-PANIEK-


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #278


De druk op de ongevaccineerden moet tot in het extreme opgevoerd worden om zoveel mogelijk mensen te vergiftigen. Maar twijfelaars zijn er niet meer, iedereen heeft zijn standpunt al bepaald en alleen de mensen die de killer booster nog moeten nemen zijn nog te beïnvloeden mist ze geen nare bijwerkingen ervaren hebben van nummer 1+2 (?)


Dit kregen we vrijdag te horen hier in Frankrijk van Monsieur Castex belast met de Corona Crisis:

Castex verklaart de oorlog aan de ongevaccineerden door te praten over het veranderen van de gezondheidspas in een vaccinatiepas.

Begin januari zal bij het parlement een wetsvoorstel worden ingediend om de gezondheidspas om te zetten in een vaccinatiepas

Wild samenscholen wordt verboden op oudejaarsavond. (Vuurwerk etc…)

Het leger zal de komende dagen gemobiliseerd worden om de vaccinatie deelname te versnellen.

* – de versterking van de stimulans om vanaf januari te vaccineren. Er zal een wetsvoorstel bij het parlement worden ingediend om de gezondheidspas om te zetten in een vaccinatiepas.

* – De termijn voor de boosterdosis, aanvankelijk 6 maanden en vervolgens 5 maanden, wordt verkort tot 4 maanden na de tweede injectie.

Noot: Wat proef ik bij dit bericht? Paniek, ze krijgen geen grip op de ongevaccineerden. 

– De gezondheidspas wordt een vaccinatiepas, was het dan nog geen vaccinatiepas als die tijd al verpakt in een ‘vriendelijk’ klinkende naam Pass Sanitaire? 

– Het leger, wat is het verschil met de inmiddels zwaar bewapende Gendarmerie? NIETS.

– De versterking van de stimulans om vanaf januari te vaccineren

Beste overheid, stimuleren doe je met beloningen en niet met bedreigingen en jullie weten dat een vaccinatie plicht gelijk staat aan een burger oorlog in Frankrijk, jullie hebben hebben de ballen en het lef niet want de gehele wereld kijkt mee. Frankrijk is een land van jagers, er zijn dus veel wapens. 

Blufpoker, propaganda en paniek, zo zie ik het. Intussen worden mensen wakker met de duizenden per dag uit hun groene vinkjes nachtmerrie. Jullie spel is over en uit, de laatste stuiptrekkingen. De verliezers willen nog niet inzien dat ze reeds verloren hebben. De inmiddels 1,5 miljard wakkere mensen wereldwijd (20%) krijgen jullie nooit meer in het gareel, nooit meer !!

-PANIEK-


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk