dotcom.radio archief pagina 2022

Save as PDF 

Jaargang  — 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022


25-12-2022 Deze week in aflevering 344 met: Soevereine gedachten – Co2 belasting – Verandering persoonlijkheid na vaccinatie – Vermoeden of dubbelblind bewijs – IJsbrokken uit de lucht – Meme Pareto principe – Midterms 2022 het vervolg – Twitter onthullingen – Anti-vaxxers – de nieuwe Embryowet – en veel meer, … Ga naar de podcast


17-12-2022 Deze week in aflevering 343: Frustratie -vs- Motivatie – Aan welke kan van de lijn sta jij? – Corruptie EU parlement – Slechte vaccin productie – Docu Plandemic belicht – Digitale ID in de EU – WEF coupe – Grondwet wijzigingen – Aanslag op v Meijeren -en veel meer, … Ga naar de podcast


11-12-2022 Deze week in aflevering 342: Elon Musk FAFO – Onthullingen openbaar maken – Digitale ontmoeting Marc van Ranst – Galerij der doden – Mannen met ballen – protesteren bij militaire kazerne’s – FVD doet aangifte hacking – Trump als VS constitutie troll – Besmet mij niet – Q anon bezoek Liz Crokin op Mar-a-Lago – 20 miljoen van doden? – en meer, … Ga naar de podcast


04-12-2022 Deze week in aflevering 341: Media zoeken al excuus voor de COVID berichtgeving – Kinderhandel weer in de spotlight – Balenciaga – He verborgen doel van Obama Care – Protesten China – Twitter betrokken bij verkiezing fraude – VS verkiezing They Lost – Elon Musk hersenchips nep-nieuws – D dimeer test – Aidsepedemie – Zelf assemblerende elektronische circuits in de bloedmonsters – Vaccinatie fraude Israel – Ga naar de podcast


27-11-2022 Deze week in aflevering 340: Rechtszaak Willem Engel – Doc. State of Control – dé Euro nummerplaat – Biden criminele verleden in de spotlight – Elon Musk over kinderhandel – Beperkte studie ivermectine en long covid – video Died Suddenly – Obama care en kinderhandel – en meer, … Ga naar de podcast


19-11-2022 Deze week in aflevering 339: Uitslag verkiezingen VS – Toespraak Trump – De negativiteit slaat toe bij velen – Innerlijk evenwicht – De doden tsunami staat voor de deur – Jeffrey Epstein documenten vrijgave – HCQ en Ivermectine uit het verdomhoekje – en veel meer, … Ga naar de podcast


13-11-2022 Deze week in aflevering 338 Midterms 2022 elections – Verkiezingsweek / dag – Digitale Euro Koningin Maxima – Asielwet – Ralf Dekker geeft geschiedenisles – “Oekraïne-moeheid” – Trump vs DeSantis – Disinformation Governance Board – UK officiële cijfers Vax doden – en veel meer, … Ga naar de podcast


06-11-2022 Deze week in aflevering 337: Nord Stream opgeblazen door Britse Marine – Rusland levert granen aan arme landen – VN veiligheidsraad nee tegen Biolabs onderzoek – Instorting geboortecijfers wereldwijd – Bolsonari ‘verliest’ verkiezing – Vaccinatie genocide – Rumble block in Frankrijk – Hoge babysterfte – Militaire oefening nl – Vs militairen in de Oekraïne – en meer, … Ga naar de podcast


30-10-2022 Deze week in aflevering 336: Hoe zit nu met de oorlog in de Oekraïne? – Een NL in feite ook in oorlog tegen Rusland – Ruim je emotionele bagage op – Galgenhumor of oorlog in je hoofd – Rioolratten – Viruswaarheid en omroep ON weer in zwaar weer – Het Twitter vogeltje in vrijheid – BRICKS landen uitbreiding – China & de CCP? – Bewustzijnszinkgat en meer, … Ga naar de podcast


23-10-2022 Deze week in aflevering 335: VN onderzoek bio-wapens – Orbán, Hoop op rust heet Trump – Baudet week op zijspoor – 20 VS staten & Konnech? – Vaccinatieschade, als het misgaat is er geen ‘samen’ – Ursula von der Leyen EU contract onleesbaar – CDC maakt mRNA Vax permanent – Koningshuis & Kabinet landverraad – en meer, … Ga naar de podcast


16-10-2022 Deze week in aflevering 334 Shedding of resonantie? – Leger Oekraïne reeds verslagen – Brief aan energieleverancier – BTW energie naar 21% – Vaccin niet getest video gaat hele wereld over – Stil verzet – Baudet geschorst – BLAUW-WIT-ROOD, LAND IN NOOD – en meer, … Ga naar de podcast


09-10-2022 Deze week in aflevering 333: Motie van wantrouwen NL kabinet – 25% meer verkeersongelukken – Rusland / Oekraine bereikt langzaam een kookpunt – Wie brengt de oplossing? – Verkiezing data dump van VS in China – Verkiezingen Brazilië ook een test – Achterhouden WOB verzoeken – Boeren uitkoop gaat geween door – Massale MKB faillissementen – Nucleaire dreiging – Bloedbank, geen onderscheid wel of geen Vax – Amateur klimaat wetenschapper uit NL in contact met Trump, – en meer Ga naar de podcast


02-10-2022 Deze week in aflevering 332: Oppositie politiek moet zwijgen – Giorgia Meloni is a member of the Aspen Institute – Lavrov speaks at UN General Assembly – Nordstream pijplijn 1+2 aanslag – VS calling on its citizens to leave Russia – Dotcom, podcast weer op de radio – en meer, … Ga naar de podcast


25-09-2022 Deze week in aflevering 331: Protest Prinsjesdag – Kabinet loopt weg – dé Dinsdag van de leugen – FvD Europees wijde petitie – Rusland mobiliseert – VN boycot Russische diplomaten – Oekraïne referendum – Toespraak Poetin – VS vlag zonder sterren – en meer, … Ga naar de podcast


18-09-2022 Deze week in aflevering 330 – Digitaal ‘uitgaansverbod’ – Gezond nageslacht gevaccineerden [?] – Historische daling levensverwachting VS – Zo blijft de misdaad bestaan. – Trump & Q – Rusland, je wilt oorlog, je kan het krijgen – Engels sprekende militairen in de Oekraïne – Devolution – Van Dissel RIVM geeft geen antwoord – en meer nieuws dat je niet of verdraaid verneemt via de MSM Ga naar de podcast


11-09-2022 Deze week in aflevering 329: 18,2 miljoen vaccinatie + doden? – Niet menselijk organismen ontdekt na vaccinatie – We moeten nu eindelijk van de Nazi’s af – Het front is overal – 54 VN landen weigeren tegen Rusland te tekenen – De Satanisten wordt het wereldnieuws – Rusland hartelijk welkom in Oekraïne steden – en meer, veel meer Ga naar de podcast


04-09-2022 Deze week in aflevering 328 Gideon v Meijeren men pleegt landverraad – Permanente Corona wet – Bedelen om Russisch gas – Nederland een bedrijf – Oekraïne tot terroristische staat verklaren – Ukrainian troops try to seize Zaporozhye nuclear plant – Trump de schuld van vaccins? – Vaccin bewijzen uit het lab – Video Uninformed Consent – en meer, …  Ga naar de podcast


25-08-2022 Deze week in aflevering 327; Bewijs C19 gefinancierd en gepland door de NIH in de VS [halsmisdrijf] – VS en Europe sancties Rusland een lachertje – verwacht een politieke herfststorm – Kleine ondernemers worden kopje kleiner gemaakt – Fauci treed terug in December – en meer, … Ga naar de podcast


21-08-2022 Deze week in aflevering 326 – Reeds miljoenen vaccin doden – Bloedklonters geen menselijk bloed – Nucleaire aanslag Oekraïne – True the Vote / the Pit / vrijgave int. inmenging verkiezingen – boom, boom, boom week alweer – en meer Ga naar de podcast


14-08-2022 Deze week in aflevering 325: FBI inval Mar-a-lago verblijf Trump – the Pit – Verzekeringsmaatschappij dodenmelding – Energie revolutie UK – Nederland wordt steeds natter – Opwarming aarde hoax – Q anon weer MSM nieuws – Wettig betaalmiddel – en meer, … Ga naar de podcast


07-08-2022 Deze week in aflevering 324: C19 komt uit de Oekraïne – Als zwijgen beter is als spreken – de storm gaat zich aftekenen – nieuws uit de onvoltooide verleden tijd – de waarheid is gen geloof – heel NL kleurt Blauw Wit Rood – Gebruik cash geld – Democraten VS sterven uit – Opvallend advies over ziekenhuis en meer, … Ga naar de podcast


31-07-2022 Deze week in aflevering 323: Gehoorzaamheid mentaliteit – Rusland / VS diplomatie verzwegen in de media – Boeren pakken door – De wereld kijkt en doet mee – WE(F) the people – Na de boeren de huiseigenaren – Renaissance scholen – NL huurlingen in Oekraïne – Trump sneller terug, .. – Pensioenfondsen en oversterfte – Ziekenhuizen verdienen grof aan COVID – en meer, … Ga naar de podcast


24-07-2022 Deze week in aflevering 322: Joepie vakantie – Juist nu gebeurd er van alles – Op naar een klimaat lockdown [OMG] – 12 stappen plan – Rechter neigen naar grondrecht – BRICS landen breken de macht af – MSMedia, laat ze doodbloeden – Bank in China bewaakt door tanks – De wereld van bloeddonaties – Ongeduld – Afschakelplan bedrijven [OMG] – en meer, … Ga naar de podcast


17-07-2022 Deze week in aflevering 321: Boeren protesten trekken wereldwijde publiciteit – Blauw Wit Rood, Nederland in nood – Alle puzzelstukjes vallen op zijn plaats – De misdaden worden zichtbaar – We stomen op naar een kookpunt – Biowapens – Internationale fraude – Kinderhandel – Politici treden af in de EU en meer veel meer, … Ga naar de podcast


10-07-2022 Deze week in aflevering 320: Georgia Guide Stones – FvD blijft de tweede kamer tarten – Boeren protesten losgebarsten – Jan Bonte gearresteerd – China kiest partij voor Rusland Bio-labs – Boris pakt zijn biezen – en veel, heel veel meer, … Ga naar de podcast


03-07-2022 Deze week in aflevering 319: gedachtenvoer deze week getroffen door aan mall-ware aanval – Euthanasie kinderen mogelijk – Stikstof, boeren en #Burgeropstand – BRICS landen een macht van 3.2 miljard inwoners – Abortus wetgeving VS – Lezen, schrijven en .. denken – Biologische misdaden VS – de TIJD is op – Dr. Vladimir Zelenko overleden – COVID cijfers – en veel meer, … Ga naar de podcast


26-06-2022 Deze week in aflevering 318: Drie berichten over ‘het Ego’ – Toespraak Putin – Nieuwe Q post – Stikstof in 30 jaar niet gestegen – Prins Bernhard weer in opspraak – Macron verleist meerderheid – Keihard BBC interview met Lavrov [R]- Trump eist TV zendtijd – Trump/Putin & de Oekraïne inval – en meer, … Ga naar de podcast


19-06-2022 Deze week in aflevering 317: Russen in Nicaragua – BioClandestine met vele bio-wapen onthullingen – Rampen voedsel producenten – Boeren protesten – Landbouwcijfers door de jaren heen – Huisbezoek bedreiging – Stikstofgebieden zijn allen veen gronden – Mike’s voorspelling – en meer. Ga naar de podcast


12-06-2022 Deze week in aflevering 316: Deep State controlled demolition – Politiegeweld NL genegeerd – Hoe mensen keuzes maken – 46 bio-wapen labs Oekraïne – Gestolen verkiezingen – GIGA stijging vax doden – en veel meer, … Ga naar de podcast


06-06-2022 Boycot Rusland treft vooral de EU – Brandstof actie – Willem op Bilderberg – WEF nazi roots – Sussmann niet schuldig – Kruisiging Oekraïne – Militair ingrijpen de enige weg – WHO pijnlijke nederlaag – Belangrijker nieuws is er niet – Zwarte schapen – en meer, veel meer nieuws Ga naar de podcast


26-05-2022 Deze week in aflevering 314: WHO geen overeenkomst getekend – veel OMG berichten moeten de angst erin houden – WEF ontmoeting Davos – Her-kalibratie-vrije-meningsuiting – Gecreëerde black outs – Tribunaal tegen Rusland – WO3 – Apenpokken virus – en meer, … Ga naar de podcast


19-05-2022 (Donderdag) Deze week in aflevering 313: Terug geworpen reddingslijnen -Is de oorlog in de Oekraïne bijna ten einde? – Eerste processen gestart in de VS (Durnham) – Coronawet de nek omgedraaid – Hunter eMails vrijgegeven – pokkenvirus oefening (D) – en meer, … Ga naar de podcast


15-05-2022 Deze week in aflevering 312 opnieuw een boom week – Rusland eist weer een openbare zitting van de VN – Geen Rusland maar de VS de bad guys – Doodsoorzaak #1 – Media zwijgen bij grootste verkiezing schandaal – en veel meer, …. Ga naar de podcast


08-05-2022 Deze week in aflevering 311: Zou het nu echt gebeuren? – Heb jij een glazen bol? – Nee ik volg het Q script – May Flowers – Brussel wil olieboycot – Scheuren in de EU – NAVO & VS vechten stiekem tegen Rusland – Waarvoor is er een grote militaire oefening? – en meer, … Ga naar de podcast


01-05-2022 Deze week in aflevering 310: Microplastic gevonden in longen (maskers dragen) – Franse verkiezing ook al met fraude – Mensen vluchten uit Duitsland, Nederland, … – Voedselprijzen stijgen al vanaf 2020 lang voor de Oekraïne oorlog – Hilary Clinton paniek reactie – Devolution deel 20 – 4-6% verloren voor altijd – Een betere wereld? – Als elke seconde telt, en meer, … Ga naar de podcast


24-04-2022 Deze week in aflevering 309 – De onrust neemt toe bij de normies, ze bedenken al waar ze naar toe zouden vluchten hier in Frankrijk als de oorlog in de Oekraïne zich uitbreid naar andere landen in de EU, echt, … dat hoorde ik vertellen afgelopen vrijdag !! – Meer en meer wordt duidelijk dat volgers van de MSM niet weten wat er gaande is. – Bedenk mij net dat ik al maanden geen regulier journaal heb gekeken. – In deze uitzending USA – Rusland – Oekraïne – voedingsketen wordt bewust schade toegebracht – Al het nieuws lijkt uit het buitenland te komen maar vergis je niet, het boemerang effect want de hele criminele wereld is met elkaar verweven, … Ga naar de podcast


17-04-2022 Deze week in aflevering 308: slangengif is de nieuwe grafeenoxide – Ivermectine en kanker – #McKinseyGate in Frankrijk – Nieuws wapen controle programma VS na valse vlag aanslag – Nazi moorden in de Oekraïne – Politiegeweld wordt goedgekeurd – de Referendum fopspeen – en veel meer, … Ga naar de podcast


10-04-2022 Deze week in aflevering 307: Subsidie buitenlandse kranten door ambasade – Crisis overleg bij het WEF? – Dit is ook Disney – Russische bevolking ‘crepeert’ helemaal niet – Intel via het WH naar China en Rusland – Bucha: (valse vlag) – Oekraine burgers aan palen vastgebonden – ondergronds NATO lab – 40 miljoen mensen in lockdown in China – Ga naar de podcast


03-04-2022 Deze week in aflevering 306 was alweer een week dat alle nieuws explodeerde en niet meer fatsoenlijk bij te houden was – Kogels of Misinformatie ? – US Presidential succesion act 1792 – VS oproep om Rusland en Oekraïne onmiddellijk te verlaten – Nazi gruweldaden – Rusland gaat voor goud – “Contagious Vaccines” – en meer Ga naar de podcast


27-03-2022 Deze week in aflevering 305 Maartse Waanzin, Russia, Russia, Russia, … Trump begint rechtszaak tegen Deep State kopstukken – Oekraïne concentratie kamp ontdekt – Hunter Biden in de MSM – de Lancet C19 hoax – Buckle up, en veel, veel meer, ….  Ga naar de podcast


20-03-2022 Deze week in aflevering 304 zoals verwacht weer bomvol nieuws – Willem Engels gearresteerd – de zombie verkiezingen in Nederland – wetsvoorstel afschaf contant geld – Oekraine we gaan steeds meer zien – De media weten het niet meer te spinnen – Hunter Biden laptop in het reguliere nieuws – EU invoer vaccinatieplicht kinderen 12 tot 17 – Nee de vrijheid is nog lang niet terug, het begint nu pas – en veel meer, … Ga naar de podcast


13-03-2022 Deze week in aflevering 303: Oekraïne, er is geen oorlog maar een complete filmset – Rusland naar de VN met de bio-war labs – De wereld zegt nep nieuws – Maar geeft geen bewijzen – spannende tijden voor de Deep State – We zijn aan het winnen. Gaat lekker deze maartse waanzin weken – Gaat de nasleep nog 18 jaar duren? – Gemeenteraad Verkiezingen Nederland – Toch nog veel virus & vaccin nieuws en meer, … Ga naar de podcast


06-03-2022 Deze week in aflevering 302: Oekraïne misinformatie – Bio Labs – Vrijgave vaccin ingrediënten – Known Digital Traveler Indentity – RT.com boycot – Maartse waanzin – Blackouts Taiwan – en meer, … Ga naar de podcast


27-02-2022 Deze week in aflevering 301: de COVID crisis is over, de gevolgen nog niet. Sociaal Krediet Systeem nog steeds op de Agenda – Weet jij hoe het zit in de Oekraïne? – Oekraïne en Biden corruptie – Ken jij de vijand? – Heeft de Deep State voldoende soldaten? – China & Taiwan – COVID A status – en meer, … Ga naar de podcast


20-02-2022 Deze week in aflevering 300: Organisch ontwaken – Konvooi nieuws – Noodwet Canada / totale dictatuur – Nationale vlag verboden – WOB verzoeken geven inzicht – de macht ligt in de EU dictatuur – Trump Nieuws – Clinton onthullingen en meer … Ga naar de podcast


13-02-2022 Deze week in aflevering 299: Kartel in paniek – het vervolg van de GGD vaccinatie openbaring, nog niets ! – Trump tactische mogelijkheden – WOB verzoek toont hoogverraad kabinet – Trudeau de biological zoon van Fidel Castro? – GoFundMe – vs – cashless samenleving – bekende pedofielen (lijst) – COVID fraude, het kabinet hoort te vallen – Man vlucht uit ziekenhuis – en meer, … Ga naar de podcast


06-02-2022 Deze week in aflevering 298 Convoy Canada, Convoy Australië, Convoy France, Convoy Nederland, Convoy Brussel – Rechtspraak in Nederland vogelvrij – Jeugd vaccinatie programma GGD onthulling FvD – Nieuws uit dictatuur ‘de wereld’ – Nog nergens inzet militairen – Reguliere media beginnen terug te krabbelen – CNN in nieuwe handen – Hoe blijf je optimistisch – COVID narratieve brokkelt af – QR moet stand houden !! – en meer, … Ga naar de podcast


30-01-2022 Deze week in aflevering 297 – Truckers konvooi Canada – Boek Baudet – VS leger vaccin – Werden de Q posts massaal gelezen in Amerika? – Het volgende virus is een kennis uitbraak – ~Hoe programmeer jij je onderbewustzijn? – Het is tijd dat de bom gaat barsten – en meer, … Ga naar de podcast


23-01-2022 Deze week in aflevering 296: De kracht van een positieve mindset – De wereld veranderen in je eentje – Het WEF monster komt uit het donker – De Tweede Kamer steeds banger voor het tribunaal monster – Oorlog mer Rusland opnieuw op het menu? – Is Trump nog steeds de President? – en nog veel COVID nieuws, – vrouwen liegen over vax status – FOIA cijfers UK – Ga naar de podcast


16-01-2022 Deze week in aflevering 295 Het grote ontwaken gaat verder nu mensen afhaken voor de booster. Project Veritas – De betovering doorbreken – De maatregelen extremer – de ontwaking versneld – Protesten nu dagelijks – Wij zijn al aan het winnen – en veel meer Ga naar de podcast


09-01-2022 Deze week in aflevering 294 – Betoging Amsterdam 2 januari – Ongekend politie geweld en uitlokking – X22 report de openbaringen gaan beginnen – Nederland geregeerd door buitenlands privé bedrijf – Young Global Leaders-school – Openlijke haat tegen FvD vanuit kartelpartijen – Welgestelden bewapenen zich – De goocheltruc met het nieuwe kabinet – 1390 protest marsen in Duitsland – 138 manifestation in Frankrijk – 5,4 miljoen Amerikanen nemen ontslag in #1 maand voor vaccin mandaten – Aparte dodelijke batches ontdekt – Oversterfte – en meer, … Ga naar de podcast


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk