Praktijk ervaring met het ‘niet bestaande levende virus’. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #287


Wat mij opviel gedurende de crisis, vooral in het begin. Ten eerste, voor de duidelijkheid, geloofden we bij dotcom.radio al sinds 2009 niet meer in het bestaan van een levend virus die iedereen willekeurig kan besmetten, zomaar pats, boom, zonder dat je ergens invloed op hebt. De natuur maakt geen fouten, alles is in balans ontworpen en houdt zichzelf in stand.

Als je wat logische gedachten loslaat kan ik de waanzin helemaal niet meer bevatten, ik bedoel; “Hoe was het in hemelsnaam mogelijk dat iedereen in dit amateuristische toneelstuk geloofde?”


Vroeger was ik twee keer per jaar flink verkouden, maar thuis in bed kruipen was er nooit bij. Deejay’n in het weekend was immers veel te leuk en de man van personeelszaken en vele collega’s kwamen ook in de discotheek, parttime ziek zijn kwam nooit in me op!

Toen ik leerde (en in de praktijk bracht) dat mijn vitamine en mineralen status wel een oppepper konden gebruiken ben ik nooit meer verkouden geweest, nooit meer, griep en energie gebrek, “Wat zijn dat?”

Toen de crisis begon dacht ik, het zal wel. Je kijkt en observeert de wereld echter wel anders. Drie weken voor voor de eerste strenge lockdown in Frankrijk verkocht ik mijn auto in Nederland en ging met de TGV naar Parijs. Op het station van Breda zat èèn meisje met een mondkapje op. De enigste die ik tegenkwam op de hele reis naar Never. In de Parijse metro hing een ieder dicht opeen gepakt en greep zich vast aan alles om staande te blijven. Nou dacht ik, als een virus zou bestaan moet morgen heel Parijs besmet zijn als dit elke dag zo gaat. Maar nee, geen enkel alarmerend bericht, de wereld draaide gewoon door, geen zieken, geen massale ziekmeldingen bij bedrijven niets gebeurde er, en dat was ook mijn verwachting. Iedereen bleef handen schudden en zoals gebruikelijk in Frankrijk elkaar zoenen.

Langzaam werd de gekte in de wereld steeds meer duidelijk, dat er van geen pandemie sprake was maar uitsluitend van een goed geoliede propaganda machine.

Acht weken strenge lockdown (confinemant) verder en ik kende nog steeds niemand die dood gegaan was, alleen enkele mensen die het verschil niet weten tussen de griep en Corona en iedereen lieten weten dat ze flink ziek waren geweest, de categorie aandachttrekkers en ‘beroeps’ zieken. 

En toen begon het pas, handjes wassen, afstand houden en wat later de mondkapjes. En dat terwijl de pandemie al een half jaar ‘wild’ om zich heen sloeg en er maar geen doden wilden vallen, behalve dan de mensen die vakkundig om zeep geholpen werden in het medische ’systeem’ zoals we toen al uitgevonden hadden bij dotcom.radio.

In het kort kwam het er op neer dat alleen nog het TV verslaafde volkje bang was en domweg deed wat er van ze gevraagd werd om weer een normaal leven te kunnen gaan leiden. En toen kwam de groene vinkjes orde, de medische apartheid, ik snapte er totaal niets meer van dat de hele wereld zo simpelweg, zo eenvoudig voor de gek te houden was, o-n-g-e-l-o-f-e-l-i-j-k !!

Nu begreep ik ook ineens hoe het zo ver kon komen dat de joden in de tweede wereldoorlog zonder verzet massaal naar de vernietigingskampen konden worden gedeporteerd. Een afwachtende houding, een ‘het zal toch niet waar zijn’ mentaliteit, we kijken het nog even aan. Boem te laat !!

Alle logica ontbreekt, nu ik en alle andere ongevaccineerden beschuldigd worden een gevaar voor de samenleving te zijn.

Volgens de “vaccinatie theorie” wordt er een kleine dosis van een virus ingespoten om het lichaam te trainen en antilichamen aan te laten maken zodat, als de ‘grote broer’ van ‘het virus’ langskomt je lichaam die vijand al herkent en er gewapend is met voldoende soldaatjes. Dat is althans de theorie.

In werkelijkheid leeft iedereen in een zwaar vervuild milieu met gifstoffen die het lichaam niet kan verwerken door ernstig vitamine en mineralen gebrek waardoor het lichaam moet terug grijpen naar een nood mechanisme en de griep intreed omdat de nieren als afval verwerking het werk niet meer aankunnen. Sommige mensen sterven jaarlijks aan het vitamine en mineralen gebrek waardoor de normale ontgifiging ontspoort met ziekte en zelfs de dood tot gevolg.

Dat verklaart waarom ik al 25 jaar niet meer ziek ben nu dat vitamine en mineralen gebrek werd onderkend en verholpen. Jammer, heel jammer dat al die ‘doktertjes’ dat nooit geleerd hebben en niet aan zelfstudie hebben gedaan!

Een deel van de vaccinatie theorie klopt echter helaas wel. Met vaccinatie wordt het virus wel degelijk ingespoten in het lichaam, tenminste, dat “iets’ wat men een virus noemt. Te weten AIDS US patent 5676977 – H1N1 US patent 8835624 – Ebola US patent 2012025 Swine Flu US patent CA2741523 A1 – BSE US patent 0070031450 ZIKA ATTC VR 84 Rockefeller Foundation – SARS US patent 7897744 & 8506968 Corona Virus US patent 10130701. 

Dus iedereen, 100% van diegene die een vaccinatie neemt heeft het ‘huidige’ laboratoriumvirus in zijn of haar lichaam. Sommigen merken daar niets van en worden ook niet ziek, nog niet zou ik willen zeggen, anderen krijgen lichte tot zeer zware nare bijwerkingen en velen zijn reeds dood gegaan. Een ruwe schatting, we denken aan meer als twee miljoen doden gezien de onderrapportage in de registratiesystemen. Vaccinaties waren altijd al medische experimenten, in het laatste geval echter extra experimenteel en niemand weet hoeveel mensen dit met de dood moeten gaan bekopen, moord met voorbedachte rade !! En het ergste, IEDEREEN heeft VRIJWILLIG meegedaan behalve de kinderen en (sommige) bejaarden, … denk daar maar eens over na

Waar de media propaganda nu de ongevaccineerden beschuldigd is het juist precies andersom en zijn het de gevaccineerden die besmet zijn. Een gevaar, ik denk het niet, maar we zijn beducht op mogelijk andere methoden die de ‘gevaarlijke gekken’ de Deep State mogelijk gebruiken om het lab. virus te verspreiden. Ook hier is een oplossing bij de hand in de vorm van Ivermectine, het zwaar verboden wondermedicijn. Dat is dus niet zonder reden dit verbod, het werk namelijk hebben ook sommige dokters ontdekt. (Noot: doktertjes is geen respect – dokters is een klein beetje respect)

Een virus uitrollen om totale wanorde te creëren en vanuit die wanorde een totalitaire socialistische dictatuur staat tot stand brengen, dat is wat we nu gezien hebben. 

Diegenen die het spel doorzien hebben zijn al lang aan het protesteren, we wachten nu rustig af tot jij het ook gaat inzien en -jezelf- gaat bevrijden, ….

In afwachting van, hoogachtend, ….


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk