Ivermectine het ‘verboden’ medicijn met natuurlijke roots, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #283


Ivermectine, ontdekt in 1973 en goedgekeurd voor mensenlijk gebruik in 1987 waarvan er nu inmiddels 4 miljard dosissen zijn gebruikt wereldwijd. Door de WHO geplaatst op de lijst essentiële medicijnen, een ‘wonder’ medicijn vereerd met een Nobelprijs, en, … van natuurlijke origine !


Het medicijn dat blijkt te werken tegen de griep, Zika, en andere ‘virussen, tuberculose, malaria, leukemie, HIV, en nog meer zaken die onderzoek verdienen. Zoals het Pasteur onderzoek naar de toepassing bij Corona / SARS-COV-2 / COVID 19

Juist dit medicijn is nu verboden in vele landen ten gunste van een potentieel DODELIJK ‘vaccin’ wat nog niets eens blijkt te werken. -Een hals misdaad- van ongekende omvang voor een niet bestaand levend virus maar een gepatenteerde laboratorium “creatie”, een bio-wapen !!

Ontdek de waarheid over Ivermectine in deze verhelderende documentaire. Regisseur Adrian Ursu reist terug in de tijd om de feiten te vertellen over de natuurlijke oorsprong van Ivermectine en hoe het de naam “Het wondermiddel” kreeg.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk