Als hoogmoed voor de val komt dan, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #277


… dan kan het allemaal zo zijn dat die val een vrije val zal gaan worden zonder enige vorm van valbeveiliging, die alles met zich mee gaat sleuren, van de wetenschap, de farmaceutische industrie, de politiek de media, de rechtspraak tot de dokter bij je in de straat in elk dorp en stad en nog veel meer, …


Nog nooit hebben we zoveel mensen collectief zien en horen liegen in de krant, op de radio en de televisie, de waarheid zien verdraaien of achterhouden en naar hun eigen hand zien zetten.

Een levend virus heeft nog nooit bestaan, de hele medische leugen over ziekmakende bacteriën theorieën en virussen heeft nu al anderhalve eeuw mensen onterecht bang gemaakt en vele miljoenen mensen gedood en vermoord. Nep geneeskunde met nep testen en nep dokters heilig verklaard in de leugen media.

En, …. nog steeds gaan deze leugens door in het -NU- alsof nog niemand deze waarheid heeft ontdekt, alsof er nog nooit Freedom Of Information Act (Wet Openbaar Bestuur) verzoeken zijn ingediend en beantwoord. Er is geen enkele rem ingebouwd, geen enkele “wellicht hebben we het mis”, uitvlucht die de leugenaars later zouden kunnen gebruiken als uitvlucht.

Niets van dit alles, de leugenaars gaan er van uit dat zij dit gruwelijke toneelstuk gaan winnen en met totalitaire censuur iedereen het zwijgen kunnen gaan opleggen. de overgebleven complotdenkers en wappies te arresteren, op te sluiten en met vaccin mandaten legaal te kunnen vermoorden in de quarantaine kampen.

20% wakkere mensen zijn echter ruim 1,4 miljard mensen die ze moeten opruimen en dat is iets meer als de schamele 150 miljoen die Mao, Stalin en Hitler bij elkaar hebben uitgemoord dus, hoe zouden ze dat gaan doen zonder dat deze mensen niet eerst in opstand gaan komen?

Juist nu elke week al miljoenen protesteren over de gehele wereld?

Ik denk dat de nieuwe wereld orde (NWO) of de aloude Nazi Wereld Orde iets te veel hooi op de vork hebben genomen nu hun plannen versneld uitgerold werden.

Ik probeer mij echter een voorstelling te maken hoe het gaat worden voor al die mensen die – in èèn klap – gaan ontdekken dat ze heel hun leven voor de gek werden gehouden. Eerst door hun ouders die het ook niet wisten, daarna door leraar, de media,  en alles wat daarna kwam, de financiële industrie, de chemisch voedingsindustrie alles, werkelijk alles is doorvlochten met leugens, verkeerde voorstellingen, bedrog, misleiding, … als dat domino steentjes schouwspel in èèn keer in elkaar gaat donderen.

… als dat domino steentjes schouwspel in èèn keer in elkaar gaat donderen?

Hoe ga je dan de intense onmeetbare woede van de bevolking kanaliseren, indammen, beteugelen?

Ik denk niet dat dit mogelijk is, iedereen die onderdeel is geweest van dit mega bedrog zal de wind van voren krijgen. 

De burgemeester en ambtenaren die de ouderen veroordeelden tot eenzame opsluiting in de bejaardencentra. De verpleegkundigen die met de chemische medicatie hebben meegeholpen deze mensen versneld van deze planeet hebben laten vertrekken zo vertelden getuigenissen uit de gehele wereld. De politieagenten die de dictatuur in stand gehouden hebben en tegen het volk meenden op te kunnen treden. De rechters die geen recht handhaafden maar al onze grondrechten aan ede kant schoven. De media, die net zo bezield waren als in beide wereldoorlogen en mee waaiden als het haantje van de toren. 

En zo heeft elke, maar dan ook elke wereldburger kenbaar gemaakt aan welke kan van de lijn men stond.

Alleen kan ik er met de beste wil van de wereld nog niet bij hoe de wereldburgers hun ongekende, grenzeloze woede gaan uiten als ze terug gaan denken aan de mensen die zie onnodig verloren zijn, aan de levens die een andere wending kregen doordat, …

Het moge duidelijk zijn dat de kopstukken niet meer openbaar over straat kunnen, nooit meer, de rest van hun leven. Maar als die anderen, die met een NSBer gedrag bewust meegewerkt hebben, het eigen belang lieten prevaleren. De dokters en verpleegkundigen die nooit -maar dan ook nooit- kunnen zeggen; “Wir haben es nicht gewußt” Met een experimenteel nep ‘vaccin’ mensenlevens in de waagschaal leggen. Wie van hen kunnen we vergeven en welke niet? Wie van hen kunnen zichzelf vergeven? Een spiegel zou wel eens een dodelijke invloed kunnen hebben op het ‘leven’ van velen. Alle voorstellingsvermogen ontbreekt als ik aan de nabije toekomst denk. 

Voor mij staat het echter als een paal boven water dat we een transitie krijgen naar een betere wereld, maar hoe en of iedereen die transitie gaat meemaken is de grote vraag?

Voor de kopstukken van deze horror show past maar een enkele oplossing; “Militaire Tribunalen”. Als hoogmoed voor de val komt, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk