dotcom.radio aflevering 292 van 26-12-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #286


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020 – 2021

Deze week in aflevering 292 Ik neem je mee op rijm naar 2022 – Zwarte puntjes sneeuw – Aangifte Hugo de Jonge – Uitspraak zaak Ghislaine Maxwell aanstaande – Trump (weer) negatief in het daglicht – WEF en de NL politiek – Building Back Better in de VS ondermijnt – Nogmaals de PCR test – Ongevallen polis en hartaanvallen – Vaccinatie graad veel lager – en meer, .. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Uit jouw lezing, sneeuw met zwarte puntjes
– NAC / selenium, zink en presepine

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Rob H] het gaat beginnen: Mordechai Aangifte tegen Hugo de Jonge
– Dinsdag al 30.000 aangiftes

* EllaSter: Brits team dient bij het Internationaal Strafhof klacht in van misdaden tegen de menselijkheid
– noot: HET ZELFDE CORUPTE aanspreekpunt met als enige voordeel, bewijsvorming verder niets

[Marij] In een juridische aanvraag van 46 pagina’s bij het Internationaal Strafhof op 6 december beschuldigden een onverschrokken advocaat en zeven aanvragers Anthony Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III en twaalf anderen van talrijke schendingen van de Neurenberg-code.

[Lievergezond] FvD – WEF bestuurd Nederland blijkt uit uitgelekte documenten. Alweer een complot minder. Een prive organisatie bestuurd onze dictatuur !!

* Maar eigenlijk niets nieuws die politieke inmening bij de gezondheidsradio podcast hadden we al wel eens het nieuws zo’n 12 jaar geleden via Alex Jones dat de agenda van de Bilderberg was uitgelekt en diezelfde inmening duidelijk maakte, en dat was de agenda van 1965, neem maar aan dat dit al minimaal 60 jaar gaande is. DEMOCRATIE was al die tijd al een farce

* GV Vrijheid of Gezondheid: Wat is het belangrijkste denk jij?

* GV Tientallen politici investeerden in Vax-bedrijven en profiteerden direct van hun eigen beleid.

TRUMP– & –Qanon

[Wida] Democraat Joe Manchin stemt tegen Bidens Build Back Better Act. Hierdoor sneuvelt het plan. Ik had nog nooit van hem gehoord. Een sleeper?
Did Joe Manchin just kill Build Back Better on Fox News?

[Sylvia] “Leg me dit eens uit over Trump?” Frontnieuws: Voormalig president Donald Trump vertelde zijn supporterspubliek dat ze “recht in de kaart spelen” door twijfel te uiten over of het niet nemen van COVID-19 vaccins.
Uit het artikel: Ondanks dat Trump het vaccin verheerlijkte, maakte hij er een punt van om te zeggen dat het niet verplicht zou moeten zijn.
– “Als je het niet wilt nemen, moet je niet gedwongen worden het te nemen, geen mandaten,” zei Trump.
– The Donald onthulde ook dat hij zijn booster prik had gekregen.

NOOT: dit verdient uitleg want hier klop niets van, Trump is niet gevaccineerd en pakte ook het booster vaccin niet maar motiveerde iedereen de alternatieve route te nemen met HCQ bovendien is Frontnieuws klaarblijkelijk niet op de hoogte van Q, … we leggen het uit, …

Wat Trump al die tijd al vertelde was, “leer voor jezelf na te denken”. Het is oorlog en dan is alles geoorloofd om de vijand op het verkeerde been te zetten. Inclusief diegene die nog niet geleerd hebben voor zichzelf na te denken en de volgers zijn van die vijand. Voor de zekerheid heeft hij ze verteld over de veilige route met HCQ. De Deep State is zichzelf aan het vernietigen dankzij de vaccin waanzin en die vijand mag je niet onderbreken bij de zelfvernietiging. Het plan van de deep state was immers een wereldoorlog en daarna nog even de nep virus crisis. Resultaat onder de lijn, vele miljoenen mensenlevens gered door het opofferen van een paar miljoen mensen die weigerden zelf na te denken. En zelfs daar staat nog een reddend medicijn in de startblokken (Regenaron) en andere zaken verkrijgbaar via de dierenhandel

[Sailor] Alle ogen op Trump betekent geen ogen voor andere zaken die nu het nieuws moeten gaan vullen.

[Mike] Ik ga het nog 1 keer opschrijven. Wie het daarna nog niet begrijpt of wil begrijpen heeft m.i. niets te zoeken op dit forum.

Als Trump die prikken niet versneld mogelijk had gemaakt hadden we maar liefst 10 jaar lockdowns gehad, compleet met zelfmoorden, depressies, hongersnood en totale vernietiging van de economie. Nu krijgen we iets meer dan 2 jaar gecontroleerd fascisme om belangrijke levenslessen te leren over spiritualiteit en zelfdenkendheid. Helaas zijn het harde lessen, want er vallen slachtoffers. Maar het valt in het niets bij de HONDERDEN MILJOENEN doden die anders gevallen zouden zijn. Bovendien is dit massale wereldwijde experiment voer voor MILITAIRE Neurenberg-processen.

Leer schaken en niet dammen!

* GV Dus jij denkt ook dat Trump deze dodelijke ‘vaccins’ promoot?

[Marij] Global Elites In PANIC As Ghislaine Maxwell Vows To ‘Name Names’ In Pedophile Ring If She’s Found Guilty

* Weet je nog dart na de inauguratie van Biden de lichten nog niet aan waren in het Wittehuis alias the White House. Ik vroeg mij af of ze nu weer aan waren maar de webcam van the With House isout of service

* Het is nu sinds 3 november in 2020 dat ik de knuppel in het hoenderhok wilde gooien. Dat ik het niet meer zag zitten verslag te doen na deze zo zichtbare oplichtingspraktijken. Maar dat bleek nog helemaal niets met wat er dit jaar gebeurde met het zo zichtbaar voor de gek houden van de vaccinatie, PCR test, zombies in giga getallen, de super zombies die zo eenvoudig voor de gek te houden zijn, zich zo makkelijk naar de vernietigingsovens laten leiden gelijk aan de joden in de vernietigingskampen.

CORONA

[Dorothé] Toen ik in het ziekenhuis lag heb ik me even voor onnozel gehouden en gevraagd of men wist welke vorm van cojona ik had gehad, dus de Delta of de Omicron. Nee, zeiden ze, dat kon de PCR-test niet uitwijzen. Dus ze weten zelf dat dat niet kan en dan verbaast het een mens toch dat iedereen meeloopt met het verhaal dat bij zoveel mensen Omicron getest geworden is.

* EJ Bron De volgende samenzweringstheorie wordt waar: de Covid-vaccinatie-microchip is er

* NaturalNews Mike Adams Biden’s promised “winter of severe illness and death” is coming true…

* FBTO sluit in haar ongevallenpolis hartinfarcten en beroertes uit

* Epoch Times Biden Plans to Deploy Military, Distribute 500 Million Tests Amid COVID-19 Omicron Wave
– Noot: iets zeggen te plannen is iets anders als ten uitvoer brengen, … oorlogstaal !!

[Luz] Heb je je booster voor de wintersport gehaald, wat denk je? Toch nog quarantaine (NOS)

* the Activist Post Japanese Government Tells Citizens: “Don’t Discriminate Against The Unvaccinated”
– noot: dat is wellicht de enigste overheid die het zo speelt ?

* Zerohedge COVID Outbreak Hits World’s Largest Cruise Ship
– For the second time this month, a cruise ship with fully vaccinated adult passengers and crew detected a COVID-19 outbreak. Forty-eight people aboard a Royal Caribbean Symphony of the Seas, the world’s largest cruise ship, tested positive for COVID on Saturday after returning from a week-long cruise.

[Marij] US Navy Warship Pauses Deployment After COVID-19 Outbreak Among ‘100 Percent Immunized’ Crew 

* En weet je het nog: Passengers on the Coral Princess cruise ship | 1,020 passengers and 878 crew members – wekenlang op het zelfde schip met dat gevaarlijke virus, maar ik heb nooit berichten gelezen van doden?

[Medusa] Nieuwe C19 gevallen pieken in Australië, ondanks werelds langste en strengste LOCKDOWNS. Maar bij Omicron geeft de PM het OP: ‘We moeten van overheidsbeperkingen naar een cultuur van eigen verantwoordelijkheid.

* Activist Post Absurd New COVID Rules Fine People For Going To Work, But They Can Go To The Pub

* Woord van het jaar: Prikspijt

* EFVV.EU Sinds het begin van de vaccinatie zijn er in Europa 102 kinderen tussen 0 en 17 jaar overleden aan injecties met experimentele vaccins! Slechts 1 dood kind had genoeg moeten zijn om dit bloedbad te stoppen! Let op de indrukwekkende stilte van de media over dit onderwerp, en wordt alstublieft wakker. We hebben het hier niet over de nadelige effecten, waarvan vele levenslang zijn!

[Geert] MUST WATCH VIDEO: JIJ BENT ALS OUDER STRAFBAAR ALS JIJ JE KIND LAAT VACCINEREN Het is nogal een statement van de in medisch recht gespecialiseerde advocaat Beate Bahner. Toch is zij zeer helder: Als arts, maar ook als ouder, ben je strafrechtelijk in overtreding als je kinderen laat vaccineren. Er zitten 2 componenten in de injectie (ALC 315 en ALC 159), te vinden bij de productinformatie op de site van Pfizer bij de EMA https://lnkd.in/dNY8ZFUz en bij het Paul Ehrlich Instituut https://tinyurl.com/2p8h6a2z beide niet goedgekeurd voor gebruik in mensen. Deze stof wordt geleverd door het bedrijf Echelon Bioscience, https://lnkd.in/dfDT-z9t wat geen farmaceutisch maar een technologisch bedrijf is. Er is geen enkele informatie over toxiciteit, kankerverwekkendheid of interactie met andere geneesmiddelen, waardoor het een grove schending is van artikel 95 van de geneesmiddelenwet, wanneer je dit zou inspuiten. Dit zijn massale schendingen van de klinische praktijk.

[Medusa] Vaccinatiegraad veel lager, wappies complotten komen weer uit
– Volgens het coronadashboard van de overheid is 85,9 procent van de bevolking volledig gevaccineerd. De website Our World in Data, die wordt bijgehouden door onderzoekers van de Universiteit van Oxford, geeft echter aan dat 67 procent van de Nederlandse bevolking volledig gevaccineerd is.

* GV Ivermectine het ‘verboden’ medicijn met natuurlijke roots, …

[Medusa] Frustraties bij artsen en apothekers. Maar ze worden nu ook wakker!
Noot: Een negatieve voorschrijf richtlijn is geen negatie voorschrijf plicht

* Activist Post Vatican Issues Vaccine Mandate for All Employees

* Activist Post Christmas Eve Travel Chaos: Hundreds Of Flights Canceled Due To Staffing Shortages

SOCIALE MEDIA

GEDACHTENVOER

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten