Vrijheid of Gezondheid: Wat is het belangrijkste denk jij?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #281


Gisteren kreeg ik een mail van John met een bijdrage voor dotcom.radio. Mike en ik focussen on op écht belangrijk nieuws, al het andere komt ook nog wel eens aan bod als we weer vrij zijn. De twee belangrijkste zaken van dit moment zijn onze vrijheid en de gezondheid; “Wie van deze twee is nu eigenlijk het allerbelangrijkste?”


In eerste instantie was ik zelf geneigd om voor gezondheid te kiezen, immers ongezonde mensen kunnen uitsluitend nog denken aan weer gezond worden en hebben nergens anders meer aandacht voor.

Door de mail van John dacht ik daar eens over na. 

Nu weet ik dat om gezond te kunnen zijn moet je eerst vrij zijn. Honderd procent. 

Kom je immers bij een dokter terecht dan is dat een persoon die heeft geleerd je te vergiftigen met chemische medicijnen die op zijn best klachten onderdrukken maar zeldzaam, genezen. Ik zie de zogenaamde ‘medicijnmannen’ en vrouwen dan ook niet meer als de persoon om mijn kennis op te steken, de zogenaamde “experts”, maar eerder als een bedreiging. Mijn eerste optie is zelfstudie en dan gebaseerd op gedeelde ervaringen, -levenservaringen- van mensen een keuze te maken of ik het zelf op kan lossen of hulp zou kunnen inroepen van een orthomoleculair geschoolde iemand, homeopaat of iets anders in te schakelen.

Hoeveel mensen lopen er wel niet met klachten rond – heel hun leven lang – die eenvoudig te herstellen, te genezen zijn, zouden zijn, als de informatie vrij beschikbaar zou zijn. Laat staan dat de geneesmiddelen daarvoor vrij verkrijgbaar zijn.

Aan de andere kan zijn er legio gratis kruiden en natuurmiddelen te vinden waarmee we niet vrij meer over mogen communiceren om je te vertellen waar je deze voor kunt gebruiken en hoe.

Nog meer een reden om een einde te gaan maken aan de gigantisch uit de hand gelopen dictatuur die al jaren en jaren over de gehele wereld waard.

Dan is er natuurlijk de nep crisis die pas los is gebarsten met het via het toegediende laboratorium vaccin versterkt / aangevuld met chemtrails, voeding en drinkwater. En de daarvoor succesvol toe te passen medicijnen die niet (meer) vrij verkrijgbaar zijn in vele landen.

Kortom, we dienen vrijheid als het hoogste goed te koesteren.

Deze week kwam ik weer een vrouw tegen die mij vertelde dat het een vrije keuze is mijzelf op een zijspoor te zetten door geen vaccinatie te willen nemen.

Medische apartheid als vrije keuze?

Wat een super zombie !!

“Vrijheid is het doen en laten wat je wilt en dat je beslissingen kan nemen zonder veel invloeden van buitenaf”, las ik. Zelfs dat klopte niet want dit moet zijn zonder -enige- invloed van buitenaf !!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk