Ontkenning zal het ‘oude normaal’ in de weg staan, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #294Het artikel van vandaag is anoniem vanwege het persoonlijk betoog

Zijn we, mijn gezin en ik met zijn allen bij elkaar is het een aardig clubje van 15 inclusief geweldige kleinkinderen. 

Alle kinderen met mooie sterke karakters maar ook eigenwijs en koppig en een duidelijke eigen mening.

Er zijn binnen de familie al wat pittige discussies geweest…met ergernissen en boosheid over en weer maar wisten het altijd te overwinnen en op te lossen want de onderlinge band is te krachtig en de liefde en zorg voor elkaar te groot.

Geen doorsnee moeder aan het hoofd van het gezin maar wel een liefdevolle moeder. 

Een moeder die uit eigen ervaring heel goed weet wat cognitieve dissonantie is en weet dat het een hulpmiddel is om jezelf staande te houden. Ik deed het dus onbewust om het seksueel misbruik en ernstige emotionele verwaarlozing uit mijn jeugd te negeren.

Geen beste jeugd dus en vluchtte met 15 jaar, veel te jong, het ouderlijk huis uit en door elke keer weer mijn leven overhoop te gooien door jarenlang heel hard te werken, door de zoveelste verhuizing, door maar weer eens van baan te wisselen en ook nog eens je onuitputtelijk bezig te houden met problemen van anderen houdt je jezelf staande en lukt het om te denken dat het leven geweldig is…totale ontkenning van de werkelijkheid…..tot je zo totaal bent uitgeput en tot niets meer in staat……je niet meer kan vluchten in je bekende patronen ga je ineens in zien wat je doet en hoe vermoeiend het moet zijn voor je omgeving…..het vergt enorm veel moed en kracht om jezelf te confronteren met je eigen verleden die vreselijke waarheid, maar ook het besef wat jou onrust veroorzaakt heeft bij je kinderen en toch wisten we dit uit te praten door te luisteren, te begrijpen en elkaar te steunen.

En doorzie je eenmaal de patronen en durf je de waarheid onder ogen te zien dan is het probleem oplosbaar en verlicht je jezelf…..het gevoel van rust omhelst je.

De rust was er tot Corona kwam…..met de lockdowns…en steeds meer alarmerende berichten…er kwam censuur….er kwamen experimentele prikken….er kwam een QR-code en er kwam steeds meer onbegrip over en weer….er kwam een afschuwelijke maatschappelijke tweedeling en die tweedeling sloop ook mijn gezin binnen. Er wordt gezwegen, genegeerd en niet naar elkaar geluisterd……het onderwerp Corona is taboe!

De grote ontkenning waar velen in zitten daar kan ik mij in verplaatsen, heb ik begrip voor want een gebeurtenis, een ervaring, een waarheid kan zo schokkend zijn dat het grote ontkennen het niet willen/kunnen zien de enige oplossing is om op de been te blijven….om het leven draaglijk te houden.

Die grote ontkenning zie ik nu terug bij vooral de jongeren maar zeker ook bij de leeftijdsgroep tot zeg 50 jaar……ze willen niet geconfronteerd worden met de realiteit en gewoon doorleven….het zorgeloze leventje wat ze altijd hadden met altijd wel geld op zak en de sky was the limit…….dan liever boos op die lastige moeder/ schoonmoeder die zeurt over een prik die je onvruchtbaar kan maken…..”nou en…dat is nog zover weg daar maak ik mij nu niet druk over….en kijk om je heen iedereen is geprikt en heeft nergens last van”.

Oversterfte…waar haal je dat nu weer vandaan……en als het zo is komt het door uitgestelde zorg……geloof niet al die complottheorieën en ja de overheid maakt fouten en het klopt ook niet maar geloof je nu heus dat ze hun eigen volk uitmoorden……

De WEF is gewoon een clubje rijke stinkerds die gezellig borrelen….denk je nu echt dat die invloed hebben op het wereldgebeuren……

Hoezo worden onze vrijheden afgenomen…..zijn tijdelijke maatregelen maak je geen zorgen en leef!

Dus voor hen ben ik de gebeten hond die alleen maar negatief denkt en eens moet ophouden met het “verkeerde” nieuws te lezen, ik moet ophouden met angst zaaien en ik moet mijn herstel bewijs juist wel gaan gebruiken om weer leuke dingen te doen met de kleinkinderen.

Een korte termijn visie….vind ik…..want ik ontzie mij nu van reizen en leuke uitjes om mijn vrijheid juist op lange termijn weer definitief terug te krijgen zonder de belachelijke QR-code.

En hoe moeilijk ook, dit is mijn waarheid en daar wil ik aan vasthouden door juist niet mee te gaan met de maatregelen. In het begin van Corona was het mijn intuïtie die waarschuwde het klopt niet en na verloop van tijd werd het steeds meer duidelijk dat mijn intuïtie klopte en dat het allemaal met onderbouwing uitgelegd kan worden dat er een hele andere agenda wordt uitgerold en niets te maken heeft met de gezondheid van de wereldbevolking.

Hoe moeilijk ook, om te zwijgen, ik heb geen andere keuze meer….de woorden “ivermectine is veilig” of “oversterfte” of “de WEF” roept al direct weerstand op…dus ik accepteer voor nu het grote zwijgen en kan alleen maar hopen voor de boosters er weer in gaan dat er iets groots gebeurt waardoor iedereen met een schok ontwaakt en de afstand die ze nu van mij nemen zal ik blijven proberen te overbruggen en wanneer de tijd daar is zal ik er staan met open armen en met alle liefde in mij, om het verdriet te delen wat ons nu van elkaar verwijderd maar in de toekomst weer bij elkaar brengt en zal verbinden.

Die veilige haven heb ik nu gecreëerd en mocht er een black-out komen of wat die idioten ook mogen bedenken dan is mijn huis en voorraad groot genoeg om ze voldoende eten te geven en een warm huis te bieden.

Het vertrouwen in mijn gezin is groot en onverwoestbaar!

Hopelijk maak ik met de openheid over mijn verleden duidelijk hoe diep cognitieve dissonantie kan gaan, hoe ver men in een ontkenning kan zitten en dat we daar ook begrip voor moeten hebben.

Zeker in deze tijd waar we alles hebben…. en zie je het dan weet je…. dat wanneer we niets doen we al heel snel echt niets meer hebben.

Zeker realiseer ik mij dat het onrecht wat jongeren wordt aangedaan groot en misdadig is en ze er mee confronteren hard is!

Angst voor de toekomst heb ik niet want dit zullen we winnen….mijn angst en verdriet zit em in die verrekte prik, die verrekte booster die er nu met grote haast doorheen gejast wordt en nog meer schade kan aanrichten bij mijn kinderen en vele andere kinderen.

Daarom lieve jongeren dan maar even geen sociaal leven meer, maar kiezen voor gezondheid en zelfbeschikking en voor de vrijheid op lange termijn!

Een moeder ❤️

To slot…..

…….valt er nog wat te ontkennen dat de politiek werkelijk alle wetten aan zijn laars lapt….dat we nu dezelfde regering krijgen die 30.000 gezinnen BEWUST in diepe ellende storten met de toeslagen affaire…. daardoor een aftredend kabinet een jaar later weer zonder schaamte aantreed.

Dat we Kaag krijgen op financiën, de belangrijkste post en dat nadat ze blunder op blunder maakte op buitenlandse zaken en moest aftreden. 

Dat we op justitie en op defensie ministers krijgen die werkelijk de ballen verstand hebben van deze posten. Voor een militair is dit toch een diepe belediging.

De correspondentie tussen het regerende regime en WEF die ook nog is juridisch bindend beleid maken moet toch alle alarmbellen doen afgaan…..gezien het beoogde doel van de WEF.

De allerrijksten die nog veel rijker zijn geworden door alle maatregelen. De belangenverstrengeling met de pharmamafia en beleidsbepalers rond Corona zichzelf enorm verrijken.

Het Corona beleid wat nu toch echt aan alle kanten rammelt en de leugens steeds meer zichtbaar, de demonstraties die verboden worden, de ernstige censuur en het eindeloos maken van nieuwe vrijheidsbeperkende wetten….en het meest schokkende het weigeren van onderzoek waar de oversterfte vandaan komt……is mijn oproep ontwaak lieve mensen….ontwaak!

mind parachute

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk