Dus jij denkt ook dat Trump deze dodelijke ‘vaccins’ promoot?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #283


Denk je dat echt of ben je (weer) iemand anders aan het napraten? Niets is minder waar, je wordt voor de gek gehouden op een groteske manier. Je snapt het niet meer, weet niet wat je nu nog moet denken? Ja wat wil je als je midden in een film begint te kijken dan kan je de draad van het verhaal niet meer volgen, zeker niet met de fake nieuws media en zelfs de berichtgeving van sommige alternatieve media die de plank mis slaan. 


Er zijn ook mensen die je weten te vertellen dat Trump net als al die anderen onderdeel zijn van de slechteriken, denk wat je wilt maar schreeuw het niet van de daken, op internet blijft je zoiets nog jaren en jaren achtervolgen. 

Toen we in 2009 op de gezondheidsradio vertelden dat een levend virus nog nooit wetenschappelijk was aangetoond, toen keek iedereen met ongeloof. Het duurde tot ruim een jaar in de huidige crisis voordat dit “virus bestaat niet” nieuws momentum kreeg in de alternatieve media. Zelfs het tevergeefs indienen van WOB (wet openbaar bestuur) in het Engels the Freedom of Information Act bij legio instanties wereldwijd deed de leugen media zwijgen.

Nog zo’n mooie post die ik las deze week op dotcom.radio cohost Mike zijn Factsforum; “Toen ik in het ziekenhuis lag heb ik me even voor onnozel gehouden en gevraagd of men wist welke vorm van cojona ik had gehad, dus de Delta of de Omicron? Nee, zeiden ze, dat kon de PCR-test niet uitwijzen. Dus ze weten zelf dat dat niet kan en dan verbaast het een mens toch dat iedereen meeloopt met het verhaal dat bij zoveel mensen Omicron getest geworden is”. Chapeau, zo kom je nog eens iets te weten dat je met fatsoen verder kan vertellen !!

Precies, zo is het, al die verhalen van nieuwe varianten zijn net zo fake als de test, het virus en IEDEREEN, die mede deze leugens in stand houden. Verpleegkundigen, dokters, rechters, BOA’s, politie, de politiek en de media. Wat een zooitje en hoe moeten we deze mensen allemaal gaan straffen voor het mede instant houden van de misdaad van de eeuw?

En dan het vaccinatie nieuws van Trump dat weer ineens overal opduikt?

Hij krijgt de vraag; “U bent een zakenman en ik maakt een product wat U verplicht om in te nemen, komt hier niet iets van corruptie om de hoek kijken?

Zijn antwoord; “Dit is erger want het gaat in je systeem, dit is niet zomaar een product, bovendien zijn er mensen die het daar niet mee eens zijn, sommige mensen hebben religieuze problemen, en ik heb totaal respect voor iemand als die het niet wil nemen. Bovendien hebben we binnenkort een massieve hoeveelheid immuniteit, inclusief de mensen die het reeds hebben gehad. Die mandaten vernietigen onze economie”. 

Nu even terug naar het plan dat alle Q volgers weten. Na Obama en 8 jaar van economische rampspoed zou Hillary Clinton de zaak volgens plan overnemen in 2016, een wereldoorlog starten gevolgd door een alles vernietigende pandemie exact volgens het schema zoals na 1914 / 1918 met de Spaanse griep die dood en verderf zaaide over de gehele wereld, … onder de gevaccineerden mensen !!

Tijdens zijn korte bewind werd onder Trump de economie weer ten gunste van iedereen gereset en bovendien alle politieke geschillen die de potentie hadden om tot een nieuwe wereldoorlog konden leiden gesust; Denk Oekraïne, denk China, denk Noord Korea. 

Door de vaccins versneld op de markt te brengen werd bij de gehele agenda van de Deep State een spaak in het wiel gestoken. Het volk kreeg de keuze om Trump te volgen of de Deep State met hun valse plannen.

Wil je een ‘vaccin’ nemen zonder de effecten te weten wat er op de lange termijn gaat gebeuren, jij krijgt de vrije keuze van Trump. Tegelijkertijd laat hij op TV zien wat zijn keuze is; “HCQ”, en genezen in slechts twee dagen. 

Intussen verzinnen de leugenmedia allerlei manieren om Trump anti vaccinatie uitspraken te ontlokken waarbij hij op een slinkse wijze meegaat in het ‘vaccinatie’ verhaal.

Waarom?

Omdat het oorlog is, een informatie oorlog waarbij iedere misdadiger in de val gelokt dient te worden. Iedereen! 

Van een ieder dient bekend te worden aan welke kant van de lijn hij of zij staat. Media, politici, rechters, dokters, bedrijven, de politie maar ook burgers met hun NSB mentaliteit. IEDEREEN

Lees deze twee postings hier nog eens op na:

De media zijn nu weer lekker aan het nep nieuws verspreiden om Trump te ondermijnen.

Waarom?

Omdat we aan de vooravond staan van de grote onthullingen:

De Ghislaine Maxwell zaak staat op het punt van ontknoping waarbij namen genoemd worden, wie zijn die viezeriken die met kleine kindjes pedofilie bedrijven, kinderhandel en chantabel zijn. Dit maakt dat Big Business en de politieke marionetten overal ter wereld haast hebben hun plannen uit te rollen. PANIEK.

Bovendien komt de verkiezingsfraude in de VS tegelijkertijd uit en daarmee als een dominosteen show de fraude met de dominion stemcomputers overal ter wereld. Tel daarbij nog op de internationale illegale politieke bemoeienissen en spionage zaken die ook al een tijd in de lucht hangen.

Om het feest helemaal compleet te maken zien we in ons eigen landje dat het bewijs dat het WEF zeggenschap heeft verworven in de Nederlandse politiek, geen verrassing voor de complot onderzoekers maar toch, … Het is niet alleen de EU die ons land bestuurd maar nog erger, een privé bedrijf !!

En dat komt allemaal tegelijk, elke afleiding zoals deze met Trump zijn een geschenk voor de duistere krachten in deze wereld om de aandacht af te leiden, en sommigen trappen daar met beide voeten in.

Het is oorlog, een informatieoorlog en alleen als je zelf je onderzoek doet en logisch kan nadenken kun je de zaken nog enigszins volgen, en wie weet wat er allemaal nog aan de opervlakte gaat komen in 2022. Neem van mij aan, alle geschiedenisboeken kunnen herschreven gaan worden. 

Het moraal van dit verhaal: Wees zelf een leider, wees zelf een expert. Toen Trump over HCQ begon was dat voor ons alleen maar een bevestiging van wat we al wisten, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk