dotcom.radio aflevering 293 van 02-01-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #293


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering afsluiter van het jaar – het sleutelwoord van deze weken is ‘paniek’ alles moet er nog even doorgedrukt worden. – de Rechtspraak staat sprakeloos, de leugen regeert en wordt verkracht – Ghislaine Maxwell veroordeeld, de beerput gaat open – Ivermectine toepassing wereldwijd – het COVID circus – Wat gaat er gebeuren met onmenselijke DNA gevaccineerden – en meer, veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

spreuk

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* ME doet in Venray een inval bij een presentatie van Burgerfront
ME doet inval in pand waar bijeenkomst tegen coronamaatregelen wordt gehouden Tijdens de bijeenkomst sprak Jeroen Sloendregt van Burgerfront het publiek toe. Vanwege de harde lockdown zijn bijeenkomsten verboden.

[Mike] Naar aanleiding van het kort geding op 15 december j.l. van het Cidi tegen Thierry Baudet, leider van het Forum van Democratie, heeft een aantal overlevenden en nabestaanden van de Holocaust Thierry Baudet als steunbetuiging een getuigenis toegestuurd.

* Telegraaf: Vanaf 15 januari past Frankrijk de coronapas aan. De bestaande wordt vervangen door een vaccinatiepas. Negatieve tests zijn dan niet meer voldoende om toegang te krijgen tot een evenement of horecagelegenheid. De huidige pas wordt volgens media vervangen omdat die te vaak wordt vervalst.

[Trienke] NOS Duits hulppunt voor omgang met complotdenkers: ‘Het liep soms hoog op’
– In de Duitse deelstaat Brandenburg is er daarom sinds kort met ondersteuning van de overheid een speciaal hulppunt ingericht, waar partners, familieleden of collega’s van complotdenkers naartoe kunnen voor ondersteuning. De complottheorieën bemoeilijken op dit moment veel relaties of maken ze zelfs onmogelijk.

Noot: de COVID apartheid maatregelen bemoeilijken op dit moment veel relaties of maken ze zelfs onmogelijk.

[Mike] Raad voor de rechtspraak vernietigend over noodzaak uitbreiding coronapas (de Telegraaf)
– Het advies dateert van 17 november, maar demissionair coronaminister Hugo de Jonge stuurde het vorige week, twee dagen voor Kerstmis, naar de Tweede Kamer.

[Mike] Zwembad Hilversum hoeft coronapas niet te controleren RTL nieuws
– De rechter oordeelde dat zwemles valt onder onderwijs en dat het zwembad daarmee geen binnensportlocatie is.

* Cafe Weltschmerz Raad van State fluit coronamaatregelen regering België terug

[Mike] ME in staking bij grote nieuwjaarsdemonstratie a.s. zondag
[Sailor] Demonstratie in Amesterdam verboden

[Lievergezond] FVD wil chaos. Doodeng,” twittert Segers. Van Meijeren dient hem van repliek: “FVD wil vrijheid. Dat is niet doodeng. Doodeng is een tirannieke regering die onrechtmatig en onder valse voorwendselen grondrechten van burgers afpakt, om een totalitaire controlestaat uit te rollen. Verzet daartegen is niet alleen moreel gerechtvaardigd, maar ook een plicht.”

TRUMP– & –Qanon

* Jury vindt Ghislaine Maxwell schuldig aan sekshandel met minderjarigen

[Mike] I believe Operation Warp Speed to be two-fold.

1. Trump not only moved the timeline of their plan up by many years, but he allowed them to get their first vaccines distributed ASAP. That necessitated the acceleration of their phase two variant which brought about the need for new vaccines and boosters. This accelerated rollout made their plan obvious to the whole world. Endless variants and endless vaccines and the ostracization of anybody who didn’t comply. Exposes Fauci, Big Pharma, the Biden administration, Media, etc.

2. The second part is the behind-the-scenes production of an effective single vaccine that works against all future variants. This catch-all vaccine destroys their plan in one blow. While they are gearing up for a “Dark Winter” and more lockdowns, we get news of a vaccine that ends the current virus and all future viruses they could throw at us.

The point here is that while the DoD and HHS were helping to rush the ineffective Big Pharma vaccines to market, they were working on their own vaccine in secret. There were zero leaks and that tells me it was a White Hat operation. Part of the mandate for the DoD and HHS under OWS was to “assist in the development” of the Big Pharma vaccines but clearly Big Pharma wasn’t in the loop about this new military vaccine that could end the pandemic outright.

When I look at the above results, it tells me that Trump’s pro-vaccine stance isn’t geared towards his base. A majority of his supporters will still vote for him regardless, and those same supporters still won’t get the jab even though Trump supports it. Trump knows all of this. Trump has taught his base to question what the mainstream media and government officials tell us. Trump has taught us to do our own research and use our freedom of choice to make the decision we feel is best. So if his pro-vax stance isn’t geared towards his supporters, we can logically determine it’s for those who don’t support him.

Clif High has presented what I would consider to be the best explanation of Trump’s pro-vaccine stance. This brief 15 minute video outlines it. It’s a great theory that fits the facts available to us.

When Trump talks about the vaccines, we simply can’t take him at face value. EO 13887 and OWS dramatically accelerated all timelines, causing the Deep State to panic and go all-in on increasingly unhinged mandates, variants, and vaccines. Don’t forget what Trump’s ultimate goal here is – he is trying to unite America against those who seek to control and destroy us. He is engineering a mass awakening and he has to do so while carefully navigating the COVID and vaccine situation. How do you reach the half the population who have been savagely indoctrinated by the leftist universities and mainstream media? They believe the vaccines are literally the only solution to ending the pandemic. How would the media react to Trump coming out against the vaccine?

We can speculate all day long as to why Trump is doing what he is doing but we won’t have the answers until the dust settles. If you’re looking for why he has been so consistent in his pro-vax stance, you won’t find the answer here but this is what I can tell you – Donald Trump knew a pandemic was coming and he took steps to prepare for it.

What his military vaccine news demonstrates to us is that we still don’t have the full picture of what is truly going on behind the scenes in the war against the Deep State. You know who does have the full picture?

President Donald John Trump
Let’s not lose faith in him now.

War room: Lets Go Brandon wordt gewoon herhaald door Bidden, “I totally agree” Is hij een beetje seniel of veel, …

CORONA

* Hoe heeft deze rechter haar (rechten)diploma ooit behaald? – Maria Louise en Jeroen Pols
– Fraude report BMJ over goedkeuring mRNA vaccin
– Verantwoordelijke getuige kwam gewoon niet opdagen na vernietigend rapport
– Alle toepassingen en vergunningen rammelen, er wordt nu al gesproken door Jeroen Pols in termen van dood door schuld !!
Fabrikanten geven zelf toe van de -producten- niet werken tegen de verspreiding van het ‘virus’ daar zijn ze ook nooit op onderzocht in hun documentatie

[Decem] Engelse krant the Sun 2020: Een zieke claim: Anti-vaccers vertellen dat COVID een complot is om iedereen te micro-chippen
Engelse krant the Sun 2021: Microchip onder je huid kan COVID status tracken net als een QR code op je telefoon

* ZeroHedge 2,400 Flights Canceled Since Christmas Eve On Crew Shortage

[Lievergezond] Professor Sucharit Bhakdi: “Oproep aan alle oogartsen, luister naar welke informatie verzameld kan worden.” … inzicht in zaken die zich aan het ontwikkelen door de vaccinaties zijn (bloedklontering)

[JVG] Zo erg is de pandemie in Spanje :Valencia ontslaat ca 3000 zorgmedewerkers, allen oppositie, stemmen tegen aannemen 8000 zorgmedewerkers.

[Medusa] Willem Engel over virussen
– Bestaan ze als levend organisme nee
– mRNA is geen vaccin en bovendien genetische wat veranderingen aan het DNA 8 generaties kan doorgeven
— de ontbrekende vragen
— Waarom is er nooit een dubbelblind onderzoek gedaan naar de werkzaamheid van vaccinaties
— Bekend dat veiligheid onderzoeken de laatste 32 jaar nooit gedaan
— Als een virus je niet kan besmetten, hoe vindt de overdracht dan plaats (Vaccinaties)

* In een interview met Dr. David Martin vertelde hij dat de farmaceutische industrie sinds de regering van Regan verplicht zijn een accurate VEARS database te onderhouden. Dus als ze zeggen dat de VEARS database niet correct is ze daar zelf verantwoordelijk zijn. Dat kun je zien in deze video op 49.00 minuten, helaas is Dr. David Martin totaal niet op de hoogte van het Plan en het standpunt hierin van Trump en gaat hij daarin totaal de mist in door op 58.00 Trump voor een leugenaar uit te maken. Weer iemand die van zijn voetstuk is afgevallen Dr. David Martin

– Voor iedereen moet duidelijk zijn dat de waarheid, – voor iedereen – pas uit te spreken is als we weer volledige controle hebben over de nep nieuws leugen media !!

[Decem] Ron Wathkins: The NYPD are now just vaccine enforcers for Big Pharma. – Escape from New York is no longer a movie. – This tyranny needs to stop!

[Edwin] Openlijk twijfelen aan het nut van vaccinatie betekent dus dat je eruit geflikkerd wordt? Radio 538 neemt afscheid van ochtendshow Frank Dane

[Melkmeisje] Meneer Fauci, hoe duidelijk wil je het hebben. Over het tijdperiode om een vaccin te testen op werkzaamheid en veiligheid, … wat hij zegt is dat met de huidige vaccins alles overboord is gegooid

[Lievergezond] Oversterfte in Europa (bron euromomo obv z-scores) NL op nummer #1

[Gaia] 17 mensen na dodelijke vaccinatie onderzocht 90% hadden orgaan uitval, zowel jong als oud !!

[Marij] Het nieuwste complot: if they  kill the vaccinated ones, the remaining people would be mostly unvaccinated ones (which are not that  easy to control)! Do you think elite would want this? 

create a 100% deadly pathogen but not  release it yet. Immunise people against that deadly danger by using Covid19 vaccine as a coverup.  Vaccinate a planned target number of people. And then, in the future release and spread that deadly  pathogen. Only some of the vaccinated ones would survive, everybody else would die. All of us, the  unvaccinated people would be eliminated! 

Noot: complot zal een complot blijven

[Kefirkev] Behhh Schaapjes staan massaal in de rij bij AHOY (it’s heppening)

[Livergezond] Nep foto doodskisten Bergamo Italië uit 2020 bleek uit 2013 te zijn Lampedusa

[Will] Diederik Gommers over het corona beleid, hij is zich al aan het indekken en krabbelt terug !
– Het is een virus van niks !!

[Medusa] Ziekenhuis horeca gewoon open terwijl de rest van NL dicht is

[Medusa] Waarom moeten kinderen gevaccineerd worden? Omdat dan de vaccinatie makers wettelijk bescherming genieten van bijwerkingen bij zowel de kinderen als volwassenen

[Marij] Pfizer werkt al lange tijd samen met Alipay, een platform dat wordt gebruikt om COVID-paspoorten in China te implementeren en een instrument van de CCP bij de opbouw van China’s sociale kredietsysteem.

SOCIALE MEDIA

* Ik ben op GETTR Gedachtenvoer
GETTR is onder supervisie van Jason Miller (Steve Bannon WarRoom team)

GEDACHTENVOER

* Even een gedachte; “Gaat de depopulatie agenda volgens plan?
– Bij de vorige poging via vaccinatie, de Spaanse griep hadden we ergens tussen de 50 en 100 miljoen in slechts 2 jaar.
– Nu wellicht zo’n 2 miljoen in de zelfde periode en vele lopende tijdbommen

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten