Begrijp dé “twee gezichten” van Donald Trump !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #295


De twee gezichten van Donald J. Trump

Nu deze epische strijd om de wereld nog steeds woedt, is het RHC – ondanks alle afzeggingen en haatmail – niet van plan de moedige man te verraden die ons allen heeft gered van de onvoorstelbare hel op aarde apocalyps die de heilige Killary Clinton (die nu 1 jaar bezig zou zijn met een tweede termijn) op de mensheid zou hebben losgelaten. Het spel dat Schaakmeester Trump speelt tegen de Deep State is een list die zo slim is dat zelfs veel van zijn volgelingen (eh, “ex”-volgelingen) erdoor in de val zijn gelokt.


Schrijf hem af als een oplichter of zelfs een verrader als je erop staat; maar voordat je dat doet, moet je wel een aantal onmiskenbare precedenten overwegen van Trump die “twee gezichten” heeft — omwille van de strategie. Het patroon is inmiddels onmiskenbaar. In elk van de volgende gevallen heeft Trump, om de woeste mediakanonnen die op hem afvuurden het zwijgen op te leggen, iets gezegd dat velen van ons diep van streek heeft gemaakt — terwijl hij rustig doorging met zijn werk tegen de Deep State en uiteindelijk zijn zin kreeg.

Bron artikel the Real History Channel: Understanding the “Two Faces” of Donald Trump
Door: Mike King

[ Ze ] waren er zo zeker van dat de Satanische Heks zou winnen. // 2. En toen de demente lesbische kinder-seks-handelaar verloor, waren de grote kanonnen van de Judenpresse, de academische wereld, Hollyweird, de valse paus, de neo-cons, de georganiseerde sport, het valse “alt right”, de CEO-klasse en de bazen van beide politieke partijen allemaal op Trump gericht. Het omzeilen van zo’n handicap vereiste geduld en sluwheid op een niveau dat zelfs zijn aanhangers niet kunnen bevatten.


Over de Clintons

Trump’s ware positie: Sluit haar op.

De media aanval: “Trump’s dreigementen om de Clintons te arresteren rieken naar ‘fascisme’.

Hoe Trump de aanval tot zwijgen bracht: Na het winnen van de verkiezingen, verklaarde hij in 60 Minutes: “De Clintons zijn goede mensen. Ik wil ze niet kwetsen.”

De Sunshine Patriots: “Oh nee, Trump is nog niet eens in functie en hij heeft zijn belofte om Hillary te laten arresteren al gebroken!”

Het eindresultaat: Officier van justitie John Durham — die door Trump is aangesteld! — onderzoekt inderdaad de vuile zaakjes van de Clinton maffia. Geduld met deze zaak, jongens en meisjes. De timing moet perfect zijn voor zo’n stap als de arrestatie van zulke hooggeplaatste spelers als de Clintons — die eigenlijk al gearresteerd kunnen zijn en vervangen door die “Deep Fakes” waar de New York Slimes en Killary zelf voor gewaarschuwd hadden.


Over klimaatverandering

Het ware standpunt van Trump: De klimaatconversie is een hoax.

De aanval van de media: “Trump is een klimaatontkenner! De wereld is in crisis.”

Hoe Trump de aanval het zwijgen oplegde: Toen hij nog President-Elect was, nodigde hij klimaat oplichters Leonardo DiCaprio & Al Gore uit in Trump Tower om “onbevangen” te horen wat zij te zeggen hadden over de “crisis”.

De Sunshine Patriots: “Oh nee! Stomme Trump wordt gecontroleerd door de achterlijke Ivanka! Hij is nu een Global Warmist!”

Eindresultaat: Trump trok ons uit de Parijse klimaatzwendel, verhoogde de binnenlandse energieproductie en ontsloeg een heleboel opwarming wetenschappers.


Over Noord-Korea

Het ware standpunt van Trump: De gevaarlijke Koreaanse Koude Oorlog moet eindigen.

De aanval van de media: “Trump is zacht voor de slechte dictator Kim Jong Un.

Hoe Trump de aanval tot zwijgen bracht: Hij noemde Kim ‘Rocket Man’ en dreigde Noord-Korea aan te vallen met ‘vuur en woede’. Kim (ook in het spel) reageerde door Trump een “bange hond” te noemen.

De Sunshine Patriots: “Oh nee! Trump is een neo-con oorlogsstoker!”

Het eindresultaat: Trump’s mensen hadden al die tijd al geheime communicatie via achterdeuren met Kim’s mensen. De Koreaanse Koude Oorlog — die altijd de potentie had om de VS en China met elkaar in oorlog te brengen — is voorbij.


Over Syrië

Het ware standpunt van Trump: Beëindig de CIA-Mossad proxy oorlog tegen Syrië

De aanval van de media: “Trump is zacht voor de slechte Bashir al Assad.

Hoe Trump de aanval het zwijgen oplegde: Hij noemde Assad “een beest” en – nadat hij Assad’s Russische bondgenoot van tevoren had ingelicht – lanceerde hij een onschuldige raketaanval op een leeg veld.

De Sunshine Patriots: “Oh nee, Trump is een Israëlische oorlogszuchtige!”

Het eindresultaat: Nadat Trump het CIA-programma dat “de gematigde rebellen” (ISIS) steunde, had gefinancierd beëindigde, maakten Rusland en Iran de CIA-Mossad-huurlingen ter plaatse af. De Assad regering was gered.


Over Iran

Het ware standpunt van Trump: Handhaaf de vrede in de regio.

De neo-con media aanval: “Trump is te soft tegen Iran.”

Hoe Trump de aanval het zwijgen oplegde: Hij dreigde Iran aan te vallen.

De Sunshine Patriots: “Oh nee! Trump is een Israëlische oorlogszuchtige!”

Het eindresultaat: Iran, nu vrij van Obama’s “Iran Nuclear Deal,” is vrij om nucleaire wapens na te streven om zich te verdedigen tegen Israël. Samen met Rusland, is Iran nu een invloedrijke macht in de regio.


Over wapenbezit

Trump’s ware positie: Pro 2e Amendement — 100%

De aanval van de media: Na de nep schietpartij in 2018 op de Parkland High School in Florida, ging er een oorverdovend gebrul over “wapenbeheersing” uit van Fake News en prominente politici van beide partijen.

Hoe Trump de aanval het zwijgen oplegde: Hij stemde er publiekelijk mee in dat er iets moest gebeuren.

De Sunshine Patriots: “Oh nee! Trump staat op het punt ons te verraden over het 2e Amendement!”

Het eindresultaat: Na de tijdelijke furore over Parkland te hebben laten uitdoven, deed Trump niets. Sinds Parkland, is er ook een merkbare daling in deze hoax schietpartijen.


Over Rusland/Oekraïne

Het ware standpunt van Trump: Beëindig de gevaarlijke proxy-oorlog van de CIA en de Mossad tegen het pro-Russische oosten van Oekraïne, voordat de NAVO erin wordt meegesleurd en een wereldoorlog ontbrandt.

De aanval van de media: “Trump is Poetin’s teef!”

Hoe Trump de aanval het zwijgen oplegde: Hij zei een paar nare dingen over Poetin en maakte een publieke show over de wapens die hij aan Oekraïne verkocht…

De Sunshine Patriots: “Trump gaat ons in een oorlog met Rusland brengen.

Het eindresultaat: De militaire hulp aan Oekraïne werd uitgesteld en kwam met de voorwaarde dat ze de nieuwe uitrusting niet zouden gebruiken! De Oekraïense oorlogsstokers werden gedemoraliseerd en de spanning nam af. De “burgeroorlog” in Oekraïne eindigde.


Over Israël

Het ware standpunt van Trump: Vrede in het bredere Midden-Oosten en een overeenkomst tussen de Israëli’s en de Palestijnen.

De aanval van de media: In dit geval was er geen aanval, omdat Trump de Israel First elementen vakkundig voorkwam.

Hoe Trump de aanval het zwijgen oplegde: Trump blokkeerde elke Joodse aanval door te doen alsof hij Satanyaoo’s kont zou kussen en het zinloze gebaar te maken om de Amerikaanse ambassade naar Jeruzalem te verplaatsen.

De Sunshine Patriots: “Oh nee! Trump is een Zionistische marionet! Muh Jared Kushner!”

Het eindresultaat: Satanyahoo is uit de macht (net als Israëls top chantage makelaars, Jeffrey Epstein & Ghislane Maxwell) en het hele Midden-Oosten is stiller dan het ooit in 70 jaar is geweest. De VS ligt eruit en Rusland en Iran zijn nu de regionale machten. Dit zei Trump onlangs over Satanyahoo: “F*ck him!”


Over Stupid 19 en het vaccin

Trump’s ware positie: Geef de chicken-shit normies hun magische vaccin om de geplande meerjarige Scamdemie te dwarsbomen; blokkeer de Grote Reset die uit de dodelijke meerjarige lock down zou komen; en lanceer de grote tegenstoot van 2022.

De Media Aanval: “Trump is nalatig! Zijn aanhangers weigeren het vaccin te nemen en hij zegt niets om hen aan te moedigen.”

Hoe Trump de aanval het zwijgen oplegde: Hij heeft onlangs zijn sterkste publieke uitspraken tot nu toe gedaan ten gunste van vrijwillige vaccinatie (terwijl hij heel goed wist dat dit niemand van beide kanten van de zaak op andere gedachten zou brengen).

De Sunshine Patriots: “Trump is slecht! Mike King is een bedrieger!” (rollende ogen)

Het eindresultaat: (Zoals wij het voorzien) In de ogen van de verbijsterde massa’s van Normiedom, komt Trump uit deze gefabriceerde controverse als “de volwassene in de kamer” — terwijl de “Biden” regering en de Demonrats verder imploderen. De internationale hysterie over Stupid-19 zal dit voorjaar eindigen, kort nadat Trump’s “Truth Social” media gigant (een absoluut cruciaal element in dit alles) online komt. Onderzoeken naar verkiezingsfraude, mensenhandel, de Rusland hoax etc. gaan door. De “Storm” zal niet later dan deze zomer beginnen aan te slaan (in het publieke oog) — intensivering in fasen en uiteindelijk culminerend in een historische electorale routing — die zelfs de media al projecteren — door Amerika Eerste Republikeinen in November.

Heb geduld, jongens en meisjes. Begrijp dat we een onregelmatige oorlog voeren, met regelmatige slachtoffers, tegen een “onzichtbare vijand” (meer Trumpiaanse code). Stop met Trump letterlijk te nemen.

Voordat u hem in de steek laat, moet u begrijpen hoe groot zijn taak is geweest, en waarom hij zo vaak de rol van de dwaas MOET spelen.

MIKE’s BANNED BOOKS & PDFs


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk