Zing, huil … lach weg en verwonder …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #299


Zonder twijfel weet ik dat iedere ouder het beste wil voor hun kinderen en gezondheid en welzijn van een kind op de eerste plaats komt …. ik kan mij voorstellen dat ouders de overtuiging hebben dat de prik okay is want als bevriende artsen of je eigen huisarts het zeggen en zelf de prik nemen…… een vriend of vriendin flink ziek is geweest en op de IC heeft gelegen met Corona en niemand om je heen valt dood neer of heeft prikschade en je bent het thuis zitten zat dan snap ik dat je geneigd bent tot het zetten van de prik.


Door: Sylvia Bartels

En heb je een leuk leven of een liefdevol gezinnetje en je bent gelukkig wil je dit toch niet laten verstoren door “complotdenkers” die denken het te weten.

De prik zetten is niet meer ongedaan te maken dus stel dat de prik wel schade aanricht en het net jouzelf of erger je kind treft is het verdriet niet te overzien.

Het schuldgevoel wanneer je kind schade oploopt zal elke ouder kapot maken. 

Vooral wanneer de beslissing niet is genomen op basis van gezondheid maar voor de vrijheid!

Het is absoluut zo dat het in de experimentele fase is en dat er genoeg wetenschappers zijn die zeggen dat je zeker kinderen niet moet prikken. 

Kinderen besmetten niet en krijgen nauwelijks corona maar het tast wel hun immuunsysteem aan. 

Welke ouder wil later zijn kind uit moeten leggen waarom het onvruchtbaar is……

Kijk naar de persconferentie van Geert van den Bossche hij is een grote wetenschapper en bij lange na niet de enige die zonder er financieel belang bij te hebben opkomt voor de kinderen en heel duidelijk weet uit te leggen waarom ouders hun kinderen niet moeten laten vaccineren.

Hij en vele wetenschappers met hem mogen niet aanschuiven bij Op 1 of bij spreekpop Jinek.

Er mag maar met één mond gesproken en dat is jammer want bij wetenschap hoort de dialoog.

We hebben twee kampen van voor en tegenstanders en we leven in een tijd dat het moeilijk is te achterhalen wat de waarheid is en velen willen zich aan hun eigen waarheid vastklampen en zijn werkelijk niet te bewegen om is het “andere nieuws” te lezen….en zonder dat ik wil oordelen of mijn gelijk te willen halen heb ik van niemand die het grote plaatje ontkent over wat er gaande is een duidelijke onderbouwing gekregen dat ik…wappie…..het mis heb.

Wat ik zorgelijk vind en dat moet elk mens waakzaam maken dat er een maand terug een motie in de tweede kamer is aangenomen om te onderzoeken waar de oversterfte vandaan komt en het kabinet daartoe nog geen enkele stap gezet heeft.

Er is oversterfte en zeker niet alleen bij ouderen, en het op voorhand uitsluiten, zoals de overheid en de MSM doet, dat vaccineren niet de oorzaak is vind ik zeer dubieus en gevaarlijk want dat weet je pas na onderzoek en het is om het nog maar is te benoemen experimenteel dus alleen daarom al moet het onderzocht worden!

En zou het gebruikelijk en zeer verstandig zijn om te stoppen met vaccineren tot het onderzoek is afgerond maar wat doet dit kabinet…..volop inzetten met de booster en ook nog is de prik actie start voor onze zeer jonge gezonde kinderen in de leeftijd 5 tot 12 jaar.

Daarom smeek ik de ouders om voorlopig te wachten dat is dan ten koste van vrijheid dat is dan maar zo….maar speel op zeker en kies voor gezondheid.

Veel beter met elkaar strijden voor vrijheid en gerechtigheid ipv ons te laten verdelen met veel verdriet en geruzie tot gevolg!

Zo ben ik ervan overtuigd dat de meeste ouders weten dat het hele corona verhaal niet klopt en de maatregelen totaal onnodig zijn en dit kabinet bizarre fatale fouten maakt.

Waarom zoveel prik dwang en deze booster is ook de laatste niet…Hugo heeft al flinke orders geplaatst……waarom zou je  een kind laten prikken voor vrijheid…..valse vrijheid…..en laat dit goed tot iedere ouder doordringen…..je prikt niet voor vrijheid …..dat is een onethische keuze afgedwongen door een zeer incapabele overheid met medewerking van de media die maar graag de prik promoot.

Houden we dit verzet nog even vol met elkaar dan stopt het. 

Wereldwijd staan er miljoenen mensen op die het niet meer pikken en die groep groeit.

Hoopgevend voor de toekomst want de massa wint!

En ik lever mijn vrijheid liever nu in met de volle overtuiging dat verzet nu vrijheid voor de toekomst is.

Luisteren en begrip tonen over en weer en…… zeer belangrijk ga op onderzoek.

Stop met boos zijn op andersdenkenden of het negeren van de realiteit want juist nu hebben wij, de mens elkaar keihard nodig.

En zonder die vervloekte QR zijn er nog zoveel leuke dingen te doen.


Tot slot:

Deze week valt de brief in de bus bij de ouders met kinderen in de leeftijdscategorie van 5 tot 12 jarigen om de prik te zetten….

….lieve ouders mik de brief in de open haard of verscheur het in duizend stukjes….wees waakzaam op de school van uw kind ….want een foutje is snel gemaakt!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk