2022 het jaar dat de Deep State zijn ‘Waterloo’ gaat zien. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #293


Waterloo”, het magische woord voor; “Ten Onder Gaan

Dit jaar gaat de farmaceutische industrie ook zijn Waterloo vinden !!

Waterloo is verbonden aan de naam Napoleon Bonaparte waar hij alweer 207 jaar geleden op 18 juni 1815 definitief werd verslagen. Waterloo is echter door de jaren uitgegroeid tot een uitspraak die veelvuldig gebruikt wordt; “Hij heeft zijn Waterloo gevonden. Betekenis, de slag verloren, hij is ten onder gegaan, zijn ambities definitief in de grond geslagen.


Het einde van het grote -bang maar verhaal- Het VIRUS dat nu al bezig is zijn Waterloo te beleven, zijn ondergang !!

Het virus, de testen, de mondkapjes, de anderhalve meter, het nieuwe normaal, het bestond alleen voor bange mensen, mensen onder invloed van TV, de media en de politiek, alle anderen gingen door met hun leven schudden elkaar de hand, zoenden elkaar, kortom, voor hen was er geen virus, een besmettelijk virus heeft zelfs nog nooit in de geschiedenis bestaan !!

Met al die nep PCR testen en dagelijkse propaganda werden heel veel mensen voor de gek gehouden. 

Maar nu kun je wel zien wat er aan het gebeuren is. Overal ter wereld zie je beelden in live uitzendingen, nieuwslezers, sporters, zomaar midden op straat waar mensen in elkaar zakken en vaak gelijk dood. Allen gevaccineerd, bekijk onderstaande video die ik alweer post vandaag, voor de derde keer. 

LET OP: Schokkende beelden


Nooit heb ik de laatste maanden zoveel mensen vol in beeld aan hun einde zien komen en de manier waarop, met ongecontroleerde stuiptrekkingen. Een oversterfte van 1.000 mensen per week alleen al in Nederland en die cijfers gaan nog omhoog knallen met de introductie van de booster. Overal ter wereld worden vliegreizen uitgesteld door personeel gebrek. We zullen het aantal verkeersongelukken zien stijgen. In de eerste zes maanden van 2021 zijn in de Verenigde Staten meer dan 20.000 mensen omgekomen bij auto-ongelukken, een stijging van 18,4% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, en toen waren de vaccinaties amper op gang gekomen. 

Ik kan je een hoop vertellen over de doden in begin 2020 maar dat ga ik niet doen, dat wordt toch niet geloofd door velen die hun onderzoek nooit doen anders dan naar de propaganda media kijken. De komende pandemie, de vaccinatie pandemie zal niemand ontgaan en iedereen weet of die persoon gevaccineerd is of niet, ze vertelden het je zelf op facebook op straat, op een feestje, op je werk. Binnenkort kent iedereen meerdere mensen die dood zijn gegaan. Ga dat maar eens verklaren voor jezelf?

“You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.” ― Abraham Lincoln

“Je kunt sommige mensen altijd voor de gek houden,
en alle mensen soms,
maar je kunt niet alle mensen altijd voor de gek houden.” 

Na twee jaar gaat er dit jaar in 2022 een einde komen aan de virus waanzin, definitief, voor altijd. De Deep State die dit alles over de wereld hebben afgeroepen gaan hun Waterloo vinden, samen met de farmaceutische industrie, de de media, de politiek, de politie, de rechtspraak, de COVID NSBers, allemaal. 

De leugens en tegenstrijdigheden zijn niet meer te verbergen, iedereen gaat het zien. Nu al zie je verdacht veel ambulances met gillende sirenes door de straten rijden op weg naar een spoedgeval, meer als ooit te voor. Ik noem ze sarcastisch de vaccinatie express. Sarcastisch want we aanschouwen het nu al jaren en jaren. Het stond allemaal reeds in de geschiedenisboeken, de Spaanse griep, exact het zelfde, een virus, ontwikkeld in het laboratorium, verspreid via vaccins, gepatenteerd, dus je weet wie de eigenaar is en het geld verdient aan de bio-oorlog.

Ik zie de krampachtige wijze hoe kranten en sociale media reageren met censuur, Fact-Check teams, hoe verkiezingen wereldwijd verkracht worden om toch door te kunnen reageren. Ik zie een privé organisatie als het WEF die orders uitdeelt aan politici overal ter wereld en ook in Nederland. De beerput ligt al open, de papieren zijn al verspreid via internet en zichtbaar voor een ieder die verder kijkt dat het NOS / RTL journaal en niet dom gehouden wordt. 

Ik zie het grove politiegeweld tegen burgers gelijk een dictatuur beaamt want de stem van het volk zal de kop ingedrukt -moeten- worden om niet teveel mensen wakker te maken. Zoals altijd en overal kan een dictatuur uitsluitend gehandhaafd worden mer geweld.

Het doel: Jou en mij dood maken, de wereldbevolking verminderen, nu al het grootste horror verhaal uit de geschiedenis. Werkzame medicijnen tegen het lab. virus als HCQ en Ivermectine zijn verboden en alleen voor de ingewijden te verkrijgen die wat verder kijken als de neus lang is. 

Onderstaande een video met de geschiedenis van Bill Gates die inzicht geeft in de duistere geschiedenis en hoe de lijntjes allemaal lopen. 

Een ding klopt echter niet in de video, de rol van Donald Trump. Ja hij heeft de Executive order voor de vaccins getekend, maar het is oorlog en dan moet je zetten doen om de vijand uit de tent te lokken;

Mike Donkers: “Wat Trump al die tijd al vertelde was, “leer voor jezelf na te denken”. Het is oorlog en dan is alles geoorloofd om de vijand op het verkeerde been te zetten. Inclusief diegene die nog niet geleerd hebben voor zichzelf na te denken en de volgers zijn van die vijand. Voor de zekerheid heeft hij ze verteld over de veilige route met HCQ. De Deep State is zichzelf aan het vernietigen dankzij de vaccin waanzin en die vijand mag je niet onderbreken bij de zelfvernietiging. Het plan van de deep state was immers een wereldoorlog en daarna nog even de nep virus crisis. Resultaat onder de lijn, vele miljoenen mensenlevens gered door het opofferen van een paar miljoen mensen die weigerden zelf na te denken. En zelfs daar staat nog een reddend medicijn in de startblokken (Regenaron) en andere zaken verkrijgbaar via de dierenhandel”.

Het resultaat van anderhalf jaar oorlog voeren achter de schermen en in het volle zicht voor heb die zien wat er gebeurde. Iedereen, werkelijk iedereen heeft zich bloot gegeven, een standpunt in moeten nemen. Elke politieke ‘leider’, elke journalist, elke dokter, elke verpleegkundige, elke rechter, elke politieagent, ME’er. Elke burger door hun standpunten te delen op sociale media. Van een ieder is terug te vinden hoe ze denken en handelden, via de zoekresultaten die ze bloot gaven aan big brother, alles is nu bekend. Het spel is uitgespeeld.

De eerste rechtszaken worden al gevoerd zoals die van Ghislaine Maxwell, andere grote zaken zoals de Neurenberg 2.0 zaak lopen al in landen als Canada en Polen en worden nog verder uitgebreid. 

De farmacie en daarmee iedereen die gelieerd is met deze industrie zal de klap gaan voelen, de industrie zelf zal ten ondergaan als de corruptie voor een ieder zichtbaar zal worden. Medicijnen die voor 90% mensen ziek maken in plaats van helpen genezen. Eeuwen mensen in angst houden voor niet bestaande virussen. 

De media, die al meer als honderd jaar de leugens ondersteunden

De politiek die via stem fraude aan de macht kwamen om vervolgens alles behalve het volk te dienen.

Maar ook de positie van de dokter, de rechter, de politieagent, het bewijs is verzameld en zal gebruikt worden. 

De komenden jaren zullen nodig zijn om de wereld weer op de rails te krijgen, maar ik heb goede hoop gezien de resultaten van juist Donald Trump die hij in slechts vier jaar heeft laten zien.

Ik heb alle vertrouwen in een glorieuze overwinning die nog dit jaar 2022 gestalte gaat krijgen. Het alternatief zou een wereldwijde burgeroorlog worden en dat gaat niet gebeuren !!

2022 is ook het 22 ste jaar dat ik stap voor stap in verzet ben gekomen. Van kwakzalver (2009) naar complotdenker en wappie, maar nu op naar de vrijheid en de overwinning. 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk