Als de rechtstaat geen recht meer spreekt was dat de laatste barrière voor een burgeroorlog !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #276Wat als jouw wereld er 180 graden anders komt uit te zien dan dat jij dacht te zien?

Wat als de rechtspraak jouw niet beschermt maar juist de criminelen? Wat als de politie de wetsovertreders in de overheid beschermen en ‘ons’ als vijand behandelen als we protesteren? Wat als sparen bij de banken je alleen maar armer maken in plaats van je financiële ruimte verschaffen door de giga geldontwaarding? Wat als de media meer liegen en bedreigen dan nieuws verschaffen en zich manifesteren als propaganda en leugen kanaal van de overheid? 

En het ergste van alles; Wat als de dokters je alleen maar zieker maken in plaats van beter met hun chemische handel en je gezondheid preventief nooit en te nimmer hebben ondersteund, en zo kunnen we nog wel even doorgaan met grote en kleine zaken waarbij de burger als crimineel gezien worden als vijand van de staat.

Waarom is dit laatste nog erger? Omdat de misdaad, het bedrog hier een gezicht heeft met de dokter die jij meende te kunnen vertrouwen !!

De moderne medicijnmannen wereld is in feite een en al bangmakerij
In mijn ogen de hoge school voor de kwakzalverij
Met een team van virologen uit de veeartserij
De wetenschappelijke eigenbelangen gatlikkerij
Samen geklont en ondersteund door de politieke kontneukerij
De dag is aangebroken om een definitief einde te maken aan deze verwerpelijke farma grootdoenerij

– HM

Om een burgeroorlog te voorkomen als de rechtstaat niet meer functioneert, daar staken we dus nu voor, met miljoenen tegelijk over de gehele wereld, elke week sinds maanden. 

Wij het volk, moeten die strijd dus voeren tot het tot buigen of barsten komt, en niets minder, niets! Daarna bestaat er niets meer van enige vrijheid en kan men alles doen wat “hen” goeddunkt, alles. Daar is men op dit moment van schrijven al heel erg ver in. 

De massa protesten in China werden neergeslagen door duizenden mensen te laten vermoorden door het leger op het plein van de hemelse vrede op 15 April 1989. Sindsdien is het met de vrijheden in China bergafwaarts gegaan tot en met de stapsgewijze invoering sinds 2009 van het zogenaamde Sociale Krediet Systeem. 30 jaarlijkse zelfmoorden per 100.000 inwoners zouden wel eens de juiste cijfers kunnen zijn. Tel daarbij op de huidige vaccinatiedoden en je hebt alle redenen om in verweer te komen tegen de dictatuur die nu wereldwijd uitgerold wordt. Vaccinatiedoden? Ja wat dacht je dan met de ‘onverklaarbare” oversterfte cijfers overal ter wereld. De sportmensen die zonder aanwijzing in elkaar zakken, jonge mensen die ineens hartfalen krijgen. De ‘onverklaarbare’ toename van verkeersongelukken.

In 1989 kon men nog veel verborgen houden voor de massa, de macht van de media is echter al lang gebroken nu minstens 20% van de wereldbevolking de feiten kent en een veel groter deel ernstige vermoedens heeft van misstanden.

Die geest is niet meer in de fles te krijgen en wegkijken gaat ook niets oplossen, sterker nog, meegaan in de vaccinatie mandaden gaat je de gezondheid kosten of de dood, … en dat draaiboek ontrolt zich nu in alle snelheid.

Alleen een grootschalige massa protest en ongenoegen kenbaar maken kan een einde gaan maken aan deze waanzin, je doet meer of wordt verpletterd. De wereld keert pas terug naar normaal, als wij het volk een mandaat geven aan het leger om een wereldwijde staatsgreep te ondersteunen en zeker niet tegenwerken.

Het leger? Ja want die staan zeker niet ten dienste van de dictatuur anders hadden ze nu immers reeds op elke straathoek van de wereld gestaan.

Nu zijn het de als militair uitgeruste politieagenten die zich voor de kar van de dictatuur laten spannen en daarmee hun ziel en zaligheid weggeven aan de bezetters. Dat wordt dus het leger waar we op moeten gaan vertrouwen.

Zonder onze backup, zonder onze onvolwaardige steun gaat dat niet gebeuren. Als we ooit naar een rechtvaardige wereld toewillen zal het kwaad met pek en veren verwijderd moeten worden uit de maatschappij, lees: “Militaire Tribunalen”, wat nu reeds een verboden woord is in ‘ons huis van de democratie’. Daar vreest men al wat er kan gebeuren als het volk zich gaat verenigen, …

Als de rechtstaat geen recht meer spreekt is dat de laatste barrière voor een burgeroorlog !!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk