Elke ME’er heeft ook een gezin, een thuisfront


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #292


Elke ME’er als verlengstuk van de Dictators, dat is maar al te duidelijk als we (weer) de beelden zien van het in elkaar rammen van geweldloze protesteerders zoals op 2 januari in Amsterdam als die hun burgerrecht uitoefenen; “Protesteren”. Thuis bij al deze ME ‘agenten’, het zogenaamde thuisfront, moeten ze deze beelden toch ook zien. En ook al worden agenten (bewust) zoveel mogelijk onherkenbaar gemaakt, toch zullen er veel dames niet trots meer kunnen vertellen dat haar man bij de ME zit. Het merendeel van de bevolking heeft het al lang gehad met deze knokploegen vermomt als wet handhavers.

Er gaan geluiden op dat de werkdruk gaat meewegen bij de ME, mooi, dat is een overwinning voor het volk. Ik vernam ook dat het aantal ziekmeldingen aan het stijgen is onder de ME, mooi eveneens een overwinning, chapeau.

Met dit Franse woord kijken we even naar de Franse knokploegen, cq de Gendarmerie. Daar loopt die werkdruk al vele jaren uit de hand, niet zo maar enkele weekenden maar soms elke of meerdere dagen per week het hele jaar door alle vele jaren op rij. Dit schreef ik al eerder over de protesten in Frankrijk, een uitputtingsslag tegen het gezag. Maar dat ging over allerlei misstanden, nu gaat het soms over leven en dood, vaccinatie dwang met een experimenteel en potentieel dodelijke injectie, de ‘raadselachtige’ oversterfte, is dat geen bewijs? Hou die cijfers maar eens in de gaten als de boosters meer en meer hun ‘werk’ gaan doen !!

Frankrijk dus, …

Eerst waren er de Nuit Debout, de Nacht Wacht demonstraties in meer als 100 steden in geheel Frankrijk. Deze begonnen op 31 maart 2016 tegen de arbeidswet. Met tussen de 390.000 en 1.2 miljoen deelnemers doen ze een aanslag op de politie bezetting. In de avonduren herrie maken op straat zal niemand zijn ontgaan ter plaatse, daar hoefde niemand de TV voor aan te zetten. In het begin vonden deze protesten elke avond / nacht plaats en vele andere landen namen de Franse initiatieven over. Uiteindelijk vonden er 408 dagen aaneengesloten protesten ergens of meerder steden tegelijk plaats. De Fransen weten dus dat ze elke dag rekening moeten houden met een verstoorde nachtrust, geblokkeerde wegen en andere ‘ongemakken’. 

Amper bekomen van deze onrust starte in oktober 2018 de volgende revolutie, de Gilets Jaunes beweging wordt bekend en verspreid zich over vele landen, elke zaterdag en soms andere dagen zijn er landelijke protesten met als speerpunt Parijs. Al snel komen de door George Soros gesteunde groepen als Antifa in actie en de zaken lopen uit de hand. Met al snel 19 dodelijke slachtoffers en over de duur van de protesten zo’n 5.000 licht tot zwaar gewonden waarvan velen voor het leven getekend. Maar elke week waren ze er weer met vele 10.000 den overal in het land tot soms meer als een miljoen. Een ander deel van de acties waren de bezettingen van de rotondes op strategische plaatsen, dag en nacht 24 uur per dag verkeersvertragingen, in regen, sneeuw, vorst en bloedheet weer, en bij al die demonstraties was er de inzet van de Gendarmerie. Een uitputtingsslag, want de betogers waren altijd in de meerderheid.

Zijn deze mensen boos op de overheid, ja dat kun je wel zeggen met zo’n inzet. Pas met de Corona lockdown, het confinement kwam er een noodgedwongen einde aan de beweging. Maar de brandstof is nu weer duurder als toen en het ongenoegen neemt ongekende vormen aan door de COVID maatregelen, uitsluiting, apartheid en ontslagen.

De acties zijn weer opgestart midden juli tegen de invoering van het Pass Sanitaire, hoe lang gaat dit weer duren en in welke mate wordt de strijd voortgezet, komen alle actievoerende groepen Nuit Debout, Gilets Jaunes en de Pass Sanitaire tezamen voor giga acties. Ik denk dat het barsten of buigen gaat worden tegen de totalitaire dictatuur. Laat dat maar aan de Fransen over, dit is niet de eerste revolutie die ze hebben ontketend, en met succes !!

De Fransen weten dat de lange adem van de overheid niet lang genoeg is als ze echt kwaad worden en vastberaden de strijd aangaan.

Is het volk in oorlog tegen de regering en daarmee ook tegen de Polite / Gendarmerie en … ?

Het antwoord kan alleen maar een volmondig “JA” zijn als er zoveel doden en gewonden vielen onder de betogers en ‘orde handhavers’. Onder deze groep de politie/gendarmerie werden ook meer als 100 zelfmoorden gemeld in slecht èèn jaar tijd. Logisch gevolg van de beelden die herkenbaar de gehele wereld over gingen. De Franse overheid kwam met de maatregel dat de makers van die beelden een boete van € 45.000,00 konden verwachten. YouTube werd op slot gegooid, gecensureerd, maar nog steeds kunnen we overal (Live) beelden zien en miljoenen foto’s. Dreigementen van de overheid zijn niet te handhaven door de reeds zwaar overspannen Gendarmerie, cq oorlogstroepen. Beelden die ook uitgezonden worden door alternatieve streaming media als “The War Room”. 

Met alle dreigementen van ontslag en valse vaccinatie mandaten komt men aan het belangrijkste grondrecht; “Het vege lijf redden”.

Ben je het niet met mij eens dat: “Iedereen die nu, op dit moment van de geschiedenis, nog in het uniform van de vijand loopt, de vijand vertegenwoordigend, tegelijkertijd geen vrienden van het volk meer kunnen zijn”.

Dit moet op het thuisfront ook duidelijk zijn in alle lagen van het gezin en tot spanningen leiden. Een morele strijd die daar gevoerd wordt.

Kom in het verweer, ook jullie vallen gewoon onder de dictatuur, Politieagenten, ME’ers, zien jullie dat niet? Met de Sociaal Krediet Systeem hebben ze de meerderheid van de polite helemaal niet meer nodig, alles wordt geautomatiseerd, je bent overbodig, uitgerangeerd, en alle aanzien reeds kwijt. 

Vroeger had ik nog respect voor een politie agent, het onbeschofte en onmenselijke ME gedrag straalt af op de gehele politie macht. En oh ja, ik maak nog steeds wel eens een praatje met ‘die gasten’, maar alleen met het idee; “Hoe kan ik uitvissen aan welke kant van de streep ze staan en kan ik hun moraal ondermijnen in het geval ik kan beoordelen dat ze aan de verkeerde kant staan”. Zelfs hier in Frankrijk met een taal barrière kan een enkel woord een gezichtsuitdrukking oproepen die alles verraad.

Vroeger had ik een vriend die bij de politie zat, hij vertelde dat ze toen al, zo’n dertig jaar geleden dat ze bij elkaar in de buurt woonden vanwege de veiligheid. Ik vraag mij af of men nu inmiddels al het uniform pas op het bureau aantrekt?

Ik eindig dit betoog wederom met “Chapeau”: Petje af voor de bevolking dat nog steeds niemand door het lint is gegaan en men aan aan massa de vrede weet te bewaren in het zicht van de vijand”. 

Lees ook de Andere Krant: Blue Truth helpt politie-agenten in gewetensnood


Beste agenten, dit is waarom wij denken dat jullie ook je hersenen niet gebruiken, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk