dotcom.radio archief pagina 2022


Jaargang  — 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022


16-01-2022 Deze week in aflevering 295 Het grote ontwaken gaat verder nu mensen afhaken voor de booster. Project Veritas – De betovering doorbreken – De maatregelen extremer – de ontwaking versneld – Protesten nu dagelijks – Wij zijn al aan het winnen – en veel meer Ga naar de podcast


09-01-2022 Deze week in aflevering 294 – Betoging Amsterdam 2 januari – Ongekend politie geweld en uitlokking – X22 report de openbaringen gaan beginnen – Nederland geregeerd door buitenlands privé bedrijf – Young Global Leaders-school – Openlijke haat tegen FvD vanuit kartelpartijen – Welgestelden bewapenen zich – De goocheltruc met het nieuwe kabinet – 1390 protest marsen in Duitsland – 138 manifestation in Frankrijk – 5,4 miljoen Amerikanen nemen ontslag in #1 maand voor vaccin mandaten – Aparte dodelijke batches ontdekt – Oversterfte – en meer, … Ga naar de podcast


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk