documenten onthullen dat DC-bureaucraten bewijs hadden dat Ivermectine en Hydroxychloroquine effectief waren bij de behandeling van COVID – MAAR VERBORGEN DIT VOOR HET PUBLIEK

[Angelface] Watersnood In 1953 kwamen in enkele dagen in NL 1836 mensen om het leven, nu zijn er alleen in december zo’n 4000 mensen ‘teveel’ overleden. De reden is nog niet geduid: #vaccinatieschade ??
– Voorstel, versoepeling tijd limiet begraven

[Heks] Project Veritas “BELANGRIJK NIEUWS: Militaire DARPA documenten zijn gelekt waarin de Gain of Function research door Fauci wordt bevestigd. Dit terwijl hij in zijn eigen verklaringen dit juist onder ede tegenspreekt. Schokkender is nu dat hierdoor het onomstotelijke bewijs is geleverd dat de verenigde staten ACHTER de coronapandemie zit. Dit verklaart nu ook meteen waarom de VS hier ook meteen het meeste aan verdient dankzij het Amerikaanse Pfizer. Zij hadden als eerste een (niet werkend) vaccin beschikbaar en hebben in 1 kwartaal meer geld gekregen dan dat Nederland in een jaar kan uitgeven.

Journalisten, politiek en pers, doe aub jullie werk en breng dit nieuws zsm!” Telegram

[Mike] Q post 531 -13-01-2018 Tot nu toe zijn de reacties hier op het forum nogal lauw. Beseffen jullie wel hoe groots dit is? Fauci heeft onder ede gelogen dat hij niet verantwoordelijk is geweest voor Gain of Function, niet in de VS en niet in China. Hier kon hij tot nu toe mee wegkomen omdat men de definitie van GOF had veranderd (vergelijkbaar met het veranderen van de definitie van wat een vaccin is).

Maar nu zijn er MILITAIRE documenten afkomstig van de foute kant van het Amerikaanse DoD (DARPA, ook verantwoordelijk voor Lifelog/Facebook), waarin klip en klaar AANTOONBAAR wordt gemaakt dat Fauci de kwade genius achter een BIOWAPEN uit China, met medewerking van Amerikaanse politici en instanties.

Can you say treason? Can you say checkmate? Nothing can stop what is coming, nothing. Nobody escapes this, nobody. They did it, patriots in control. Fauci wordt de eerste arrestatie en deze zal wereldwijd schokgolven veroorzaken. En wie heeft dit voorspeld op zijn forum, op de radio en in zijn lezingen?

X22 report maandag; Peer review study. De griep T cellen beschermt tegen covid !! (Boom)

– PCR test nu uitgerangeerd, 2 jaar lang waren dus alle angst en fake nieuws op nep data gebaseerd, maar dat laatste heb ik nog niet vernomen in “het nieuws”. Welke spin geven ze hieraan?

[Heks] Pfizer CEO: Omicron Specific Covid Vaccine will be Ready by March (VIDEO)
– Bron GateWayPundit. Noot: maar in NL vaccineren ze nu toch ook al tegen Omicron?

[Luz] Viruswaarheid Jeroen en Willem gerechtelijk journaal. gegevens VEARS registratie systeem vaccinatie bijwerkingen VS. Preventieve medicijnen waaronder ‘vaccins’ behoren NUL risico te hebben, bewezen veilig is de eis. Nood toepassingen zijn geschaad in dit geval (Er waren veilige medicijnen) Er waren een klinisch en commercieel producten, hoe is dat mogelijk?
– Fout ontdekt bij een batch, FDA & EMA waren hiervan op de hoogte
– VEARS inhoud vaccins verschillen enorm, had dus al lang van de markt gehaald moeten zijn !!
– Geen barcode maar numeriek en in de VEARS worden veel typo’s geregistreerd, extra verdacht !!
– De batch is 100 x dodelijker dan een gewoon vaccin, .. !!
– tot 622 doden uit een enkele batch, totaal 5.363 bijwerkingen
– 64% hadden een enkele bijwerking (op korte termijn)
– 5% van de batches van alle producenten zijn levensgevaarlijk
– Moord met voorbedachte rade

[Marij] 4-jarige met leukemie wordt naar verluidt geconfronteerd met uitzetting in Ronald McDonald Huis vanwege vaccinatiestatus
– Misschien wel de redding als de ouders slim zijn en nu verplicht worden alternatief te gaan kijken

* Weekjournaal Viruswaarheid

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

GEDACHTENVOER

* US Govt Requests Delay To 5G Wireless Deployment Over Aviation Safety Concerns

* Liedje John Farnham – You’re the Voice

* 911 Ze hadden nooit gedacht dat mensen die de aanslagen op 9/11 filmden met hun JVC-handycam deze jaren later op sociale media zouden posten. ER WAREN GEEN VLIEGTUIGEN

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten