Het gaat slecht met de gezondheid van de westerse mens!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur plus dag #297


We zijn in een verwen positie gebracht. We denken dat de dokter ons beter moet maken als we ziek zijn. Een volkomen foute gedachten! Dokters kunnen ons best enige tijd in leven houden met hun chemische medicatie, onderdelen weg halen of repareren. Dat is zeker waar. Maar dokters kunnen zieke mensen nauwelijks beter maken! 

Wanneer we de werkelijke cijfers zien dan kunnen we niet anders dan toegeven dat de westerse mens langzaam degenereert tot een nog bewegend wrak.

We (noot: denken) steeds meer vaccinaties nodig te hebben omdat ons immuunsysteem niet meer goed functioneert. Dat slechter worden van ons immuunsysteem kan  ook een gevolg kan zijn van de vele vaccinaties die al bij baby’s worden ingespoten!

We zijn zo verzwakt dat we ook geestelijk niet meer voldoende veerkracht hebben om nog normaal te reageren op onze verzwakking!

Dit kan ik uitleggen!

Uit veel gedragingen blijkt dat mensen die onbewust al ziek zijn maar nog geen duidelijke symptomen hebben, iets doen dat volkomen tegenstrijdig en tegengesteld is aan wat ze zouden kunnen/moeten doen.

Ze gaan niet gezonder eten en drinken. Ze begeven zich in een soort lethargie (passief / onverschillig). Zelfs de gedachten worden negatief.

Uit gegevens uit de samenleving blijkt ook dat mensen die nog niet echt ziek zijn bijvoorbeeld veel Coca Cola, of andere ongezonde frisdranken drinken, ongezond voedsel eten, op verkeerde tijden slapen, weinig beweging nemen, sombere gedachten hebben, kortom allemaal dingen doen die de gezondheid schaden.

Het lijkt zelfs dat dit gedrag een langzame vorm van zelfdoding is. En dat is op zich al zeer ongezond omdat juist positieve gedachten de genezing bevorderen!

En nu komen we aan iets dat de westerse geneeskunde nog niet weet of accepteert.

Emotionele schok kunnen de aanzet zijn tot ziek worden. Dit kan zichtbaar gemaakt worden via een hersenscan. Op de scan is dan zichtbaar in welk gebied van de hersenen een relatie is met een orgaan dat aangetast kan worden. Daar nemen de hersencellen af. En omdat de hersencellen verminderen, neemt ook de werking van het betreffende orgaan af. Dit is een overlevingsmeganisme.  Kan je de emotionele schok niet verwerken, dan wordt dit duidelijk gemaakt in het lichaam.

Elk orgaan heeft functies. We kennen allemaal gezegden of uitspraken die dit bevestigen.

Heb je wat op je lever.
Je moet je gal eens spuwen.
Groen en geel zien van ergernis.
Ik kan geen adem meer halen.

Dit zijn erg bekende verwijzingen naar de betreffende organen. 

Een emotionele schok kan opgeslagen worden in de geest en herkenbaar gemaakt in het lichaam wanneer de emotie  niet wordt opgelost. 

Om onbewust het lichaam te verzwakken en daarmee duidelijk te maken dat er iets aan de hand is, werkt de patiënt mee door slecht voor zichzelf te zorgen. Het is dus niet een indirecte poging tot zelfmoord, maar meer een uiting tot het aangeven dat er iets niet in orde is en dit naar boven te brengen! Hieraan is dus te zien dat er al iets aan de hand is!

Dat wetenschappers en artsen volkomen op het verkeerde spoor zitten en mensen behandelen met vaccinaties , chemische medicatie en operaties kan een gebrek aan kennis zijn. Maar het kan ook een opgezet plan zijn dat al jaren geleden is ingezet door mensen die veel geld willen verdienen aan de ziekten van mensen. En dat is in ieder geval een plan dat goed is gelukt!

Dat studenten in de opleiding verkeerde informatie krijgen over gezondheid is zeer jammerlijk en zeer misleidend!

De officiële cijfers liegen er niet om!

Meer dan 10.000.000 mensen in Nederland zijn chronisch ziek en moeten zeer regelmatig chemische medicatie nemen om nog te kunnen functioneren. Maar genezen niet!

1 op de 2 mensen krijgt een ziekte! Waarvan 1 op de 3 kanker krijgt. Dus de ziekenzorg is een goudmijn! Dat de kosten elk jaar duurder worden is niet meer dan logisch gezien de genezingskans van de patiënten!

Dat wetenschappers en artsen dit niet inzien is misschien ook verklaarbaar aan de inkomsten die ze hieruit genereren. Ook voor hen is dit een goudmijn die je niet zomaar wegdoet! Er zijn artsen die dit inzien en bij hun gewone werk ook een andere methode toepassen in een poging mensen te genezen. 

We zijn niet ver weg meer van een drastische verandering omdat steeds meer mensen inzien dat dit niet zo kan doorgaan en protesteren tegen de manier waarop ze behandeld worden. Ze willen niet levenslang volgestopt worden met chemische medicatie. En vinden het verschrikkelijk dat machines een diagnose moeten stellen.  

De verzwakking van mensen moet ergens gestopt worden voordat de westerse mensheid uitsterft. 

En hoe ver is dat nog van ons verwijderd? 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel
Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk