We Geven Niet Op: Hoe kan je meehelpen om dit viraal te laten gaan?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #282


H.K. scoorden een monsterhit met On Lâche rien via het Franse verzet in 2010. 8 weken geleden schreef ik op een orkestband van On Lâche rien de Nederlandse tekst “We geven niet op” met de bijhorende visualisatie afbeeldingen over de COVID nep crisis en het doel tot een totalitaire wereld orde met het Sociaal Krediet Systeem. Drie weken later volgde de Engelse vertaling. Inmiddels zitten we op 30.000 vertoningen met de hulp van enkele digitale activisten.


Hoe kan ik een liedje viraal laten gaan?

Niet, … daar heb ik altijd hulp voor nodig, veel hulp, heel veel hulp.

Viraal gaan betekend toch echt minimaal 1 miljoen vertoningen, met de 30.000 heb ik nog geen krasje veroorzaakt !!

In 2010 schreef ik “Hope Comes In The Dark”, nu de tune voor dotcom.radio. Ik besteedde drie maanden lang elk uurtjes om het liedje te promoten. Het was op alle muzikale platformen te vinden zoals Spotify, Amazon en vele meer, als men het wilde accepteren want het liedje kreeg het label “Expliciet” een duidelijke mening wat bedoeld was als afschrikkend.  

Via blogs, muziek websites, activisten en alle radio zenders in NL, België, velen in Duitsland, de UK en meer landen. geregisseerd bij Buma, Stemra en Norma, uitgebracht op CD voor alle locale omroepen. Deze drie maanden promotie, een bijna fulltime job leverde 10.000 gratis downloads op. 

Dus, mijn ervaring verteld mij dat ik alle hulp kan gebruiken om een liedje viraal te laten gaan. Hope Coms In The Dark was toen eigenlijk met vooruitziende blik geschreven voor nu. De recente liedjes eveneens maar hebben meer impact omdat nu reeds mensen aan de rand van de afgrond staan, het enige doel van de liedjes is om ze (wellicht) nog te behoeden voor het naderde onheil (?)

De tijd om het allemaal zelf te doen ontbreekt mij, de ‘onnodige’ doden zijn nu reeds aan te vallen.

NL: We Geven Niet Op
ENG: We Won’t Give Up
Hoe kan je meehelpen om dit viraal te laten gaan?


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html (copy / past)
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html (copy / past)

Hope Comes In The Dark

Link naar deze video https://rumble.com/vr6jz1-hope-comes-in-the-dark.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk