dotcom.radio aflevering 291 van 19-12-2021


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #279


dotcom.radio

Jaargang 20162017 — 20182019 2020

Deze week in aflevering 291 – Bewijs van Jeroen Pols, rechtspraak corrupt – Overal worden vaccinatie mandaten gedumpt – Paniek bij de politiek – Politiek zet democratie verder bij het grootvuil met nieuwe kabinet – Lockdowns en meer van het zelfde – en veel meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

We won’t give up 7.003 views
We geven niet op 19.035 vertoningen
Delen wordt op prijs gesteld

[Marco] Ben vaste zondagmiddag luisteraar, zelfs tijdens m’n wandeling luister ik naar Dotcomradio;

Jullie houden de moed erin, volhouden beste strijders.


Wat mij opvalt en leuk vind, is dat Mike steeds meer de Bijbel erbij haalt voor deze ‘Eindtijd’.

Ik heb al eens eerder gemaild, dat je dit niet kan doen, zonder de God van de Bijbel.

Mike geeft nu aan, “van boven gestuurd te worden”, in die zin hoe je het ‘kwaad’ kan zien.

Dat de mensheid nog steeds verleid wordt door de ‘Slang’ (Satan), de bedrieger, charmeur, de leugenaar vanaf den beginne.             (Pharma, elite, politiek, medici)

De ontwikkelingen op de wereld, gaan volgens  Bijbelse patronen.

In het paradijs heeft de ‘Slang’ de vrouw verleid, waardoor de ‘erfzonde’ werd geoordeeld voor het hele menselijk nageslacht.

God, de Schepper, heeft in de paradijs-tuin, na het ontstaan van die ‘erfzonde’, al voorzegd en aangekondigd, dat de ‘Slang’ verslagen zal worden.

De ‘Slang’ en zijn gevolg,  zal de (blinde) mensheid in de hiel  bijten, schade toebrengen.

maar het ‘zaad van de Vrouw’ =  nageslacht van Israël  =  uiteindelijk geboorte van Jezus (kerst),

                          zal hem de kop vermorzelen, dus uitschakelen en doden.

De ‘Slang’ is overwonnen door Gods Zoon, Jezus; 4000 jaar later.

Door Zijn kruisiging, sterven, opstanding na 3 dagen (Pasen) te Jeruzalem is de dood (kwaad) overwonnen, voor een ieder die dit aanneemt en de erfzonde wordt hem/haar niet meer aangerekend.

Jezus heeft beloofd, na de Hemelvaart, terug te komen in de ‘Eindtijd’, waarna de ‘Slang’ opgesloten en uiteindelijk gedood zal worden.

Het ‘Kwaad’ weet dat z’n dagen geteld zijn, heeft haast om zovéél mogelijk dwalende en onwetende mensen bij God weg te trekken, door ze te verleiden, beschadigen, geestelijk en lichamelijk., (dus in de hiel te bijten.)

Het ‘Kwaad’, de ‘macht der  duisternis’, heeft weinig tijd meer.

Vandaar dat de ‘Satan’ rondwaart als een briesende leeuw, zoekende wie hij nog kan verslinden, (dmv injecties, dwang, uitsluiting??), voordat z’n kop zal worden verbrijzeld!!!!!

Of het nu zover is……???  Uiteindelijk geld:  “God  wins

Dit is 6000jaar in ’t kort, alleen wat betreft de opkomst en neergang van de   ‘Slang’.

* GV Zwarte Magie & Geleerde kennis -vs- Geleefde kennis !

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* Het Ander Nieuws: KABOOM! De rechtspraak ontmaskerd… – Jeroen Pols & Maria-Louise Genet
– Jeroen Pols, als de rechter voor de burger niet meer rechtspreekt is dat de opmaat naar burgeroorlog !

[Geert] Het onderzoek van Grégor Puppinck, advocaat en directeur van het Europees Centrum voor Recht en Rechtvaardigheid, baart opzien. De Fransman onthult hoezeer Soros en Gates betrokken zijn bij organisaties als het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de Raad van Europa, de VN en de WHO.

[Geert] Waarom zelfs de intelligentste mensen in een massahypnose terechtkwamen tijdens de corona pandemieReiner Fuellmich interviewt Mattias Desmet 

Om welke vier elementen gaat het?
1) Veel sociaal geïsoleerde mensen met een gebrek aan sociale connecties.
2) Veel mensen die geen zin in het leven hebben
3) Veel “free-floating” angst
4) Veel “free-floating” ontevredenheid

* GV Als hoogmoed voor de val komt dan, …
– in de uitgerolde agenda zit geen enkele vorm van valbeveiging, dus geen enkel verweer van “Dat hadden we zo niet bedoeld straks voor het TRIBUNAAL”

* GV Als de rechtstaat geen recht meer spreekt was dat de laatste barrière voor een burgeroorlog !!

* GV De overeenkomst tussen de F1 ontlading en onze bevrijding? 

[Wim] Weer wat meegemaakt op het werk. Kreeg donderdagmorgen  een mail van een collega dat hij positief getest was. Zijn vrouw was ook positief getest. Hij vernam er zelf niks van en zijn vrouw was een beetje snotterig. Hij stuurde  mij deze mail omdat hij afgelopen maandag met mij in contact was geweest. Kan me dat niet herinneren overigensAan het eind van de middag kreeg ik een mail van mijn manager dat ik in quarantaine moest en me vrijdag bij de GGD moest melden voor een corona test en deze moest ik 5 dagen later weer herhalen. Tot die tijd moest ik thuis werken. Dit ga ik dus nooit doen. Kan mezelf nooit meer recht in de ogen kijken als ik hieraan mee werk. Ik heb een mail teruggestuurd dat ik mij niet ging laten testen en ook niet thuis ging werken. Heb al eens eerder thuis gewerkt en dit is me zeer slecht bevallen. Geen enkel contact met collega’s en als dat nog langer ging duren zou ik daaraan onderdoor gaan. Even later kwam die bij me of ik even mee wilde naar HRM. Bij HRM werd me duidelijk  gemaakt dat ik me aan de regels moest houden, want ik krijg morgen geen toegang meer tot het bedrijf. En dit zou consequenties hebben. Ik bleef echter bij mijn standpunt en ben dus morgen niet meer welkom op mijn werk. Later in de middag kreeg ik weer een mail van HRM dat ik vrijdag tussen 10.00 en 10.15 uur mijn PC mocht komen halen om thuis te gaan werken. Op deze mail heb ik niet gereageerd en heb mijn PC niet opgehaald. Hou het wel een hele tijd vol zonder salaris. Dit zag ik overigens al lange tijd aankomen en het verbaasd me dat het nog zo lang heeft geduurd. Ben overigens ook aangesloten bij enkele lokale telegram groepen en krijg hier heel veel steun aangeboden. Werkt echt verbindend.

TRUMP– & –Qanon

[Medusa] Ghislain Maxwell process in volle gang, de media zwijgen als … het graf intussen, ….
– Keystone: als Maxwell ten onder gaat, gaat de sekte ten onder.’

* News Wars Julian Assange Suffers Stroke; Father Says He Was Vaxxed In Prison
– Is dit vals nieuws / Dave X22 report?

De moderne medicijnmannen wereld is in feite een en al bangmakerij
In mijn ogen de hoge school voor de kwakzalverij
Met een team van virologen uit de veeartserij
De wetenschappelijke eigenbelangen gatlikkerij
Samen geklont en ondersteund door de politieke kontneukerij
De dag is aangebroken om een definitief einde te maken aan deze grootdoenerij

– HM

[Rob H] Waarom virussen niet ziek maken

De ‘genees’kunde zou niet bestaan als er helemaal niets te genezen viel…

Big Pharma en de westerse illusies

Met een geschatte waarde van meer dan een biljoen dollar, heeft Big Pharma, een naam voor de gigantische multinationale farmaceutische industrie, de westerse geneeskunde geïnfiltreerd en gecorrumpeerd. Het heeft wat wij geneeskunde noemen omgevormd tot een praktijk van vergiftiging met farmaceutische medicijnen, en het heeft wat wij artsen noemen omgevormd tot verheerlijkte farmaceutische drugsdealers. De invloed van Big Pharma is de reden waarom medische opleidingen zich heel weinig richten op preventieve geneeskunde – omdat dit de behoefte aan farmaceutische medicijnen zou beperken – en in het verleden is gebleken dat artsen slechts 19,6 uur voedingstraining krijgen binnen hun hele medische opleiding. Big Pharma heeft deze corruptie bereikt door zijn immense rijkdom en macht te gebruiken om alles te beïnvloeden, van medisch beleid en wetten van de overheid tot de manier waarop universiteiten en hogescholen hun artsen opleiden tot de manier waarop artsen patiënten behandelen. Het besteedt tot 30 miljard dollar per jaar alleen al aan openbare marketing, om zijn producten te promoten bij potentiële consumenten.

Na zwaar gecorrumpeerd te zijn door Big Pharma, zijn er twee kernprincipes waarop de westerse geneeskunde haar hele fundament heeft gebouwd en waarvan we zijn geprogrammeerd om aan te nemen dat ze waar zijn, maar bij nader onderzoek blijken ze zeer gebrekkig te zijn.

* Ziekte is een meestal willekeurige invasie en aanval op het lichaam, vaak afkomstig van een extern agens zoals een ziektekiem of virus, en heeft weinig tot niets te maken met de leefgewoonten.

* De meeste genezing en herstel kan alleen worden bereikt met behulp van externe middelen zoals farmaceutische medicijnen of vaccins.

In contrast daarmee staat toxische verzadiging … en wat met de achterhaalde schadelijke ‘kiemen’theorie ? (¨bacterien¨theorie)

Veel afvalligen op het gebied van de klassieke geneeswijze hebben in de afgelopen 150 jaar veel bewijs aan het licht gebracht dat suggereert dat, hoewel ziektekiemen en virussen bestaan, ze niet de oorzaak van ziekte zijn, maar in plaats daarvan de bijproducten van ziekte. Deze verklaring zal waarschijnlijk zelfs mensen met een open geest verrassen, maar dat komt omdat deze valse overtuigingen zo diep in de collectieve menselijke psyche zijn geprogrammeerd. Hoewel dit een ingewikkeld onderwerp is om aan te pakken, zal ik mijn best doen om duidelijkheid te scheppen in deze vervorming, want de valse programmering die we hebben ontvangen over de ware aard van ziekte is zeer schadelijk. Nochtans staat deze visie die zo gangbaar is en waaraan de meesten zich krampachtig vasthouden, haaks op de realiteit.

Alternatief medisch onderzoek suggereert dat ziekte feitelijk wordt veroorzaakt door een consequente schending van de natuurwetten, waaronder een grotendeels bewerkt, overgekookt en laag voedzaam dieet (met veel macro-molecules en weinig micro-voedingsstoffen), stress, belastende overtuigingen en gedachten, emotionele onderdrukking, een gebrek aan lichaamsbeweging, gebrek aan frisse lucht en zonneschijn, en een opeenhoping van milieu- en stofwisselingsvergiften. Het is de toxiciteit die zich als gevolg van deze factoren in het lichaam opbouwt en vervolgens de ideale omgeving creëert voor ziektekiemen en virussen om zich te voeden en zich te vermenigvuldigen. Deze opbouw van toxiciteit in het weefsel wordt “toxemie” genoemd.

Dr. Herbert Shelton, een van de leidende geesten op het gebied van alternatieve gezondheid en genezing in de twintigste eeuw, legt uit: “Toxemie is het product van fermentatie en ontbinding, en van de achtergebleven eindproducten van de ontspoorde stofwisseling, van zorgen, wrok, haat , angst, jaloezie, misbruiken op alle vlak, promiscue liefde, seksuele excessen, overwerk, overprikkeling, te veel eten, uitspattingen en excessen en te veel haast voor de almachtige dollar. De tekortkomingen en excessen waaraan de hele mensheid zich onbewust schuldig maakt, kunnen terecht als de fundamentele oorzaak van ziekte worden beschouwd. Dit zijn de dingen die enerveren (levenskrachten en energie afvoeren) en enervatie verlaagt het functionele vermogen. Toxemie verstopt het organisme, elke cel, weefsel, orgaan, zenuwvezel, het bloed en de lymfestroom, totdat de organen van het lichaam de een na de ander ontsporen.”

De overtuiging dat ziektekiemen en virussen ziekten veroorzaken, in plaats van dat vergiftiging aan de basis van ziekte ligt, is iets dat de door Big Pharma beïnvloede medische industrie propagandeert. Zij zorgt dat we daaraan nooit twijfelen. Zolang we geloven dat ziektekiemen en virussen onze ziekten veroorzaken, zullen we vrijwillig ons blinde vertrouwen in de handen van Big Pharma plaatsen en hun medicijnen en vaccins zien als de enige oplossing. Dit is in plaats van de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor onze eigen levensstijlkeuzes en ons te concentreren op preventie in plaats van op behandeling. Nu zijn er wel geruchten over ‘preventie’ en zijn er instanties die waken over de ‘preventie’, echter heeft dat niets met preventie te maken : screenings, vaccinaties, onderzoeken, doorlichtingen…”

De schrijver Arthur M Baker legt uit dat: “In 1864 de Franse chemicus Louis Pasteur de vader was van ‘De Wetenschap van de Bacteriologe’ en ‘De Kiemtheorie van bacteriën als oorzaak van ziekte’, door het bestaan van verschillende micro-organismen aan te tonen – en te concluderen dat deze kiemen pathogene veranderingen veroorzaken in levende culturen in de laboratoriumomgeving.

“De kiemtheorie stelt dat ziekten uitsluitend te wijten zijn aan invasie door specifieke agressieve micro-organismen. Voor elke ziekte is een specifieke kiem verantwoordelijk en micro-organismen zijn in staat tot reproductie en transport buiten het lichaam. Met de ziektekiemtheorie hoefden we niet langer verantwoordelijkheid te nemen voor ziekte veroorzaakt door onze eigen overtredingen van de gezondheidswetten. In plaats daarvan gaven we de schuld aan ziektekiemen die het lichaam binnendringen.

Dat is waar we vandaag middenin zitten. De gekte heeft zijn climax bereikt. We hebben een ideaal klimaat geschapen voor de ontwikkeling van ziekte – en de afspraak is dat niemand iets zegt over wat mensen zelf kunnen en zouden moeten doen. Shelton wist dat ook al. In zijn voordrachten herhaalde hij het : “prevention is not worth a penney…” of, “Er valt niets aan te verdienen, en daarom wordt er niet op ingezet.” Hoe die betovering ooit moet worden doorbroken? Wie zal ooit kunnen ontsnappen aan het belangenkluwen? Alleen individuele mensen – op basis van hun gezond verstand en de ervaring – kunnen deze collectieve waanzin stop zetten – ook als dat zijn prijs kost. Nooit was het zo nodig om daar een correcte visie op te hebben.

Noot: En dit zeggen we bij de gezondheidsradio / dotcom.radio podcast nu sinds 2008

[Marij] “Attorney Thomas Renz and CMS [Centers for Medicare & Medicaid Services] whistleblowers have calculated a total [federal] payment [to hospitals] of at least $100,000 per [COVID] patient.” by Jon Rappoport

Als ons Lichaam de BLAUWDRUK heeft om zichzelf gezond te houden is de enige verantwoording die wij ZELF hebben om het lichaam te voorzien van alle benodigde bouwstenen om die taak uit te voeren.

CORONA

[Medusa] Willem Engel (Tweet) Baudet krijgt volledig gelijk door veroordeeld te worden is zijn punt gemaakt. de ongevaccineerden ZIJN de nieuwe joden. Natuurlijk zullen er aangiftes volgen tegen deze rechter die overduidelijk zich schuldig maakt aan artikel 364 strafrecht.

* Nu ook aangift tegen Willem Engel zelf

—–//——

* Activist post: Hospitals Dropping Vax Mandate Due To Labor Shortages, Court Order

* Activist Post IMMEDIATE ACTION: PASS H.R. 3860 to Stop Military Vax Mandate!
This couldn’t come at a more important time. The Army’s vaccine mandate deadline is December 15, while the National Guard, Army Reserve, and Air Reserve units must be fully vaccinated by June 30, 2022

* Activist Post California School District Forced to Postpone COVID-19 Mandate as 30,000 Kids Didn’t Comply

* Growing Number Of Companies And Organizations Are Walking Back Vaccination Requirements

——//——-

* GV -PANIEK- Frankrijk
– De gezondheidspas wordt een vaccinatiepas, was het dan nog geen vaccinatiepas als die tijd al verpakt in een ‘vriendelijk’ klinkende naam Pass Sanitaire? 
– Het leger, wat is het verschil met de inmiddels zwaar bewapende Gendarmerie? NIETS.
– De versterking van de stimulans om vanaf januari te vaccineren

[Rob H] Plandemic video Nederlands ondertiteld, de gehele hoax en farce
– noot: de ontvouwing van de pandemie voor de mensen die al die tijd onder een grote steen hebben geleefd of kan ik beter zegen onder een rotsblok en weigerden te kijken naar alle aanwijzingen van de wappies, de complotdenkers omdat {ze} dachten dat {ze} slimmer waren, dan de boodschappers van het echte nieuws. niets was echter minder waar, velen hebben dat al met de dood moeten bekopen !!

[Medusa] Japan past waarschuwing Covid ‘vaccins’ aan naar regels code van Neurenberg en houd zich hierdoor aan het wettelijk verplichte informed consent. Japan waarschuwt voor gevaarlijk en potentieel dodelijk myocarditis. @hugodejonge negeert deze wet

[Lievergezond] Spot ON – De gehele covid hoax moet maar eens op houden met maskers, QR codes en al die onzin, we moeten maar eens niet meer naar die pessimistische data kijken die veelal niet waar blijkt te zijn en weer geen “leven”

[Angelface] UK Up to 300,000 people facing heart-related illnesses due to post-pandemic stress disorder, warn physicians – Mark Rayner, a former senior NHS psychological therapist and founder of EASE Wellbeing CIC, said that as many as three million people in Britain are already suffering from PPSD, thanks to stress and anxiety caused by the effects of Covid-19. He fears this could result in a dramatic rise in physical health issues, such as coronary heart failure, if cases are not detected or treated early.
– Noot: Een mooi voorbeeld van uitvluchten voor vaccinatie schade

[Tibo] Weet u het nog het filmpje over mondkapjes van het Rivm die ze op hun site hadden gezet, en dat ze na teveel commentaar binnen vier uur het filmpje van hun site hadden verwijderd? Ik heb hem nog

[Andre] Een opvallend artikel in trouw, het gaat over dat men juist niet massaal moet vaccineren…
– Eenmaal besmet is er geen meetbaar verschil tussen gevaccineerden en ongevaccineerden om het virus over te dragen.

[Marij] Gesprek tussen Reiner Fuellmich en Dr. David Martin.

[Marij] de Corona fraude in het ziekenhuis, verklaring verpleegkundige

* GV 24.000 % stijging vaccinatie doden

* Nog geen stijgende grafiek gezien in NL gelijk Israel na de invoering van de booster?

[Medusa] Interview met Sam Brokken over India, Poonawalla, Ivermecite, Indian bar association, Belgie, omicron en varianten. Sam Brokken, was lector op een Hogeschool in België. Nadat hij in februari een kort debat had gevoerd op televisie over vaccineren, werd hij niet lang daarna door zijn Hogeschool ontslagen. Hij betaalde daarmee een hoge prijs, want sindsdien kwam hij in België niet meer aan de bak. In november is hij naar India geëmigreerd.

– Ik geloof Willem ook niet meer met zijn varianten verhaal

SOCIALE MEDIA

* bestaan ze nog ?

* Truth, sociaal, nog twee maanden te gaan, …

GEDACHTENVOER

* bezoek Maxima aan de horeca in Geertruidenberg

* 9/10 december Why The First ‘Summit For Democracy’ Should Be The Last

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten