De overeenkomst tussen de F1 ontlading en onze bevrijding? 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #274


Afgelopen weekend liepen de gemoederen hoog op wereldwijd in het wereldje van de Formule 1 en de fans. We mochten dit jaar voor het eerst een kijkje nemen achter de schermen in de communicatie tussen de wedstrijdleider en teambazen. We mogen ondanks de gekleurde bril vaststellen dat de man die de meeste wedstrijden aan kop heeft gereden, de de meeste overwinningen op zijn naam had staan en de meeste pech heeft gehad uiteindelijk het kampioenschap heeft gewonnen. Max Verstappen een terechte wereldkampioen, ik denk het wel. Onze keukenstoel heeft die strijd ook niet overleefd.

Max Verstappen, de terechte wereldkampioen

Uiteindelijk toonde de Hamilton familie zich sportieve verliezers met vader en zoon Lewis die de beiden Verstappens Jos en Max kwamen feliciteren. Het was Mercedes die hun eigen team kampioenschap niet om wisten om te zetten in een eveneens verdient feest omdat ze zich als slechte verliezers toonden in de clash na de race met de FIA.

Van het ene strijdtoneel verhuizen we naar het andere, …

De strijd waar elke wereldburger bewust of onbewust bij betrokken is of gaat worden.

Waarbij de ontlading en emoties vele malen hoger zullen liggen. Gigantisch is zelfs een woord dat de lading niet kan dekken. 

Net als bij de Formule 1 zal ons een kijkje gegeven worden wat er allemaal achter de schermen besproken wordt of werd. Een openbaring in de krachtvelden waardoor mensen doen wat ze doen. Machtsspelletjes, ongekend wreedheden, moord en doodslag zullen de boventoon voeren van dit meekijken in het besturen van de wereld in het verleden en heden, met de openbaring van de toekomstplannen die voor normale mensen zelfs niet te bevatten zijn.

Binnenkort worden we allen meegesleurd in de wereldwijde verkiezingsfraude zaken waarbij de 2020 verkiezingsfraude in de VS tussen Trump en Biden als putdeksel zal fungeren. Een ander putdeksel is men nu eveneens aan het oplichten in de zaak van Ghislain Maxwell die niet alleen de kinderhandel en pedofilie bloot gaat liggen maar maar eveneens de chantage die hiermee op grote schaal gepleegd werd en wordt.

Wereldsterren, de politiek, media en rijke families, koningshuizen en de kerk zullen ontmaskerd worden en veroordeeld worden voor de ronduit schandelijke en misdadige rol die ze achter de schermen gespeeld hebben. Internationale zakennetwerken de banken, de farmaceutische, voedingsindustrie, chemische industrie, banken, de wetenschap, medische wereld, allen zullen meegesleurd worden in de tsunami van onthullingen.

Dit alles is nu reeds gaande achter de schermen, we mochten een beetje meekijken wat er al gaande was in “Q” posts. Maar we houden er terdege rekening mee dat er nog “Mercedes” momenten zullen komen van slechte verliezers. In deze strijd, het creëren van een betere wereld, zijn we nu al jaren betrokken en met de COVID nep pandemie in de laatste stage, de ontknoping terecht gekomen. Hier zullen geen twee teams zijn die beiden tot winnaar uitgeroepen kunnen worden maar “de winner takes it all’. Zorg dan ook dat je nu al voorsorteert om bij de winnaars te zijn en niet troosteloos af moet druipen met de verliezers. De schade zal niet blijven bij een kapotte stoel maar mogelijk een onoverkoombare barrière voor de rest van je leven. 

Zie jij al een beetje wat er nu aan het gebeuren is? En wat doe je zelf om het tij te keren?

mind parachute

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk