Mijn woord voor 2021: “hersenverlamming”, maar ik heb hoop op snelle genezing, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #290


Wat schrijft WikiPedia over “Hersenverlamming”; “is een stoornis die wordt veroorzaakt door schade aan de hersenen tijdens of vóór de geboorte. Naar de Engelse aanduiding wordt het ook wel cerebral(e) palsy genoemd. Een hersenverlamming gaat vaak gepaard met een slechte coördinatie, spraakproblemen en leerproblemen.


Mijn aanvulling; “Hersenverlamming kan eveneens optreden door een duivelse vorm van geavanceerde propaganda methoden waarbij alle media samenspannen met de politiek en de hersenen worden geïnjecteerd met emotioneel denken los van elke logica met als resultaat een constante factor van dagelijkse angst”. 

Dit fenomeen zagen we in 2020 langzaam de kop opstekenen wat zich tot nieuwe levensvorm ontwikkelde in 2021. Het beste voorbeeld van de totale loskoppeling van logische denken is dat een groot deel van de bevolking het sprookje geloofde dat ongevaccineerden een bedreiging konden vormen voor de besmetting van gevaccineerden. Dus ik gebruik geen condoom waardoor jij het risico loopt om zelfs met een dubbel of driedubbele condoom iemand te bevruchten. In deze orde kan je dit sprookje wel zo ongeveer inschatten. Het toppunt van hersenverlamming !!

Het ergste is dat we bij deze groep voor een deel met een onomkeerbare hersenschade te maken hebben; “Hersendood”. Die zijn niet meer te redden, nooit meer. Wat ook niet meer te redden is, maar dan voor de gehele groep is de onomkeerbare verandering op DNA niveau op het besturingsniveau van het lichaam. Wat dit gaat betekenen, daar kunnen we alleen maar naar raden, duidelijk is wel dat deze groep door de hersen verlammende angst hun gehele toekomst -vrijwillig- uit handen heeft gegeven.

Bij de meldingen in vaccinatie bijwerking systemen als het Lareb en Vears hebben we al gezien dat het voorplanting mechanisme van deze genetisch veranderde “mensen” (?) dermate verstoord is dat voortplanting (vaak ?) uitgesloten is. 

Ten voeten uit; “Dit was altijd een vrije keuze voor iedereen”, de grondwet en internationale wetten maakte dat regeringen, instanties en bedrijven dit nooit wettig hebben kunnen uitroepen maar altijd spraken in termen van “mandaten”, waar geen enkele verplichting aan ontleend kon worden. Allemaal een gevolg van de hersenverlamming dat mensen hieraan slaafs gevolg gaven.

Maar er is hoop op twee fronten. 

1. De vaak dodelijke bijwerkingen van vaccinatieschade kunnen in veel gevallen omgekeerd worden met de “verboden” medicijnen als HCQ,  Ivermectine en soortgenoten.

2. Ten tweede zijn de leugens van de overheid, wereldwijd dermate vormen aan het aannemen dat iedereen de leugens nu ondervind met de ogen gesloten. De beloofde vrijheid kwam maar niet, de horizon ging zich steeds verder verschuiven wat mensen dwingt om na te gaan denken. Na vaccin 1+2 zou men vrij zijn. Zelfs al na vaccin 1 van Jansen. Toen kwam de booster, en nu spreekt men inmiddels al van nummer 4-5 en zelfs nummer #6 !!

Wie gaat daar in mee? 

Alleen de hersendoden zullen de slavernij niet gaan ontvluchten en zich blijven richten op de vervagende stip op de horizon.

De groep die al te maken kregen met nare bijwerkingen worden pijnlijk gedwongen om hun standpunt bij te stellen, sommigen letterlijk aan de rand van de afgrond.

Anderen hebben meer geluk en kennen meerdere mensen die dit heeft getroffen en zijn tot nadenken aangezet, of een min of meer gedwongen ontwaken. 

En in tussentijd werd in de hersenverlamming periode een totale coup gepleegd wat ik al sinds 17 maart 2020 per dag bijhoud boven aan elke pagina. (Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #290)

Nederland is een van de koplopers in de wereld van de totalitaire dictatuur wat duidelijk gemaakt wordt in onderstaande betoog op de laatste dag van afgelopen jaar 2021, de zichtbare invulling van “Agenda ’21”.

Kijk, en laat dit een onderdeel zijn van je genezingsproces !!

Directe link naar de YouTube video in het geval YouTube je (weer) op een dwaalspoor zet


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk