Dodelijk vax experiment partij(en) ontdekt !

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #291


Fuellmich: Nieuwe bevindingen zijn genoeg om hele VVV-industrie te ontmantelen [VIDEO]

Fuellmich: Dr. Mike Yeadon liet zien hoe ze batches binnen batches gebruikten om uit te proberen welke doses nodig zijn om mensen te doden en verminken. Vanuit een juridisch perspectief, is het onontkoombaar bewijs van voorbedachte rade. Zodra er bewijs is van voorbedachte rade, is er geen immuniteit voor wie dan ook.

Onderzoek binnen alle 50 staten in de VS en de VEARS database brachten de dodelijkheid van sommige batches aan het licht !

ER-Editor: Dit is een van de laatste videodiscussies van ongeveer 19 minuten tussen Dr. Reiner Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg, advocaat Viviana Fischer en de Britse arts Sam White over de bevindingen dat een klein aantal partijen vaccins in verband is gebracht met de meerderheid van de sterfgevallen en verwondingen als gevolg van de vaccins.


Bron artikel: Fuellmich: New Findings Are Enough to Dismantle Entire VVV Industry [VIDEO]
Door TLB staf

Het is niet waar dat er in alle vaccins hetzelfde spul zit. We hebben harde bewijzen dat de batches vaccins verschillende ingrediënten bevatten.

Vaccinatie, een experiment binnen een experiment, …

Sam White: We hebben experts die praten over de VAERS gegevens en ‘loten’, niet partijen. En ze hebben het over 11 loten met 6 0r 7% van de sterfgevallen, wow.

Wodarg: Artsen moeten weten dat de BATCHES NIET GECONTROLEERD ZIJN.

Fuellmich: Wat Mike Yeadon bedacht is dat er een kans van 1 op 200 is dat je een van die gevaarlijke partijen of loten tegenkomt. Het is net Russische roulette. Wodarg: Dit is geen Russische roulette, het is een PROEF, het is gepland. De partijen worden ergens heen gestuurd, ze worden gebruikt en geregistreerd. Wat ze ook ontdekt hebben is dat wanneer één bedrijf, zeg Pfizer BioNTech, iets van plan is, de anderen zwijgen. De anderen zullen de experimenten niet doen. Maar dan zullen zij opstaan en iets doen, misschien is AstraZeneca de volgende of Johnson and Johnson die iets willen uitproberen binnen deze massale proeven. De domme dokters denken dat ze dezelfde injecties geven. Maar dat is niet waar. Ze worden misbruikt voor deze zeer grote proef waar geen ethische commissie is! Het is een duistere proef waar de mensen slechts de slachtoffers zijn. En misschien zijn ze mensen genetisch aan het modificeren en hebben ze patenten op dit spul.

Er zijn 120 nieuwe vaccins in de pijplijn.
Ze willen allemaal hun producten uitproberen en nu is de tijd dat ze het kunnen doen omdat we nog steeds bang zijn dat we een vaccin nodig hebben.

Het is erger dan Neurenberg wat er nu gebeurt.
Het is afschuwelijk. Er zijn nu duizenden Mengeles. Sommigen van hen weten dit niet, maar sommigen weten heel goed wat ze doen. En ze vermoorden duizenden mensen. Fuellmich: Opzettelijk. Wodarg: Ja, opzettelijk.

Fuellmich: Het is een gecoördineerde inspanning, anders zouden ze het niet op een gesynchroniseerde manier doen, eerst door BioNTech Pfizer, dan Moderna, dan Jansen. Ze doen het op een zeer gecoördineerde manier zodat ze elkaar niet in de weg zitten. Ieder van hen doet zijn eigen experimenten binnen een experiment. De hele farmaceutische industrie weet het. Ze willen er allemaal aan meedoen, inclusief het Paul Ehrlich Instituut, dus het is slechts een kwestie van tijd totdat alle anderen meedoen en het nog erger maken, want het is gemakkelijk om degenen die de misdaden al plegen af te persen, zodat anderen zullen worden toegelaten tot deze massale seriemoord.

Fuellmich: Dit maakt het voor elke advocaat in deze wereld makkelijk om opzet aan te tonen. Het is onontkoombaar – uit deze grafieken, kun je opzet aantonen. Ze gebruiken opzettelijk verschillende doseringen, op elkaar afgestemd zodat ze elkaar niet in de weg zitten om te proberen uit te vinden wat het beste doodt of het beste verminkt.
Deze bevindingen in het bijzonder hebben immense juridische gevolgen – immense, want zodra je tot de conclusie komt dat ze dit opzettelijk, met opzet of zoals Martin Schwab het formuleert kwaadwillig doen, staan in de Verenigde Staten de sluizen open voor punitieve schadevergoedingen. Je kunt waarschijnlijk oplopen tot 21 keer de werkelijke schade, die wordt opgeteld bij de werkelijke schade. In deze gevallen kunt u zelfs tot 1.000 keer gaan, omdat deze mensen zo ernstig gewond zijn geraakt. Dit kan genoeg zijn om de hele industrie te ontmantelen.

Bron video op BitChute


Exclusive: Have 100% of US Covid-19 Vaccine Deaths Been Caused by Just 5% of the Batches?


Vaccinatie, ik ben gekke Henkie niet, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk