Wat hebben ze ‘ons’ geleerd op school, en daarna, in hemelsnaam?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #303


Ze hebben ‘ons’ in grote lijnen geleerd om te gehoorzamen, om gezag te respecteren. Om geen vragen te stellen aangaande het gezag en de wetenschap, de dokter etc. Wat ik al leerde uit het boek Rijke Papa, Arme Pappa (Rich Dad Poor Dad), dat deze mensen al van geboorte andere zaken leren en dat is eveneens zo bij de gekozen scholen en opleiding. Wat echter weinig mensen beseffen is dat die opleiding tegenwoordig voortgezet wordt door de media, onbewust wordt iedereen aangesloten op de hersenspoelmachines van de overheid zijnde de telefoon, TV, radio (nieuws en zelfs muziek), kranten en magazines. Al deze informatiekanalen zijn via, via in handen van ‘de overheid bestuurders achter de schermen’, lees de “Diepe Staat”.


Door de gehele geschiedenis worden er al geavanceerde propaganda / bewustzijn beïnvloedende technieken losgelaten op de bevolking. Steeds meer zijn deze technieken geperfectioneerd en verfijnd. 

Sinds 2010 zijn deze technieken in een ongekende stroomversnelling gekomen !!

Dat kunnen we optekenen uit het artikel van 12-01-2020 [De betovering verbreken: MindSpace, Trance Oorlogsvoering, en Neuro Linguïstisch Programmeren] waar we hier nog even in Jip & Janneke taal op ingaan. We weten uit het boek van Mark Devlin; “the Musical Truth” (hier als eBoek te lezen in het Nederlands), dat de muziek industrie gekaapt werd in de 60th om gewenste boodschap en gedrag via de songteksten te verspreiden, aangemoedigd eveneens door de leefstijl keuzes van de pop ‘helden’. Muziek is / was een goede bron voor de beïnvloeding omdat de nummers immers ontelbare keren werden afgespeeld en daarmee in het onderbewustzijn geprogrammeerd. 

Echter, … nu gaat dit proces van onderbewust beïnvloeding nog vele malen verder. Ondersteund door de “Smartphone” en de sociale media. Er wordt in de media een proef ballontjes opgelaten over een politiek standpunt en in vrijwel realtime verschijnen de gedachten van mensen in de vorm van reacties op een artikel online. Ook het bezoek van websites en welke artikelen gelezen worden en welke pagina’s men daarna bezoekt wordt in ‘real rime’ zichtbaar en bijgehouden. 

‘Men’ kan vervolgens een beetjes stoeien met de tekst en uitvoer van een nieuw bericht posten en kijken hoe dit valt bij ‘het volk’. Zo kan men in korte tijd een vrijwel ongewijzigd plan door de strot drukken, gebruik makend van geavanceerde “taal” programmeer trucjes, die als je ze weet, kinderlijk eenvoudig te herkennen zijn. Maar indien je daar niet bewust van bent, de meest geleerde mensen een domme en vaak onlogische beslissing laten maken gebaseerd door op slimme manieren het onderbewustzijn te programmeren. Dit gaat zelfs zover dat men vervolgens zelf dit nieuws/idee gaat uitdragen en er zelfs op toeziet dat anderen dat ook uitvoeren! (Sociale controle)

Nu snap ik ook beter de gedachte achter de Landmark Education cursus die ik volgde in 2004. Een ieder kreeg in de derde cursus de opdracht; “Je hebt een half uur om een idee te bedenken en nog eens een half uur om dat op papier uit te werken. Over drie maanden moet dit idee uitgevoerd zijn en, … als het resultaat niet op Radio, TV of in de krant komt, … dan was het een waardeloos idee?”.  Oeps !! 

We werden met z’n allen uitgedaagd om tot grotere dingen te komen als we voor onszelf voor mogelijk hadden gehouden, boven onszelf laten uitstijgen. Gesterkt door de eerste twee cursussen die ons al het een en ander geleerd hadden over hoe de wereld in elkaar stak. We moesten het in korte tijd echter voor elkaar krijgen dit persoonlijke ontwikkeling traject. En het lukte de meesten !!

Dit zelfde principe werkt natuurlijk ook omgekeerd om mensen af te stompen en aan te moedigen om vooral niet in actie te komen. Een voorbeeld maakte ik onlangs nog mee.

“Afgelopen zondag in onze Franse “ontmoetingsplaats”. Wij zijn de enige niet gevaccineerden van de op dat moment 12 personen. De gastvrouw vertelde in het begin van de middag dat er veel zieken zijn met heftige reacties op …. (het “virus”?). -Ik zeg niks- Later komt er een gast binnen die zich ontpopt als vaccinatie & COVID expert. Ik maak een achteloze opmerking. De Neurenberg 2.0 processen zijn in Mei 2021 al begonnen in Canada – “Dé wat, … waarom?” – “Nou vanwege die experimentele vaccins”. – “Oh jij bent zeker ook zo iemand als Willem Engel en beweert dat virussen zelfs niet bestaan”. De gastvrouw zegt; “Ander onderwerp”. 

Op dat moment is het duidelijk dat die persoon tot elke vezel van het onderbewustzijn geprogrammeerd is en het zelfversterkend vermogen van het referentiekader te wapenen met anti complotdenkers informatie en gelijk in een split seconde het beschermingsschild in werking brengt.

Ik krijg een negatieve stempel en alles wat ik daarna nog zou willen zeggen is totaal nutteloos. Ook de anderen in het gezelschap durven geen van allen een vraag te stellen aan mij over het totale onderwerp. De ‘expert’ heeft de kudde terug in het hok gestuurd nog voordat ze er aan dachten om een vraag / opmerking te durven stellen. 

Maar de opgedane kennis heeft mij weer op andere ideeën gebracht bij een toekomstige communicatie.

De vraag; 

“Heb jij wel eens met je auto gereden waarbij je in gedachten verzonken was, of naar de radio luisterde waarbij jij jezelf ineens afvroeg; “Waar ben ik nu eigenlijk”? jezelf realiserend dat je een heel stuk van de route onbewust op de automatische piloot had gereden zonder jezelf ook maar een enkel moment in gevaar te brengen. Best een rare gedachte”

We luisteren naar de reactie(s)

“ Besef jij je wel eens dat met het beïnvloeden van dit onderbewustzijn, door je scholing, de woordkeuzes, de media berichten, de beelden op TV, anderen toegang hebben verworven op jouw beeldvorming, je gedachten, inzichten, overtuigingen en daarmee je beslissingen kunnen beïnvloeden. 

In de reclame wereld doet men niet anders, maakt men dagelijks gebruik van deze geavanceerde technieken om consumenten te verleiden om hun producten te kopen. Hoeveel dingen heb je al gekocht die je eigenlijk niet nodig had?

We laten ze even aan het woord met hun ervaringen, en dan, …

In de politiek hebben ze inmiddels ook van die reclame mensen werken die jou beïnvloeden tijdens verkiezing campagnes, moeilijk liggende politieke vraagstukken etc. Weet je nog dat Frankrijk en Nederland tegen de Europese grondwet hebben gestemd. Men heeft de bewoordingen een klein beetje aangepast en het plan er zonder probleem door gedrukt. Ken jezelf ook van die voorbeelden?

….?

Net zoals je onbewust bekwaam bent om auto te rijden, zo ben je onbewust beïnvloed om beslissingen te maken die eigen tegen je eigen logica ingaat als je daar logisch over zou nadenken?

Weet je dat die reclame mensen, zonder ook maar een greintje bewijs, de politieke spreekpoppen en “expert” teams een hele massa mensen hebben verleid om zich te vaccineren tegen wat eigenlijk een normale griep was. Handen wassen, afstand houden, mondkapjes, avondklok, lochdown’s en experimentele mRNA ‘vaccins’.

“De experts zeggen dat de vaccin’s veilig zijn”, …. Je wordt in slaap gesust en dat terwijl er geen veiligheid studie resultaten zijn. Je bent gewoon een proefkonijn. Maar  omdat op alle media tot in het oneindige herhaald werd dat de vaccins veilig zijn en goed werken gaan mensen het geloven van de TV dokters die maar al te vaak in hun witte jas in beeld komen. Je denkt dat mensen die bijwerkingen krijgen, … dat dit wel onderliggende klachten zullen zijn. Omdat men dat al verteld had in het nieuws dat dit zo was. Men had je ook verteld dat je het niet voor jezelf deed maar ‘voor die ander’. 

… eens kijken of we zo een gesprek op gang krijgen waar ze tenminste willen luisteren en mee gaan praten.

Ik ben benieuwd, ….

Maar [ze] hebben een lange weg te gaan waar ik al sinds 25 jaar mee bezig ben. Dat iemand de overheid nog geloofd überhaupt dat is op zich zelf al ‘ongelofelijk’, na ‘het kwartje van Kok’, na het ‘zuur komt het zoet’ van Balkenende. Na de ‘1.000 euro’ van Rutte, ‘de onderste steen komt boven’, Geen cent meer naar Griekenland,  het Oekraïne verdrag en het inlegvelletje,  en alle vergeten toezeggingen, schandalen, leugens en bedrog, hier nog eens na te lezen in alfabetische volgorde. 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk